07 June 2009

Hjerteskap... :O)

For en tid tilbake viste Hulda frem et grønt hjerteskap hun hadde kjøpt. Jeg falt pladask for dette skapet, og noe senere spurte jeg pappa om han kunne lage noe tilsvarende til meg. Dagen før vi dro til syden kom pappa til oss for å hente kattene(som mamma og pappa skulle passe på men vi var på ferie)og da hadde han med seg skapet.
Jeg ble så utrolig glad, for det ble enda flottere en jeg hadde regnet med! Nå vet jeg fra før at pappa kan snekre, han har gjort det i en mannsalder, men han blir tross alt 80 år i augst og i tillegg har han revmatisme i fingrene. Takk, kjære pappa!

Jeg skal male skapet hvitt, jeg regner med at det blir stående på kjøkkenet for det passer så bra ved siden av kjøleskapet. Dere skal få se mer bilder etterhvert...

Pappa har også laget en hylle til meg, men den skal dere få se i et senere innlegg... :O)
Ønsker alle som kikker innom bloggen min en flott uke... :O)

14 comments:

Hulda said...

Skapet ble jo flott! Håper vi får se bilder når du har malt og fikset også. :) Fikk du hyller og skuff inni?

lise said...

Så flott! Du er heldig som har en snekkerkyndig pappa!

Jeg kjenner jeg har lyst til å reise til Mallorca igjen når jeg ser bildene under her.. *drømmer*

Strikkelines said...

så heldig du e, så har en pappa som lager slikt...velkommen heim foresten, å takk for titten inne hos meg...

Anita said...

Såååå fint! Heldig du som har en pappa som kan snekre! Forresten veldig koselig å se bilde av deg!! Ett ansikt på ordene!!! Nå skal jeg snart til byen og kjøpe meg bikini :} For første gang skal jeg gå i en litt dyrere butikk og få hjelp til å finne en som passer til MEG. Litt spent :) Kos dere begge to! Klem fra Anita

Torill said...

For et lekkert skap!! Heldig du er som har en så flink pappa!! Knall-lekkert! Regner med det blir utrolig flott hvitt!!!

Hanne said...

Så utrolig flott skap, også så heldig du er som har en papp som kan lage så vakre ting!

Josefine said...

Gratulerer med nytt skap...utrolig flott ble det! Heldig du som har en sånn pappa...hils han og si vi er imponert!! Stor klem

Groskro said...

Hei, og takk for hyggelige kommentarer på bloggen min. Skal poste innlegg om puta når jeg får sydd den ferdig, mangler innleggspute.

Men du verden så fint et hjerteskap du har :-) Du må vel ha en kjempedyktig pappa??

Har lagt deg til i blogglisten min også, for bloggen din er bare kjempefin!

Ha en fin uke du også :-)

Findus said...

Så heldig du er da ,kjempefint skap . Flink pappa du har .
gleder meg til å se malt ;).
Og du , fin blogg med mye fint . Jeg prata med deg på Skyttelen i helga , husker du ?Ble jo nysgjerrig .... Håper du også kommer innom hos meg ;O)

SOLSAUM said...

Nydeleg!

LeKaQuilt said...

Så heldig du er som har en handy mann i familen :o) Skapet ditt ble bare så lekkert! Pappa'n din er ordentlig flink. Tusen takk for hilsen på bloggen min, foresten. Vet ikke helt hva jeg skal sy av flanell, men det skal bli kose teppe til meg selv. Gleder meg til å se hyllen som pappan din har lagtet :o)

Tovepia said...

Takk for hyggelig kommentar;) Jeg synes det er utrolig trivelig å bli kjent med flere i denne "verden";) Jeg legger meg som følger på din blogg, for her var det mye fin hekling og annet trivelig;) ha en fin kveld videre!

Mille said...

Så flink pappa du har. Og fin blogg

Anonymous said...

hei!
det hjerteskapet ble kjempe fint. Har du målene på det? jeg kunne tenke meg å lage noe lignende selv :) klem