31 October 2006

En liten duk...Har sydd en liten duk til stuebordet. Den er ganske rask og enkel å sy, det er kvadrater som er sydd sammen til en stor kvadrat, som jeg igjen har quiltet og kantet. Holder også på med en pute i samme farger og firkanter...
Ettersom vi nå pusser opp stua, trenger vi nye duker, puter og gardiner. Maler på harde livet om dagen, for til helgen kommer pappa for å hjelpe oss med å sett inn ny vedovn og legge nytt golv. Stilen blir en kombinasjon av romantisk og moderne.

I dag er det skikkelig drittvær her hvor vi bor, det har kommet ned 1 til 2 cm med snø/is og det er visstnok ganske glatt på småveiene. Dvs. her hvor vi bor.... Skal snart kjøre Bertine i barnehagen før jeg skal vie tiden til å male. Har kun igjen 1 vegg før jeg kan begynne på listene.

Ha en strålende dag!

5 comments:

_Kine said...

Så koselig duk. Du er flink til å sy altså!
Ang journalingstemplene kjøpte jeg de hos Bikuben, men da jeg var der i dag så det ut som det var tomt. Men jeg ser at denne ebay-selgeren har dem: http://cgi.ebay.com/JOURNALING-CLEAR-STAMPS-KATIE-PERTIET-AUTUMN-LEAVES_W0QQitemZ180040055899QQihZ008QQcategoryZ16506QQtcZphotoQQcmdZViewItem

Jeg har nettopp kjøpt et annet clearstamps-sett fra henne, og det gikk kjempefort å få stemplene :)

Ania said...

Veldig koselig duk! Skulle virkelig ønske jeg var praktisk anlagt sånt sett - noen venninner av mamma er dyktige på quilting og det er helt utrolig hva de kan få ut av litt stoff og tråd!! Ser Kine anbefaler journaling stampsene til Katie peret - de har jeg og de ELSKER jeg!!! Hihi..tror jeg tok en av de tre siste som var igjen på bia da jeg var i Oslo :P

banglamarie said...

Så søt duk! Jeg har samlet på rosa Quiltestoff i noen år nå... i håp om å lage mitt første teppe en gang. Kanskje jeg skal prøve...??? Aner ikke helt hva jeg skal gjøre for jeg har aldri gjort det før??? Ser du er dreven i dette. Lekkert resultat!

Kathrine said...

Koselig duk! Sy er noe jeg ikke kan overhode, men du virker som et gjennomført hobbymenneske som mestrer alt. Det er kult!

Timotei said...

Så fin duk du har sydd! Stoffene var flotte sammen! Jeg liker også godt å sy av kvadrater. Synes stoffene får komme til sin rett da. Ser at du bruker stoffer på julekortene også. Det var jo en kjempeide! Fikk veldig lyst til å prøve noe lignende jeg også. Takk for inspirasjonen!