25 September 2006

Besteforeldrealbum


"Takk" dobbel LO til besteforeldre albumet

Besteforeldrealbum:
Jeg har latt meg utfordre av Marie til å lage et besteforeldre abum. Utfordringen var midt i blinken, da jeg hadde tenkt å lage det uansett. Nå får jeg "drahjelp" av Marie, samtidlig som jeg fortsatt har god tid til Jul. Jeg lager LO i 8X8, som skal inn i et album med plastikklommer.

Takk Marie, for en "superduper" utfordring.

Ny scrappebutikk:
Den 7. oktober åpner
Stempelhobby på Neskollen, Øvre Romerike.
Utrolig moro at det åpner en scrappebutikk i mitt nærområde. Kanksje litt dumt, med tanke på hvor mye penger jeg kommer ti å legge igjen der. *ler*
Gikk forbi den i dag, og stakk hodet inn for å spørre når de skulle åpne, og da fikk jeg vite at de åpner lørdag 7. oktober. De skal ha ha en liten kafe i de samme lokalene, og de kommer også til å arrangere kurs og scrappekvelder etterhvert. HUUUUUURA.... :o)

Frekk som jeg er, så spurte jeg om de trengte kursholdere på srapbooking, noe de kanskje kunne trenge etterhvert.

9 comments:

banglamarie said...

Å så søt denne er!! Herlig oppsett av takk'er ;) Nydelig! Kjekt du lar deg inspirere! Jeg trengte også litt drahjelp, så dette var min måte å pushe meg selv! ;)

Så gøy med ny scrappebutikk. Og så med cafe i samme. Kan jo sitte der hele dagene og skravle da! Så koselig!!! Så spennende! ...gøy med kurs da! Du har jo så masse å lære bort! Lykke til i tilfelle!

-Marie

Rita said...

Så herlige løsninger på Maries utfordring. Jeg har printet ut bilder og er klar for å lage denne i kveld. Håper på å få laget nr 2 også. Gjorde faktisk akkurat det samme som deg i dag jeg. Tuslet innom den ny-åpnede hobbybutikken og hintet om at jeg kunne holde scrapbooking kurs. Har jo ikke gjort det før, men synes det er på tide å prøve :) Og det ble veldig godt mottatt - så det kan bli spennende fremover :) Kanskje jeg må ta et kurs hos deg først, om hvordan man holder kurs :)

Vibeche said...

WOW...denne var bare utrolig nydelig, elsker fargene du har brukt og bildet er jo bare hærlig.
Dette bli nok årets julepresang til de heldige besteforeldrene :)

Jeg skammer meg litt for jeg er ennå ikke kommet igang, men jeg får sparke meg litt bak i morgen, det har vært litt mye som har skjedd i det siste.

Gleder meg til fortsettelsen :)
Klem

Vibeche said...

Glemte å si at det var ikke frekt å spørre om de trengte kursholder, du er jo kanonflink. De er knall heldige hvis de får deg. Jeg skulle gjerne ha vært på kurs med deg, liker så godt stilen din :)

Aashild said...

Juuhuu!! Herlig med nye LO'er i bloggen din, Synnøve :) Du skuffer aldri! Godt å se at du endelig finner rom for litt scrapping igjen. Besteforeldrealbumet blir kjempeflott :)

Ha en fin dag!

Klem

Kathrine said...

Syns ikke det var frekt jeg! Du er sikkert en kjempedyktig kursholder.

Veldig flott besteforeldrealbum du lager!

ania said...

Hei Synnøve! Håper du hadde det kjekt ikveld! :) Tenkte bare tipse at Åse Marie Nesse sin oversettelse av Faust er fin -- jeg er nesten litt mer opptatt av fine ord enn selve innholdet avogtil *blush* - hun oversetter så fint at jeg går litt lost der hehe :) Utrolig fascinerende hvordan alt er laget etter bestemte rim og regler. Og så har hun bra forklaringer etc i fotnotene på mindre kjente ting :) Skal du prøve absurd drama så anbefaler jeg "waiting for godot" - den er jo mest kjent av Becketts bøker tror jeg, og utrolig bra og..hehe...så mye om ...ingenting :P Happy Days er kanskje litt tungt til sammenligning, laaange monologer :) Uansett..kos deg om du får lest noe -- jeg får knapt lest noe selv, kun på bussholdeplassen mens jeg venter på bussen inn til byen etc :) Da er det greit å ha noe å lese på, og greit å friske opp gamle bøker sånn liksom :)

ania said...

Og oi, nå serjeg at jeg har glemt å kommentere selve siden -- trodde jeg hadde gjort det allerede :P Nydelige sider til albumet -- kjempeflott fargekombinasjon! :) Og spennende med scrappebutikk i nærheten - sånt er gøy! :D Du er en dyktig scrapper og butikken er heldig om de "får" deg som kursholder - de går glipp av mye om de sier nei! :)

Hilde said...

Så heldig du er da som får en scrappebutikk i nærheten av deg.......... jeg må kjøre 1 1/2 time for å komme til min nærmeste scrappebutikk.....