07 June 2009

Tilbake fra Mallorca...

Nå har vi kommet oss hjem fra ferie! Skulle gjerne vært der litt lengre, men det er veldig godt å komme hjem til Norge også.

Vi har hatt en fantastisk flott tur. Vi bodde på et veldig koselig leilighetshotell. Kjempestort. Det var 4 store bassenganlegg, hvor hvert basseng anlegg besto av tre bassenger. Et lite barnebasseng, et for litt større barn og et dypt basseng for ungdom og voksne. Vi holdt oss til det samme bassenget hele tiden, og Bertine var mer i vannet enn hun var på land. Hun ble også kjent med en norsk jente på samme alder som hun badet og lekte mye med.
I tilknytning til bassenget var det også en lunsjbar hvor vi stort set spiste lunsj hver dag. Friterte kyllingbiter med chips og tartar dressing..., nam-nam. Vi prøvde å få oss litt siesta hver dag. På kvelden var vi ute og spiste, shoppet og koste oss...


Hadde store planer omå få heklet der nede. Bl.annet skulle jeg gjøre ferdig vesken jeg hadde begynt på til søseren min, og som hun skulle få gebursdagen sin som vi feiret der nede. Men..., jeg heklet ikke en eneste maske. Leste desto mer i stedet.


Grudde litt for hjemturen, da jeg har litt flyskrekk, flyet som forsvant melom Rio og Paris, gjorde ikke akkurat den saken noe bedre heller. Grunnen til at jeg har litt flyskrekk er at jeg har vært med på to fryktelige flyturer tidligere. Første gangen var det jeg og ei venninne som hadde vært i syden, på vei hjem mistet vi trykket i kabinen. Flykapteienen tok flyet så hurtig ned(til en høyde hvor vi kunne puste) at det var flere passasjerere som sprengte trommehinner, flere blødde fra nese og ører. Andre gang var fra Evenes til Tromsø. Et forferdlig uvær, har aldri opplevd maken til turbulens, jeg trodde flyet skulle riste i filler. Alle måtte sitte fastspent, flyvertinnene også. Da vi endelig landet, sto både brannbiler og ambulanser klare på flystripen.
Men selv om jeg lider litt av flyskrekk så hindrer det meg heldigvis ikke fra å fly... :O)


Har lage en liten collage. Jeg har tatt 450 bilder i løpet av uken , så det var ikke enkelt å å skulle velge bare noen få. Noen av dere har etterlyst bilde av meg, så her kommer det et av Bertine og meg tatt foran vannfontenen som var like utenfor leiligheten vår. På bildet øverst i venstre hjørne har Bertine den kjolen jeg heklet for noen uker siden.


Nå gleder jeg meg til å surfe litt undt i "bloglandia"... :O)

6 comments:

Annie Skogheim said...

Oii det så herlig ut Synnøve. Hva het leilighetene dere var i?

Synes stedet så veldig delikat ut. Flott bilder!

Berit said...

Ser bare helt herlig ut!!! Kjenner noen som dro samme dag som deg - men de skulle være der en uke til.
Tviler ikke på at de koser seg!

Håper du får ei fin uke, her blir det travelt med mjøstreff-forberedelser og annet.

Pauline said...

Så flott tur dere ser og høres ut til å ha hatt! Det er bra!! :-)
Herlig bildecollage, vi får kanskje se fler etter hvert..?.. ;-)
Ha en flott uke!

Anonymous said...

Ser ut som om dere har hatt en fantastisk fin ferie! regner med at dere har tatt med noe av varmen hjem til Norge!

Torill said...

Velkommen hjem igjen!!
Ser ut som om dere har hatt det helt hærlig!!!
Sommeren blir jo litt lengre med å starte sånn med et sydenopphold tidlig!
håper flyturen gikk greit!

MirreVirre said...

Så ut som en super tur dere har hatt! Ble litt misunnelig kjenner jeg! Bomullsport er et genialt garn, ikke så dyrt heller, også holder det seg så godt!
Ha en finfin uke!