11 January 2009

Thermis


Som så mange andre har også jeg strikket en Thermis...., en "hals" som går som en farsott. Den var både kjempemorsom og rask å strikke. Jeg kommer garantert til ¨strikke flere..., kanskje det kan bli noen gaver!

Knappene er noen gamle som lå i enknappeeske jeg har arvet av mamma, syns de var morsomme og passet godt til "thermissen"!
Ønsker alle en kreativ og spennende uke!

7 comments:

Tilonino said...

Hei og takk for koselig kommentar i bloggen min. Så flott quilt du har laget. Jeg liker godt å sy men det er ikke så veldig mye tid til det dessverre. Ha en fin uke.

Angella said...

Hei Synnøve...
Jeg skulle bare ønske jeg var like flink som deg til strikke... Du er bare så utrolig flink!
Takk for alle de koselige kommentarene du har lagt igjen hos meg i det siste...det hjelper:)

klem
Angella

Hulda said...

Så flott det teppet ditt kommer til å bli! Helt herlige fargesammensetninger i det. Fargene blir jo ekstra sterke og klare når man kan ta bilder ute slik du har gjort med teppet.

Fin den halsen du har strikka, likte knappan. :)

Anne-Britt said...

Oi, den var jo kjempestilig. Og så flotte knapper og mønster. Du har vel ikke en oppskrift du kunne dele? Og jeg digger virkelig det teppet ditt. Nydelig:)

Anita said...

Åh! Såååå fint det teppet blir!!! God smak har du!!! Har alltid fri på mandager, nesten, jeg da! Har jo jobbet i helgen, og hadde sååååå mange planer idag, men har ikke fått gjort noe særlig idag, men, men.... Du lurte på hvor jeg jobber? Jobber ikke på ett sykehus, men på ett sykehjem for personer med demens! Stortrives, selv om det nok til tider er litt få utfordringer! Men sånn som det er nå har jeg nok av de hjemme:0} Koselig å blogge med deg Olava!! Syns vi har blitt så godt kjent og fått en god kontakt! Rart dette her, for vi kjenner jo ikke hverandre! En god og uforpliktende verden:0) Nå er det lekse lesning med største før jeg skal hente gutten på sfo og lillemor i bh! Kos dere!

Lena said...

For en flott hals:-)Jeg har også strikket 2 av disse, men ikke fått blogget de ennå. Har noe til deg på bloggen min; ha en fin dag:-)

Tinemor said...

Så mye fint du har strikka! Den thermis'en var super! Kan du si hvor mange masker du la opp til den? Og hvilket pinnenr. ? That would've been looovely! Û