06 October 2006

Dobbel layoutHer er den doble layouten jeg ikke fikk lastet opp i går.
Bildene er tatt nede ved vår flotte strand(glomma). Det er så utrolig fint å ta bilder der.
Det var foresten morsomt å lage en dobbel layout igjen. I begynnelsen når jeg scrappet laget jeg veldig mange doble layouter, men jeg har hatt en lang periode hvor jeg bare har laget enkel layouter: Vet ikke helt hvorfor...

Her er det skikkelig trist og grått vær i dag, så det blir en "pusle inne dag" for Bertine og meg idag. Har faktisk allerede scrappet en LO i dag.

8 comments:

Vibeche Bergqvist Ellingsen said...

Nok en flott side eller sider fra deg :)
Masse flotte bilder av Bertine, hun er jo så skjønn :)
I dag er det også grått og trist i Bergen, sliter litt med mirgene i dag men håper det gir seg snart så jeg kan gjøre noe kreativt.
Kos dere og ha en flott helg.
Klem

Ania said...

Så mange skjønne layouter!! DObbel-LO ja -- det er det lenge siden jeg har scrappet og....enkle blir ofte bare så....enkle å lage :D Men mm...dobbel-LO er noe jeg burde finne tid til snart...:) Imponeres stadig over den herlige mønsterarkbruken din, og ikke minst det at alle LO'ene dine stråler av skikkelig livs- og fargeglede :)

Kathrine said...

Å så mange flotte layouter! Virkelig!

Lilo said...

Åh, vilka underbara sidor du har gjort! Papprena är perfekta till kläderna, så jättefint!!!

Annette Thygesen said...

Så utrolig stor lille Bertine er blitt. Ordentlig jente, ikke liten baby. Så skjønn! Gøy å se en dobbel-layout fra deg. Det er i alle fall noe jeg sliter med å scrappe!

Lilo said...

Jag blir jätteglad om du är med på min utmaning, det är absolut helt OK, du är välkommen in i Scrapbutiken också om du vill. ;)

Ania said...

Tudelidu Synnøve Olava :) Mønsterarket jeg har brukt er fra Fontwerks - Sydneykolleksjonen :) Og jeg fikk forresten høre av en venninne at "åja, du er den proffe, du har så pen skrift og du scrapper så kjapt og bra" :D

_Kine said...

Så flott dobbeltside. Så kult at papirfargene matcher klærne hennes :)