04 September 2006

Spennende messehelg og LSS #1...

Jeg har hatt en utrolig koselig helg.... :o)
Jeg var på messa både lørdag og søndag, og hilste på mange jeg tidligere bare har "skravlet" med på nettet. Var selvfølgelig mest på standen til Papirgleder, og det var så koselig å hilse på Linda, Anne Marit og resten av designerteamet.... Alle var enormt hyggelig.

Hilste også på Åshild, Gudrun og Lene. Åshild sto på standen til Ett Trykk, mens Lene og Gudrun solgte egne stempler på egen stand... :O)

Selvfølgelig handlet jeg litt også, se bildene. Fra de lekreste Maya Road chipboardalbum, til store fargeglade alfabeter, Lene og Gudrun stempler, H2o maling, og masse, masse papirer. Både Kartong og mønstrete papir. Kjøpte mye Bohemia, som er en utrolig lekker serie, Urban Lilly, gipsy fra Basic Grey, Rhonna Farrer.

I går gikk fristen for den første oppgaven til den norske LSS ut, og alle layoutene ble lagt ut i galleriet til Minneriket for avstemning. WOW, det var så mye flott å se på og vanskelig å vite hvem man skulle stemme på også. Men mine stemmer er nå avgitt, og jeg krysser fingrene for at jeg selv går vidre til omgang 2.


Hokus Pokus

5 comments:

banglamarie said...

....de bohemiapapirene...SIKLE!!!!! Har så lyst på maaaange!!

Knallkult LSS-bidrag. Heia heia!!
Blir spennende å se hvem som går videre. Så masse flott!!!

-Marie

Ania said...

Så kul LSS bidrag!! Likte den veldig godt!! :D Og alle de fine tingene du har kjøpt deg da! *sikle* Heldige deg som har vært på messe!! :)

Åshild said...

Herlig LSS-bidrag, Synnøve! :)

Utrolig koselig å hilse på deg på 'årntli'! *klem* Messe er moro - kanskje mest av alt fordi man treffer så mange koselige folk :)

Kos dere i kveld, da :) Skulle så gjerne vært der, men må nok krype inn i pensumbøkenes verden... sukk...

_Kine said...

Så kul layout :)
Jeg skjønner at jeg ikke fikk titta nok på ting på messa! Ville jo egentlig kjøpt mye mer, men tror lommeboka mi er glad for at jeg begrenset meg. Synd jeg ikke fikk hilst på deg på lørdag. På søndag kunne jeg dessverre ikke komme, for jeg måtte (litt ironisk) jobbe med Quickutz-prosjekter som har deadline på torsdag. Jeg kan gjerne poste Qk paper doll-tingene og de to andre layoutene mine på bloggen :)

Anette S said...

Tihi! Vi har handlet omtrent akkurat det samme på messa vi gitt! Jeg har også gaffertape og chipboardalbum med hjem! Dumt at vi ikke møttes, men det får vi helt sikkert sjansen til en annen gang!