26 April 2009

Nytt hekleprosjekt

Mine tre hekleputer...
Nytt heklprosjekt.... O:)

Jeg hekler i Nagano fra Gjestdal, liker det garnet godt på tross av at det er et såkalt billig garn som selges på Bogerud. Vet ikke helt hva det skal bli, men jeg har en ide om at det skal bli et teppe... Har fortsatt ikke fått montert de tre putene jeg har heklet, tiltak å få sett seg til ved symaskinen.... Det blir ikke så mye hekling eller annet håndarbeid heller. Hagearbeid ta all min fritid akkurat nå. Med 3 mål tomt, "et tonn" med fjorårsblader og overgrodde blomsterbed, sier det seg selv at det tar tid å få hagen representabel for sommeren. I tillegg merker jeg godt at jeg har blitt alene om all jobben, før var man jo to til å ta i ett tak.
Beklager at jeg ikke har fått tid til å kommetere de siste dagene, er så sliten når kveldene kommer at jeg blir bare sittende å henge for tv'n... :O)

Håper du får en fin uke!

NB!
Takk for gode råd angående ute-sittegruppen. Tror jeg har bestemt meg for å beholde den sånn den er, fargemessig. Den trenger et par strøk med olje... Satser på mange og fargerike puter... :O)

18 comments:

Strikkelines said...

du e skikkelig flink te å hekle....det e bra sikkert...sikker på at det bi fint....go søndag

Hulda said...

Så mye fint! Alle putene har jo sin stil, og alle passer sammen. Herlige! Likte så godt hagemøblene og det lille skapet. Så fint du har gjort det. Gratulerer med lille pusen også. :-)

Anonymous said...

Så lekkert det blir! Nyt dagene og været!

Anita said...

Sååå fine puter!! Tror jeg må hekle noen sånne etterhvert jeg også! Ser så lettvint ut, veldig fint at de har forskjellig "teknikk"! Men du?? Er jo ingenting å se på tv, så hva ser du på?? Helt håpløst idag, ser det er MissMarple, men jeg er litt, les mye, husredd så det spørs om jeg skal se det;0) Er alene hjemme, JOh. er i konfirmasjon og reiser derfra og videre på jobb, kommer ikke hjem før onsdag, når alle er vannkoppe friske :} Kos dere masse!

Kath said...

Så utrolig masse fint på bloggen din!!Her har jeg kost meg lenge:)Legger deg til på blogglista mi,håper det er greit!

Monika said...

Så masse fint du lager!! Kreativ innenfor mange typer hobby!!

Elins Strikkeri said...

Kjempeflotte heklerier,skikkelig friske fine og glade farger:)

Rekkehuset said...

Din blogg har jeg ikke sett før; her var det mye fint:-) Nydelige hekleputer i flotte farger! Tror jeg må en tur til Bogerud for å se på det garnet.
Jeg tror du gjør rett i å beholde hagemøblene som de er, litt olje også er de såå fine. Hvis du hadde malt dem hadde du fått deg mye mer jobb..
Håper det er ok at jeg linker til deg hos meg?
Hjertelig hilsen Hanne.

Tino said...

Så mye fint du har heklet. Glade, friske vårfarger.
Deilig å nyte det fine vårværet ute nå, og utemøblene blir helt sikkert fine med olje.

Anonymous said...

Å så flotte farger!! Får jo heilt hekleabstinens berre av å sjå på bilda dine :)

Ha ei fin veke!!

STRIKKEMOR(O) said...

Hekleputene dine blir fargerike og fine! Og det blir det nye teppet som du har begynt på og. Det er utruleg kjekt å hekle oldemorsruter, og no kjenner eg at eg berre MÅ begynne på eit nytt teppe eg og. Men eg trur eg må bruke garn som eg har frå før, så eg blir kvitt litt av det. Det høyrest ut som om du har mykje hagearbeid, ja. Lykke til med det, og ha ei fin veke!

Maria said...

Så utrolig fint! Og så fine farger ;)
Klem Maria fra Idekroken

Sissel said...

For noen nydelige heklearbeider, er imponert over din kreativitet..
Et nydelig familemedlem dere har fått.
Det ligger en hilsen til deg på bloggen min.
Vårhilsen fra Sissel, Levanger

garnlykke said...

Det dukker stadig opp nye, fine heklerier her;)
Og veldig koselig med hyggelige kommentarer i bloggen min. Setter stor pris på det! Jeg strikker i Fabel fra Drops.

Kos deg med hagearbeid og kattepusen, det er jo så deilig å holde på i hagen og tiden for å prioritere det nå. Ennå en stund før det er tiden for det her...
Ha en fortsatt fin dag.
Klem

GryNoKa said...

Så nydelig du hekler, farvene dine er bare vakre!
Ha ei flott maihelg!
Klem Gry : )

Dilldall-Nina said...

Vakkert, vakkert, vakkert. Både du og Attict24 er så inspirerende på heklefronten. Jeg hekler også bestmorlapper for tiden, men på et mer sånn prosjekt med en spesiell tanke bak. Skal nok blogge om det snart! Nå skal jeg og datteren reise inn til Oslo og til Operaen. Vi skal på ballett i kveld ;)!!!

Anonymous said...

xanax online makes generic xanax - does take overdose xanax

Anonymous said...

xanax buy xanax withdrawal depression - xanax drug test detox