20 August 2006

Jeg har fått ny "jobb"!

Jeg begynner som medlem av det kreative temaet til Papirgleder. Jeg har vært medlem på Papirgleder i flere år, og det er helt klart det forumet jeg har frekventert mest, og jeg syns selvfølgelig at de har noen de beste norske scrapperene i sin stab.
Derfor er jeg veldig glad for at jeg får lov til å være medlem av det kreative teamet til Papirgleder.

I går gikk hele dagen bort i bryllup, vi dro 11.00 på formiddagen og var ikke hjemme før 02.30. Det var en kollega av mannen min som giftet seg, og vi kjente ingen utenom brudeparet. Når man da ikke kjenner noen så blir det litt langtekkelig og kjedelig, syns nå jeg! Skulle gjerne brukt gårdagen til å scrappe istedet.

Men jeg har da fått scrappet litt i dag!
Har sendt avsted to layouter til oktober utgaven av Ett Trykk. En til skisseutfordringen og en til scraplift'en. Spennende å se om jeg får noen av de på trykk.

I kveld utfordret jeg meg selv til å lage en HURTIG layout. Jeg bestemte meg for at jeg skulle bruke maks 1. time på den, og det holdt nesten. Jeg brukte 1 time og 10 minutter. Syns ikke det var så værst til å være meg, særlig ikke med tanke på at Bertine også var med på scrapping og ville ha litt oppmerksomhet.

Bildene tok vi ved å holde kameraet på strak arm; mamma og Bertine i go'stolen.

Jeg er ute av Last Scrapper Standing, det var kun Kathrine av oss norske som gikk videre. Håper du går helt til topps, Kathrine, jeg skal heie på deg!

NB: Får desverre ikke lastet opp layouten, så jeg prøver igjen senere!

6 comments:

Vibeche said...

GRATULERER så mye med ny "jobb".
Dette synes jeg var veldig kjekt, for du er utrolig flink og du er en av mine favoritter :)

Synd at du er ute av LLS for det hadde jeg ikke trodd.

Kos deg i den nye jobben og jeg gleder meg til å se mer fra deg.

Klem

Kathrine said...

Gratulerer med jonn som kreativ :) Jeg var også det en stund på scrapping.no, men nå er jeg en fri sjel *knis*

Gleder meg til å se mer av det du lager, og også 1timesloen din. Den er sikkert kjempefin.

banglamarie said...

GRATULERER som medlem av Kreativteamet på papirgleder!!! Der passer du godt ;) Bra de fikk kapret deg, for du er flink og strør om deg med inspirasjon :)
HEI HURRA!!!!
-Marie

Lene S said...

Hi hi! Gratulerer med ny jobb! Ingen tvil om at du passer perfekt til jobben :o)

Og nå gleder jeg meg skikkelig til å se 1 times scrappen din. Det er kjempegøy når en side faller på plass på kort tid...desverre alt for sjeldent.

Hilsen sneglescrapper Solhaug ;o)

Kathrine said...

Guriland, det skal selvfølgelig stå jobb som kreativ.. sent på kvelden skriver jeg i mørke, kun med lyset fra pcen, og da sitter ikke touchen noe særlig. Kan ikke touch med andre ord, tjihi.

Anette S said...

Gratulerer som kreativ!! Der er du i godt selskap! For en genial idé og utfordre seg selv! Det skal jeg gjøre når alt husarbeidet er tatt!