09 September 2006

Sitter her tidlig lørdag morgen, det er ganske rolig i huset ennå.
Stille før stormen... Denne helgen er ganske hektisk, så man får nyte de rolige minuttene. I dag skal vi til Larvik, Vidar har et trylleoppdrag der nede, og Bertine og jeg har bestemt oss for være med. Jeg skal nemlig benytte sjansen til å reise innom "Stoff og stil" som ligger im Kobberviksdalen, rett utenfor Drammen. De har så mye flotte, og ikke minst billige stoffer.
Har planer om å sy garderobe til Bertines babyborn dukke til Jul, og da er det veldig greit å kjøpe stoffer der.
Når jeg kommer hjem i ettermiddag/kveld, så må jeg bake ostekake, stryke bunadskjorte og gjøre ferdig Chipboardalbumet som skal være en gave til konfirmanten. For i morgen skal vi nemlig i konfirmasjon til min niese.

Ha EN GOD WEEKEND!!!


8 comments:

Kathrine said...

Så flotte bilder!
Stoff og stil har jeg akkurat hørt nyss om pga noe stempelgreier - misunner deg som bare kan dra dit. Skal du sy, siden du skal se på stoffer?

Lene S said...

Utrolig fine bilder! Liker fargene i det midterste...så levende!

banglamarie said...

Så flotte bilder. Lekkert det med skriften i sanden!

:)

ania said...

Sånne koselige bilder!! :) :) Synes særlig det med "bertine" i sanda var så fint....et nydelig bilde å scrappe -- en må jo ikke nødvendigvis ha folk på bildene en scrapper? :) Høres kos ut å sy dukkeklær - misunner virkelig dere som er så flink til så mangt! :)

_Kine said...

Så fine bilder! Håper dere hadde en koselig helg og at du fikk tak i stoff til dukkeklær :)

Annie Skogheim said...

Du er flink til å ta bilder fra litt "ukjente" vinkler Synnøve. Fortsett med det :)

Takk for titten av bildene!

Rita said...

Så koselig med besøk "inne" hos meg, det bli jeg glad for vet du :)
Så flotte bilder du hadde her. "Bertine" skrevet i sanden synes jeg var litt ekstra stilig.
Skulle ønske jeg også kunne sy både dukke klær og andre klær, har prøvd meg litt men aldri fått noe dreisen på det.Hadde vært gøy å se noen av dukkeklærne etter hvert som de ble ferdige :)

ania said...

Heihei, takk for en hyggelig hilsen på bloggen min -- ville bare innom og si at jeg har savnet å høre nytt om deg og ditt -- skynd dere med huset! :D (og ja -- vaaaaarmt her for tiden!!! Og jeg som nettopp kjøpte meg en foret høstjakke,...jaja :P)