10 June 2009

Flower Basket shawl


Det begynner å bli en stund siden jeg strikket dette sjalet, men jeg har hverken tatt bilde eller blogget det tidligere. Begynte egentlig på ett grått et, men så ble det liggende ganske lenge uten at jeg fikk gjort noe på det og da var det ikke så lett å ta det igjen midt i...., så i sinne ble det rekt opp... :O(
Men jeg strikket ett i rosa tonere i stedet, i det tynne(8/1)Evilla kunstgarnet. Ble veldig fornøyd med det, men har ikke funnet noen anledning til å bruke det ennå.
God kveld!

12 comments:

Tovepia said...

La en kommentar inn på forrige innlegg som viste et kjempefint skap! Din far er utrolig flink, og plutselig lå det et flott sjal her;)

Groskro said...

Så utrolig fint det sjalet ble!! Og det med å rekke opp i sinne, det kjenner jeg igjen :-) Det skjer tett og jamt hos meg!

Og ja, tirsdagen er ikke det sammen uten de Frustrerte Fruene, men godt de tar sommerferie fra neste tirsdag! :-)

Ha en fortsatt fin kveld.

Strikkelines said...

herlighet.....dette var bare sååå vakkert..nydelig farge....

Torill said...

Så stilig dette sjalet er!!!
Sikkert knallfint med offwhite eller grått også!! Fristende prosjekt!!!

STRIKKEMOR(O) said...

Kjempeflott!! Eg har også lyst til å strikke dette, men har ikkje kome over det rette garnet enno. Boka er i alle fall innkjøpt....

Findus said...

Takk for koselig kommentar .Bare hyggelig om du vil ha meg på lista di ;).Legg deg gjerne som følger hos meg også ;O) .Legger deg til på lista mi og , om du syns det er greit da ? Kommer til å besøke deg med jevne mellomrom . Ha en fortsatt fin uke. ...og du det sjalet var jo helt herlig da !!

Janne i Fagerlia said...

Håper du får brukt sjalet ditt snart, for det var alt for fint til bare å bli liggende ubrukt.
Og skapet som din far har snekret var kjempelekkert.......
Det er forresten greit at du linker, meg som du spurte om.

Berit said...

Oj!!
Så lekkert!!!
Akk.. den som hadde hatt den egenskapen og tålmodigheten!

Gleder meg til helga! ;)

Anita said...

Åhhhhhh! Så skjønt! Du er bare såå utrolig flink! Nydelige farger også, trenger ikke bruke noe så fint heller fungerer fint som litt øyegodt det der ;0) Slapper av litt før jeg skal vekke Ane og Amalie kommer hjem, da er skal jeg på jobb, mens resten av huset skal på sommer avslutning på ei lita øy som heter Barneskjær. Koselig for dem og helt greit for meg! Håper været blir mye bedre både idag og ikke minst imorgen! KOs dere! klem!

Hanne said...

Wow, nydelig!

Gurimalla! said...

For et lekkert sjal!

LeKaQuilt said...

Nyyyydelig sjal! Du er virkelig flink med stråd og strikkepinner. Måtte igjen, ta en titt på skapet ditt. Det ble så bra :o)