01 August 2006

Hvem er jeg?


Fant en ny og spennende blog her om dagen, Beyond Appearances.
Den drives av 8 dyktige scrappere, og de poster utfordringer annenhver mandag. Utfordingene går ut på å lage layouter om seg selv, BOM. Gjerne litt "dypere" en hva man er vant til.
De postet sin første utfording nå på mandag: Who are you realy?
Og dette er mitt bidrag til denne første utfordringen.
Jeg har prøvd å være ærlig med det jeg har skrevet, prøvd å finne den essensielle med meg. Etter at jeg hadde skrevet ferdig, oppdaget jeg selvfølgelig at det var flere sider av meg som jeg gjerne ville ha med, så da ble det tekst på baksiden også.

Ha en fortsatt fin onsdag!

Hello!
This is my layout to the very first challenge on Beyond Appearances.
I love this blog, and I think the challenges they have posted there is very great. Who are you realy? This is the first challenge at the blog, and they will post a new challenge every second monday:
The tittle on my layout is: Who am I?

Have a nice day!


3 comments:

banglamarie said...

Kjempestilig layout! Så lekekrt med så mye tekst. Har ikke lest den enda, skal bare finne frem lupen først ;)
Men, ja.. flott side!

-MArie

Anette S said...

For en tøff LO! Jeg er så glad i sitatet om at de minst sjelviske LOene er de man scrapper om seg selv! Om det ikke føles sant akkurat nå, er jeg sikker på at noen mener det om denne LOen om 50 år! Kjempegøy at du skal være med på LSS! Gleder meg masse! Linker deg, jeg også!

Kathrine said...

Så kul layout! Jeg har scrappet litt BOU, men har sperre for å scrappe om meg selv som person. Det er liksom greit med litt hvem hva hvor, men det som egentlig betyr noe blir plutselig veldig skjørt.