01 October 2006

Weekend News...

I dag er det søndag, og siste dagen i en hektisk uke.
På onsdag var jeg på fotokurs, med Gudrun som kursholder. Det var kjempeinspirerende, og jeg ble faktisk så inspiert at jeg dro ut tidlig torsdagsmorgen, i regn og tåke, for å bli kjent med kameraet mitt på nytt igjen. Jeg har vært en ivrig fotograf siden jeg fikk mitt første kamera som 8 åring, og har også jobbet innen faget. Men jeg syns likevel det var et inspirerende lite kurs, for det ble snakket mye om komposisjon og hvordan ta gode bilder. De siste årene har jeg nesten alltid fotografert på automat(selv om jeg har en avansert speilrefleks - Nikon D70) og veldig ofte med blitz. Så jeg ble alså så inspirert at jeg dro ut for å bli kjent med kameraet på nytt... Veldig gøy og givende....

Torsdag hadde jeg megaopprydding på scrapperommet mitt, det var helt nødvendig. Hadde bare en liten plass midt på bordet som det gikk an å scrappe på, resten av bordet var nedlesset av alt mulig annet.Rommet skal pusses opp i løpet av høsten, men i vente på det var det veldig greit å få en skikkelig opprydding også. Nå er det faktisk mulig å scrappe ved bordet igjen.


Fredag var jeg på scrappetreff hos Papertrends på Alnabru. Det ble litt bråbestemt, så jeg rakk ikke å forberede meg så voldsomt, men jeg fikk da likevel scrappet litt i løpet av kvelden. De har alltid en scraplift konkuranse, og de som deltar i den er med i trekningen av et gavekort. Foruten denne liften ble jeg nesten ferdig med en layout til.
Var skikkelig i siget, så på lørdag(i går) gjorde jeg ferdig layouten, pluss en til...
Var ellers en tur innom Bikuben i går, ikke fordi jeg så bsolutt måtte ha noe, men fordi vi var med Vidar på jobb til Strømmen. Handlet litt flere ark fra den nye serien til SEI.... hadde handlet noen tidligere, og ønsket meg flere. I tilegg handlet jeg en oppbevaringskoffert(liten) til bildene mine, og ikke minst ETT TRYKK. Nå må se til å få meg et abo på dette bladet, slik at jeg slipper å vente på at de får bladet i Narvesen, eller hos scrappebutikken....
Mye herlig i bladet denne gangen, foruten den kjempeherlige artikkeln om Gudrun, hadde jeg to layouter i bladet. Den ene var til BOM artikkelen, og den andre var en scraplift av en layout som Rita Elton hadde laget. Det er kjempemorsomt å få LO på trykk. Har fått "blod på tann", så nå holder jeg på med en LO som jeg skal sende til "Creating Keepsakes". Tenk om jeg skulle være så hyggelig å få inn en layout i et amerikansk scrappeblad.

Får desverre ikke lastet opp hverken bilder eller layouts, så jeg får prøve å laste inn de litt senere i dag!

Ha en deilig søndag!

4 comments:

Vibeche said...

Heisann :)
Høres ut som du har hatt en travel men kjekk uke.
Å som jeg skulle ønsket å få gått på et fotokus med Gudrun (litt langt til oslo). Jeg har Nikon D50 men dessverre er jeg ikke så kjent med det ennå, bruker bare auto til nesten alt. Det er trist. Sulle tatt meg tid til å sitte meg ned for å blir bedre kjent med kamera.
Gratulerer så mye med layoutene i Ett trykk, utrolig hærlige. Jeg har så sans for stilien din, ble så inspirert til å lage en BOM selv at jeg har skrevet ned endel idèer. Må bare se om jeg kanskje finne noen bilder av meg selv først ;)
Alltid bak kamera aldri foran.
Ønsker deg en fantastisk uke og kos deg.
Klem

ania said...

Så kult! :D Ja -- det var søstra mi du så igår - sammen med venninna mi Linda og et par andre av mine tidligere kurselever, hihi. Og i tvilstilfelle siden det var så mange blondiner blant de - søstra mi er den med litt langt litt krøllet hår (som hun stadig kjemmer og glatter ut fordi hun ikke liker krøller, så jeg vet ikke om hun hadde krøller på fredag da :p) Kjekt at du ble inspirert av kurset og det høres deilig ut med megaopprydding på scrappeplassen! Det trengs seriøst her -- jeg trodde stuebordet endelig skulle bli felleseie igjen etter at jeg fikk meg scrappehylle på soverommet - men nei....huff...:) Gratulerer med publikasjon igjen! Det er kjempegøy ja -- lykke til med CK! Det er drømmen det -- p bli publisert over there! :D

Kathrine said...

Å jeg misunner deg det fotokurset altså!

Spennende med publiseringer - håper du kommer med i ck :D

Rita said...

Høres ut som om du har hatt litt av en uke. Er så lei for at jeg gikk glipp av det fotokurset - hørtes kjempe spennende ut.
Alltid deilig å sette seg ned å scrappe etter en stor-oppryddning på scrappepulten. Så flink du har vært da :)
Masse lykke til med publisering i CK - håper de tar deg med. Ha en strålende høst-uke.