23 January 2009

Vanter i sukkertøyfarger.

For en tid tilbake kjøpte jeg litt garn. (akkurat som om det var noe nytt...) Det var en lokal hobbybutikk jeg kjøpte det i, de skulle ikke føre det garnet lengere og solgte det derfor ut til halv pris. Noe jeg syns var en veldig grei pris.
Men i stedet for å kjøpe flere nøster av samme farge, klarte jeg å kjøpe 7 nøster i 7 forskjellige farger. I ettertid syns jeg det var litt dumt, hadde vært bedre om jeg hadde kjøpt flere nøster i samme farge.

Denne uken har jeg strikket et par vanter. Garnet er mykt og godt, og vantene ble kjempedeilige. Brukte mindre garn enn jeg trodde, så jeg har fortsatt mye igjen. Så det blir nok flere vanter og kanskje noen luer også i dette garnet.

Det eneste jeg ikke likte helt er at maskene blir litt løse når man strikker med to farger. Man må stramme maskene ekstra etter man har strikket.
Garnet: Schachenmayr Nomotta - Extra Merino Big, og det er et superwash 100% merino ull.
Pinner: 5mm

I helgen er Bertine hos pappa'n sin, så denne helgen skal jeg strikke, sy, hekle og bake...., vaske litt må jeg også..., ikke akkurat det morsomste jeg vet, men det er et nødvendig onde.
Kjenner at jeg begynner å interesere meg for interiør igjen, og jeg har faktisk handlet noen små ting til heimen i dag. Kanskje det kommer noen interiørbilder i løpet av helgen..., blir så inspirert av alle de flotte interiørbloggene, de flotte bildene og alt det flotte dere alle lager.


Ønsker alle en GOD HELG!

12 comments:

Pinneguri said...

De ble kjempefine, vottene :)

God helg til deg også. Og husk at kvinner blir deprimert av husarbeide så ikke legg for mye i det ;)

Anonymous said...

Håper du vart like glad over Pinneguri sin kommentar som meg ;) Men man må nok vaske litt av og til..

Flotte votter!! :D

Har "forklart" korleis eg strikka gryteklutane. Sjå under den siste kommentaren du la att hos meg.

Ha ei riktig god helg!!

Anita said...

FIne votter, sånn som du produserer! Verre enn meg du;0) Må bare innom for å fortelle at nå er gutten her plutselig myyye bedre og spiser French Fries og drikker brus! Første han har spist siden mandag!! Har i flere dager nå prøvd å friste med ALT, men altså ikke truffet blink før nå! Yes, stooor lettelse! Kos deg masse i helgen! Ønsker meg en helt fri helg jeg også, men det er nok utopi;0) Får kose meg med de jeg har jeg! Klemmer fra Anita!

Hespe said...

Heisann....
Så herlige votter! Gøy med litt farge!!!

Høres ut som du får en flott og kreativ helg - koos deg masse!!!

Klemmer fra Hildegunn

Irene said...

Kjempefine votter i farger til å bli glad av! Skulle ønske det var jeg som kunne strikke sånn jeg.

Hilsen Irene

banglamarie said...

Fine votter :)

Ønsker deg en god og kreativ helg :)

oheidia said...

Disse vottene er jo til å spise opp! Veldig flotte! JEg har en søster som er flink til å strikke og hun scrapper og lager kort også. Du må besøke bloggen hennes. Du finner den her: http://salvies.blogspot.com/

Strikkelines said...

hei...koselig at du var innom....så flotte votter..mye fint her inne..halsene dine var og kjempefine...og takk for komplimentet....sees

Tino said...

De var supersøte!

Hannesol said...

Flotte sukkertøy-votter!

Anonymous said...

Det burde jo vere trygt utanfor politistasjonen, men i marerittet mitt var det tydeligvis ikkje det.. Dei (tjuvane i drømmen) hadde tatt alt, bortsett frå ein boks med øl som låg under setet og posten til mamma som låg i bagasjerommet.. hehe..

Og så hadde dei (tjuvane, ja) lagt att eit heilt nytt Canon speilreflekskamera i bagasjerommet! Noko eg synes var litt rart, og dermed slo eg fast at det berre var ein drøm... Merkelig kor hjernen spinner i søvne (det har muligens litt med mengden alkohol og sånn óg då *fnis*)

Ha ein fin kveld!!

STRIKKEMOR(O) said...

Desse vottane er kjempefine. Det er artig å strikke vottar og sokkar, for då kan ein leike seg litt med fargar og mønster!