30 August 2006

Nedtellingen til messa har startet!

På vei til København!

Nå er det kun 3 dager igjen til messa, nedtellingen har begynnt... :o)
Det beste av alt er at jeg får lønn på fredag, dagen før messa. Tror nok litt av den lønna får bein å gå på...., det er så mye jeg har lyst til å kjøpe!

Jeg har meldt meg på den norske utgaven av LSS - Last Scrapper Standing, som blir arrangert på Minneriket. Har ikke fått begynt på den ennå, men jeg har noen ideer opp i hodet.

I tillegg skal jeg lage et 6x6 album til niesen min. Hun skal konfirmeres neste helg, og jeg ønsker å gi henne noe spesiellt. Jeg har tatt masse bilder av henne helt siden hun var nyfødt, så jeg tror ikke det skal by på problemer med å finne bilder... :o)

Skal ha et uformelt scrappetreff tirsdag 6. september, kl. 18.00. Jeg har fortsatt plass til 2 kreative scrappedamer, så hvis det er noen av dere som leser bloggen min som har lyst til å komme, så er det bare å skrike ut. Jeg bor forøvrig i Vormsund, ca. 6 mil fra Oslo.

"SE" layouten laget jeg i helgen som var, og bildet er fra en Bertine's aller første dansketur. Vi var nemlig til København litt tidigere i sommer.

6 comments:

ania said...

Enda en flott layout....imponerende Synnøve! Liker godt denne litt småvimsete og veldig koselige stilen din :) (eller foretrekker du Olava? Eller begge navnene...hmm :) )

Fonten på "gjørmebad" heter forresten Octember Script :) Syntes den passet så fint til :) Og så er det så enkelt å printe direkte på lettersizer :)

Ellers - masse lykke til på messa! (Men noen lykkeønskinger trenger du vel strengt tatt ikke - messe må jo bare være gøy? :D) Heldiggrisen iallefall :) Og kos dere på treff! :) Psst.....tirsdag er 5. september om jeg ikke husker feil. Det er nemlig bursdagen min :D

Kathrine said...

Å for en flott layout!
Flott og søt på samme tid.

Du er jammen heldig som skal både på messe og treff! Noen ganger skulle jeg ønske jeg bodde nærmere hovedstaden, men sånn jevnt over elsker jeg jo mitt vakre nord ;)

banglamarie said...

Nydelig layout!!

God tur til messa. Skaulle gjerne vært der med dere, men det får bli et annet år ;) Ønsker deg god tur :)

Håper treffet blir koselig!!!

Anette S said...

Nydelig LO! Jeg kommer plutselig på messen jeg også, så huk tak i meg om du ser mer! Jeg er litt i min egen verden på sånne steder!

_Kine said...

Å, jeg digger kombinasjonen av papir du har brukt her! Håper du koste/koser deg på messa!! Syns det var langt mer oversiktlig der denne gangen. Og selvsagt var det en bonus at jeg kunne gå til og fra messeområdet ;)

twistedsoda said...

Thanks for your wonderful comments! I love your style! Its magnificent!