08 October 2006

Mitt søndagsprosjekt - applikert julestrømpe

I dag pakket jeg bort alle scrappesakene mine, og tok frem symaskinen og lappestoffene mine istedet. Har mange uferdige UFO'er som skulle vært ferdig(Hvis du lurer på hva en UFO står for, så er det UFERDIGE OBJEKTER) Men tror du jeg fikk begynt på noen av UFO'ene mine.... neida.... jeg begynt på en julestrømpe til Bertine(det er jo snart JUL) Snømannen er etter et mønster av Kristin Langebraaten, skikkelig søt, og den har jeg applikert på selve julestrømpen.
Skal sy på litt perler og knapper før jeg lager strømpen helt ferdig.

Faktisk litt godt å gjøre noe annet en dag, ta helt pause fra scrappingen. Det er lenge siden sist... pause fra scrappingen alså...10 comments:

Vibeche said...

Ååå...så gøyt da, denne var jo kjempe søt :)Tenker Bertine blir kjempe glad :) gøyt å se hva annet du holder på med.
Selv så kan jeg ikke sy, men er så heldig å ha en svigermor som kan og hun har laget julestrømper til jentene mine. De elsker de :)
Klem

Annie Skogheim said...

Helledussen så mange flotte LO'er du har laget siden jeg tittet innom her sist, og en stilig julestrømpe. Den er den nok ei som blir glad for når julen nærmer seg tenker jeg :)

Du spurte i bloggen om vi snart kunne ta en runde med treff igjen, klart vi kan. Jeg må bare komme meg gjennom den uken som nå står for tur, men neste uke ser det ikke så fullbooket ut. Hva med onsdag neste uke? har du mulighet da? altså 18 oktober? Hvis det passer for deg så kan jeg prøve å headhunte noen flere :)

Send meg et pip enten i bloggen min eller via mail.

banglamarie said...

UFO, he, he, det uttrykket kopierer jeg gjerne. Hos meg har jeg plenty med UFOer ;)

Utrolig mange flotte layouter du har postet mens jeg ahr vært på tur. Så produktiv, og så flotte arbeider!!

Flott julestrømpe også ;) I dag har jeg byttet ut scrappingen med strikketøy. Kjekt å gjøre litt annet innimellom.

Ha en kreativ aften :)

Rita said...

UFO - et utrykk laget for meg tror jeg. Har UFOer gjemt over hele heimen :)
Den julestrømpea di blir jo bare kjempe skjønn. Du er litt av en tusenkunstner du skjønner jeg. Har en nesten ferdig genser til Alexandra liggende, som hun spurte om senest i går. Lovte henne at den skulle bli ferdig til det ble kaldt nok til å bruke den. Og den tiden næremer seg faretruende. Så det spørs om jeg også må bytte ut scrappesakene litt - få unna et par UFOer :) Ha en fortsatt fin-fin uke.

ania said...

Måtte le litt av UFO betegnelsen din - kopierer den nok jeg også :D Og oi, den strømpen blir superflott jo! Gosj - nå skulle jeg virkelig ønske jeg var litt fingernem, ja :D Lykke til med resten av UFOene dine da :D

Kathrine said...

Å så søt julestrømpe! Jeg prøver å ikke tenke så masse på at det snart er jul, for da blir jeg bare litt stressa-

Hege! said...

Heisann!
Takk for koselig besøk i bloggen min. Har nå tittet litt rundt hos deg og her var det mye fint. Mange flotte Lo`er og masse innspirasjon!

ha en fortsatt fin onsdag!

Lene S said...

He he he! Godt å lese at det er flere med UFO´er liggende rundt i huset! Men å sy..det er jeg lite flink til desverre :o( Skulle gjene ha laget sånne fine julstrømper til jentene mine. Kjempesøt! :o)

Så flotte sider du har postet i det siste Synnøve!! Vi ta et treff i Ski igjen snart også...ellers blir jeg gjerne med på et treff oppe hos dere også.. hint hint! LOL

Klem!

Anette S said...

Nå kom jeg litt i julestemning! Og så mange flotte LOer du har laget mens jeg har hatt pc-fri! Fantastisk bra!

UFO er langt fra et sjeldent fenomen her i huset. FO er nesten sjeldnere!

Timotei said...

Denne var kjempefin! Tusen takk for hyggelig kommentar på bloggen min, forresten. Scrapping har jeg faktisk aldri prøvd, men det ser utrolig flott ut da. Og så ser jeg jo at du er en dyktig fotograf.