17 July 2011

Noen bilder fra en renvasket leilighet…. :O)

Måtte passe på å ta noen bilder nå som leiligheten er helt strøken…, jeg har nemlig vasket i hele dag…. :O) Det tar jammen sin tid selv om ikke leiligheten er så veldig stor… :O) En utrolig kjedelig jobb, men en deilig følelse når det er gjort og det er rent… :O)

JULI 2011 267

Stuen vår… :O)
Til høyre kan du se litt av den overfylte bokhyllen. Døren rett frem går ut til verandaen, den fungerer også som inngang, ihvertfall nå om sommeren!

JULI 2011 243
Arbeidsplassen min… :O)
I år er det rosa prikkete voksduk på bordet…, i fjor var den turkis prikkete!

JULI 2011 238 
Slagbenken med noen av hekleputene mine. Benken bruker å være en populær plass for kattene våre, så vanligvis ligger det masse pledd der.

Hjerteskapet laget pappa til meg for et par år siden, det er vel helt unødvendig å si at jeg er veldig glad i det skapet!

JULI 2011 240 
Noen av teppene mine…:O) Har dilla på tepper, både kjøpte og hjemmelagde. Det grå stripete i midten er et kjøpeteppe, de andre har jeg laget… :O)

JULI 2011 271  
Trodde jeg skulle få plass til alle knappene mine i et norgesglass, men der tok jeg feil…, jeg har fortsatt noen igjen… :O)

Dette var noen bilder fra stuen, kanskje jeg viser dere bilder fra kjøkkenkroken og gangen en annen dag!

16 comments:

Jatte said...

Hei på deg!

Så koselig stue du har! Å alle de fiiiine teppene *sukk* jeg elsker også tepper, derfor er det litt farlig å ha startet å jobbe på Princess der det bugner av flotte tepper *ler*

Ha en fin kommende uke,
Klem Jatte:)

Lindas hobbyhjørne said...

Ikke noe er så deilig som en rengjort leilighet! Har vasket og ryddet her idag også, merkelig hvor støvete det blir selv om man ikke er hjemme!!
Ha en god natt :)

snakkemunn said...

Deilig når alt er rent og pent. ;)
Det ser så koselig ut også.:))

Kinemor :) said...

Fint med rosa også, jeg har lys turkis med prikker :-)
Du har en veldig inspirerende blogg. Jeg digger alt du hekler! Flotte fargesammensetninger, flott med oppskrifter :-)

STRIKKEMOR(O) said...

Så koseleg du har det heime hos deg! Både ryddig og reint og! Ha ein fortsatt fin ferie!

Quiltefia said...

Dere har det veldig koselig!! Liker de prikkete dukene!! Jeg fant en fin på Stoff og Stil, men de har den i så mange farger at det er vanskelig å velge........AnneK:-)

Tonemor said...

For en nydelig leilighet du har.
Godt for en stund når vaskejobben er gjordt.
Kos deg.
Klem Tone

Eivor said...

For en koselig stue.
Vanligvis inspirerer du meg med nydelig håndarbeider, men i dag blir det nok vasking og rydding for meg. Fikk så lyst til å forandre litt rundt meg når jeg så hvor koselig du hadde det !

Snertne sneller og små nøster said...

Det er så deilig når man er ferdig med å vaske :-) Har en plan om å ha vaskedag i dag jeg :-D Været er ikke helt på topp heller i dag, så det passer jo bra ;-) Flott teppehaug du har :-))

Ha ei flott uke - klem Siv

jannes hobbykrok said...

Det er bare så koselig hos deg,Olava! Deilig med nyvasket bolig...burde vel vurdere å gjøre det samme her og...off!
Janne(med møkkete hus!)

rett og vrang said...

Hei navnesøster!Trivelig blogg du har og mange glade farger i heklearbeidene dine!Jeg er på bloggereise i regnet...Ha en fin dag!Synnøvehilsen

Mette said...

Hi, hi, kjenner den følelsen av å ville dokumentera etter ei hard ryddeøkt. Koseleg heim du har. Kjekt å ha ein så nevenyttig far som lagar hjarteskap til ein.

Renathe said...

Du har det kjempekoselig hjemme! :) <3 Hvordan fester du voksduken slik? :)

kjerringa said...

Heisan!Jeg har nettopp oppdaget Olavas HERLIGE verden!!! Jeg liker søm,strikking,hekling,interiør og foto. Problemet er egentlig å få tid til alt...... ;)Du er virkelig en inspirator,så her kommer jeg til å følge m !! Har allerede heklet nøkkelring-ugler ;)Selv er jeg nystartet blogger og har ikke så mye i bloggen ennå ;)

Hilsen Ann Kristin

Heidi said...

Så koselig og personlig du har det i stua :) Herlig arbeidsplass har du også.

ANNEPÅLANDET said...

Koselig leilighet dere har, du og Bertine! Høres deilig ut å ha det nyvasket og strøkent - det må du bare nyte så lenge det varer!
Ha en fin søndagskveld!