21 January 2009

Mitt rosa quilteteppe er SNART ferdig!

Mitt Rosa quilteteppe!

Har bestemt meg for å gjøre ferdig noen Quilte-UFO'er(Uferdige Objekter), og jeg startet med dette teppet. Husker ikke akkurat når jeg begynnt å sy på det, men det må da minst være 3 år siden.
I fjor sommer tok jeg det fram for å gjøre det ferdig. Helt ferdig ble det ikke den gangen heller. Se her.

I dag har jeg endelig sydd på lukkekant, så det eneste som nå gjenstår er å få sydd denne ned for hånd. Jeg har begynnt, og resten skal sys ned i løpet av kvelden.Mitt sorte quilteteppe!

Dette sort/hvit teppet begynt jeg på i høst. se her.

For noen år siden var jeg med på en 6x6 sort/hvit swap og har derfor ganske mange kvadrater liggende.På dette teppet har jeg sydd en hvit kant rundt de sorte kvadratene og sort kant rundt de hvite kvadratene. Disse er igjen sydd sammen til et teppe.


Har planer om å lage ett til, ettersom jeg fortsatt har igjen mange kvadrater.


Skal se om jeg ikke får kjøpt ullfilt (til baksiden) på fredag, hadde vært fint å bli ferdig med det nå som jeg er så godt i gang med symaskinen.
Vet ikke helt om jeg skal kjøpe grå, sort eller beige ullfilt, noen av de hvite stoffene går i beigetoner, men det er ikke så lett å se på bildet.


God kveld!

12 comments:

GryNoKa said...

Takk for koselig kommentar på min blogg.
Så flotte sengtepper du lager!
Det er litt av en jobb.
Ang. kaken... Du kan gjøre den helt ferdig og fryse den, det går helt fint. Det er ei veldig mektig kake so rekker til mange...
Lykke til!
Nå skal jeg se litt mere på bloggen din.
Klem Gry : )

Anita said...

Hei! Det teppet med roser er bare sååååå fint! Er visst skikkelig rose frelst jeg;0) Nå ligger gutten her som ett slakt på gulvet og har mer enn nok med bare å være! Stakkars lille vennen! Blir skikkelig bekymret jeg, når han ikke vil ha i seg noe! Skal gi han en stikkpille med smertestillende nå, så kanskje han får en god natt og vi får i han litt drikke! Han var i sååååå god form i formiddag, men plutselig så snudde det, uffa! Nå skal jeg gå! Kos dere! Klem!

Anonymous said...

Å så nydelige tepper du lager! Snakk om tålmodighet ved symaskina.. :)

Takk for hyggelig kommentar i bloggen min, forresten. Det er alltid så hyggelig å lese det du skriver :)

Hulda said...

Åh, så nydelig en sommerdrøm du har laget i det rosa teppet. Så flotte stoffer! Dette kommer du til å ha mye glede av. :) Fint det andre også, men det rosa er virkelig et blikkfang.

STRIKKEMOR(O) said...

Så flittig du er. Begge teppene blir veldig fine! Det såg kjekt ut å sy det svart/grå/kvite teppet. Så enkelt, men effektfullt. Eg er blitt overbevist om å fortsette med dei fargane eg starta med på jakka til minstemann....

Timotei said...

Så fine tepper, begge to! Jeg liker også veldig godt å sy med kvadrater, log cabin blokker og rådhustrapp er fine å bruke synes jeg.
(Jeg fikk forresten en veldig hyggelig overraskelse i posten i dag! Det var sååå koselig av deg. Jeg ble så glad!!! Har sendt deg en mail...)
Klem fra Rannveig

Muffin said...

DU VERDEN for noen flotte tepper du syr! Det er tydelig at du er godvenn med symaskinen din :)

Sølvi said...

Det svarte teppet ble råstilig!

Jeanette said...

Jøss, så nydelig! drømmer meg helt bort her!! :)

oheidia said...

Ha ha ha - nå fikk jeg meg en god latter! Hærlige bilder! Lurer på om de har handicaptoalett ved den kinesiske mur eller om man må forsere alle trappene for å komme dit!

Nydelig sengeteppe - absolutt mine farger og min stil! Håper du har det bra, Synnøve! Tenker på deg! Klem fra meg

Merete said...

Kjempestilig det svarte teppet!

May-Bente said...

Hei! Datt innom siden din idag, Har ikke vært her før.For noen kanon gode bilder, dette er virkelig noe du kan. He, he, he.