27 August 2006

Jeg laget 2 LO på scrappetreff!


Var på scrappetreff hos "Skraphandleren" i Oslo på fredag. Det var ordentlig koselig, så det kommer jeg nok til å gjøre igjen. Vi var ikke flere en ca. 10 stk, og det var visst lite i forhold til hva de bruker å være.

Av erfaring så vet jeg at jeg ikke får gjort så veldig mye på scrappetreff. Så denne gangen forberedte jeg meg skikkelig. Jeg tegnet designet til 4 forskjellige layouter, og printet ut bilder. I tilegg plukket jeg frem endel papir jeg visste jeg kom til å bruke.


Imponerte meg selv ved å lage ferdig 2 layouter.
Den første jeg laget var "såpebobler". Den andre " Familie" passet sånn noenlunde med en scraplift som Tone delte ut. DE som deltok i denne scrapliften fikk et lodd, og var med i trekningen av et gavekort på 400.-.
Min var nok litt på kanten(fulgte egentlig min egen design, men den passet litt med scrapliften også) Jeg fikk lodd, og jeg vant faktisk.
For de pengene kjøpte jeg bl.annet Paperdoll settet til QK. Se den nye avataren min i innlegget under, den er laget av dette settet.

Vi var en tur på den lokale stranden i ettermiddag, det var så koselig å rusle der i sandkanten, nyte det fine været og ta en haug med bilder!
Har ikke fått lastet de inn på pc'en ennå, men det ble nok mange fine bilder som skal scrappes etterhvert... :o)

7 comments:

_Kine said...

Så fine layouter :) Den med såpeboblene er min favoritt. En ordentlig glad side! Så kult at du vant, og så bra at du hadde det koselig!

Takk for hyggelig kommentar på albumet mitt. Jeg brukte en søndag på å lage det. Det er bare litt over 6x6 i størrelse, og det var midt i blinken for meg i disse stressende tider. Det var deilig å gjøre noe som var bare for min egen del :)

Kathrine said...

Skikkelig flotte loer!
Og så GØY at du meldte deg opp i den norske lssen.

banglamarie said...

Herlige layouter! Flotte farger og detaljer!!!
Love them!
Så morsomt at du vant!!!
:)

Lilo said...

Wow!!! Vad duktigt! Jag får aldrig något gjort om jag går på scrapträff... Och inga dåliga layouter heller!!! Jag gillar dem jättemycket!

ania said...

Digget begge! Men aller mest den øverste tror jeg - men begge var like sprudlende og flotte som vanlig fra din kant liksom :) Så var dere i Kina og hentet Bertine? Så gøy! :D

Vibeche said...

Oki...hvor skal jeg begynne ;)
Har jo vært vekke et par dager nå og her på bloggen din var det skjedd mye. Veggteppet ditt var bare utrolig nydelig, likte så godt fargene og solen var bare WOW.
Ligger mye arbeid bak her :)

Avataren din var bare knusekul, liker dette paperdoll greiene, de blir så utrolig artige :)

Og så til LO`ene dine; igjen kjempe flott, jeg liker jo så godt stilen din, du fyller sidene dine så flott opp og det er så mye spennende å se på. Dette er noe jeg har store problemer med, kanskje jeg derfor stirrer så mye på dine ;)
Tenker av og til at NÅ skal jeg prøve det men så går det ikke, blir så misfornøyd, men jeg gir ikke opp :)

*Fauve* said...

Beautiful!!