25 August 2006

Endelig fredag... *SMIL*

Detalj fra veggbildet
Endelig fredag!
En deilig dag på alle måter, for det første er det begynnelsen på helgen og i tilegg er det ukens fridag for meg.Har fått ryddet unna det værste, har igjen å vaske badet til helgen, så kan jeg sette meg ned å scrappe litt.
Skal på scrapptreff hos "skraphandleren" i Oslo i kveld. Det er første gang, så jeg gruer meg litt. Men det skal bli veldig koselig også. Har ikke bestemt meg for hvilke bilder jeg skal scrappe ennå, må få bestemt meg for det, og printet de ut. Har ellers ingen planer for helgen, skal bli deilig å være hjemme en lørdag, tror snart det er et par måneder siden sist.

Har scrappet litt nesten hver kveld denne uken, men det er til forskjellige utfordringer så jeg kan ikke legge de ut på nett ennå..

Inspirert av Marie legger jeg ut to bilder av en veggbide jeg lagde for et par år siden. Den blå bakgrunnen er sydd sammen av forskjellige blå stoff kvadrater. Kronbladene i solsikken består av forskjellige gule stoffer, laget i forskjellige teknikker. De sorte prikkene i i midten av blomsten er franske knuter som er sydd for hånd. Har ellers frihåndsquiltet på symaskinen, brodert, sydd på knapper. Tilslutt er hele bildet montert på en kvadratisk blindramme.
Jeg har gjort alt selv, design, mønster, sying, brodering, montering etc.
Bildet er 40x40 cm

Ønsker alle en riktig god weekend... :o)

5 comments:

banglamarie said...

Knallfin!!! Så flott!! Kjekt du lot deg inspirere til å vise!

Et skikkelig gla'teppe!!! Liker det godt!

ania said...

Wow....dere imponerer meg med deres multitalenter jo! Håper ikke du har sluttet med quiltingen?? For denne var jo superflott!! Misunner dere som greier å få til de lekreste kreasjoner utenom scrappingen...jeg har bare scrappingen å vise til jeg hehe :) Ha en riktig god helg! Og kos deg på treffet ikveld -- jeg hadde det iallefall hyggelig den ene gangen jeg var med der på treff! :)

Kirsten said...

Wow!
Takk for hilsen i bloggen min, jeg fulgte linken og kom til et av de flotteste veggteppene jeg noen gang har sett! Utrolig inspirerende, og fantastisk flott!
Så du skulle på treff hos Scraphandleren, håper du hadde det veldig koselig, og at vi sees der en gang, kanskje allerede 2. sept?

Flotte LOer du har laget også, og så er jeg spent på de neste du legger ut, skal følge med litt her fremover altså!

Ha en fortsatt fin helg!

Gyda/Kirsten

Linda said...

Heisann Synnøve! Har hatt det så hektisk de siste dagene og hatt lite tid til blogging, men nå skal jeg ta meg tid til å titte i bloggen din. Først - tusen takk for koselig hilsen og oppmuntrende ord. Kjipt med trassunger, men det går jo over da og det er jo det man må huske på. Hihi.

Så utrolig flink du er! De veggpyntene var jo skikkelig lekre.

Jeg lurer forresten på om jeg har snakket med deg før... At jeg traff deg gjennom 2peas en gang i tiden, kan det stemme? Fikk en følelse av noe kjent skjønner du. :-)

Ha ei fortsatt fin helg.

Linda

_Kine said...

Dette var et kjempeflott teppe!
Jeg misunner alle som kan sy. Symaskiner begynner å lage skumle lyder bare jeg nærmer meg dem, så jeg får holde meg til papir og lim tror jeg :)