04 May 2009

Hipp hurra..., jeg har scrappet!!!


Har ikke vært så veldig aktiv på bloggefronten i det siste, har rett og slett ikke hatt tid eller anledning. Lite eller ingen ting har blitt gjort på håndarbeidsfronten, har pakket bort det meste av ullgarn og halvferdige ull prosjekter som votter, luer og skjerf. Har istedet pakket frem scrappesakene mine, så nå er det papir, blomster, bilder og papirskjæreren som okkuperer arbeidsbordet. Vel og merke når ikke de søte firbeinte bruker bordet som avslappingssone.... :

Var en liten tur på Bikuben på lørdag, fikk handlet noen nye serie med papir(akkurat som jeg ikke har nok fra før...)

Denne LO'en(LO er en forkortelse for layout)ble til i går kveld og etter jobben i dag. Det er en 8x8 LO. Ettersom jeg har totalt sperre på store(12x12)LO'er, syns jeg dette er et greit format å scrappe akkurat nå. Må prøve å jobbe meg ut av sperren..., nå har jeg hatt den mer og mindre i snart 2 år. Jeg som scrappet så utrolig mye før, fra 200 til 250 LO'er i året, det siste året har jeg sikkert scrappet under 20..., så nå har jeg en anselig bunke med bilder som venter på å bli scrappet...

Prøver å hekle litt om kveldene...

Ønsker dere alle en fortsatt fin vårkveld!

12 comments:

Strikkelilja said...

Utrolig lekkert!!! Blir nesten litt fristet til å prøve meg... Men egentlig er jeg fornøyd om bildene i det hele tatt blir framkalt OG limt inn i album...

Hulda said...

Virkelig en flott Layout du har laget. Syns det var skikkelig fint med de blomstene, de fanget det røde fra fotoet. Veldig bra. :)

Bente said...

Så nyyyydelig!!! Tenk at det er sommer snart! Det er bare herlig:=)

cille said...

Så flott det ble og så flink du er! jeg er sååå dårlig på akkurat dette jeg da... Nydelige bestemorsruter hos deg også..

garnlykke said...

Så flink du er! Det der ser ut som veldig tidkrevende arbeid..?
Ha en fin kveld videre:)

GryNoKa said...

Det er nydelig!
Vårklem fra Gry : )

Hespe said...

Så utrolig skjønt - dette kan du!!! Jeg har ikke kastet meg på scrappebølgen enda, men jeg har lyst å prøve - blir jo noe helt spesielt når man monterer bilder på denne måten :o)

Ha en goooo' uke videre min venn!

Klem fra Hildegunn

Tino said...

Så flott det var! Jeg kan ikke scrappe, men nå fikk jeg lyst til å lære det.
Ønsker deg en fin uke videre!

Silje said...

Nydelige Layout du har laget. Du er super flink.

Klem Silje

Hanne said...

Så skjønt!

oheidia said...

Denne er bare så nydelig, Synnøve! Nydelig jente, flott og fargerik lo med en smak av sommer!

Vi må ta et lite scrappetreff /kortlagingstreff snart. Må bare få levert selvangivelsen innen 14. mai - tror du de ser med blide øyne om jeg scrapper alle særfradrag jeg ber om fradrag for? Vel, tror kanskje det hadde vekket litt oppsikt. Sitter her nå og har tatt frem skattepapirene og dermed havnet jeg i bloggverden. Ikke alt som er like lystbetont her i livet :=)

wims said...

Herlig scrapping du har gjort her. skulle ønske jeg fikk til noe slikt også:-)