04 April 2009

Vintage postkort

I dag har jeg scannet inn noen gamle postkort som min eksmann arvet etter sin mormor. De fleste er fra begynnelsen av 1900 tallet. Kjempeflotte gamle prospekt kort. Har mange flere, men jeg syns disse egnet seg best til vintage kort.


Printet de ut på matt fotokartong.

Jeg har nemlig store planer om å lage kort i vintage stil.
Har sett så mange flotte som jeg har latt meg inspirere av. Jeg har også handlet miniroser, som jeg skal pynte kortene med.
På torsdag var jeg på scrappetreff, det første på laaang, laaang tid og jeg fikk faktisk scrappet en LO. I går srappet jeg en til, så nå er jeg egentlig litt stolt av megt selv... :O)

God Påske til dere som tar ferie!
Jeg kommer fortsatt til å være her noen dager. Vi reiser til påskefjellet enten tirsdag ettermiddag, eller tidlig onsdag morgen.

8 comments:

Hulda said...

Du er virkelig heldig som har disse fine bildene. Nydelige var de. Jeg har nylig kjøpt meg slike små roser jeg også, de er så søte. :) Håper å få se kortene etterhvert.

Josefine said...

Hei på deg...kommer innom igjen jeg:) Sååå vakre vintage bilder...de kommer til å bli superlekre på kort!! Ha en fin kveld, stor klem

Gro aka emrille said...

Wow - så flotte!
Så heldig du er som har tilgang på ordentlige sånne kort!

Maria said...

Vilken skatt du har!

Hannesol said...

Hei :) er innom for å ønske god påske! Måtte ta en titt til på de flotte "blomsterlappene" dine, gleder meg til å se puta ferdig :)

Kari said...

For noen flotte gamle bilder! Jeg har kjøpt meg de fine arkene med vintage bilder fra Minnehjørnet, og er så vidt i gang med å lage kort av dem. Men det er jo ekstra moro å ha bilder fra kort som det er en familiehistorie bak, og som ingen andre har! Hilsen Kari i Trysil :-)

Christine Louise said...

For noen fantastiske kort :) Det blir jo knallfint :) Jeg elsker slike vintagebilder :)

Ha en flott søndag..

Marielle J said...

Hei, såå nydelige vintage kort =) di bli garrantert nyyydelig på hjemmelagd kord. slenger meg med som følger av bloggen din , for litt inspirasjon.. god jul =)