01 June 2006

Stemple/kortlagingskveld
Det søte blå babykortet laget jeg på tirsdag, da jeg hadde besøk av en venninne som hverken hadde stemplet eller scrappet tidligere. Jeg syns det var greit å begynne med å lage noen kort, så kanskje jeg kan få henne til å begynne å scrappe litt etterhvert... Hun syns ihvertefall det var morsomt å lage kort.
Jeg lager så utrolig lite kort, sjøl om det var det jeg ble hektet på i første omgang, så jeg syns ikke de jeg lager er så veldig fine at det gjør noe. Har ikke treningen, pluss at det tar så lang tid å komme igang.
Så derfor klarte jeg bare å lage et eneste kort, på en hel kveld. Med andre ord, veldig produktiv... LOL. Skulle ønske jeg klarte å lage slike kort som Åshild lager. De er fantastisk flotte. Bare se selv.

{16 things I love about you}
Dette er en scraplift av Jenn Bertsch . Jeg syns layouten hennes er utrolig flott, så det var veldig morsomt å scraplifte den.
Jeg har brukt papir fra Melissa Frances og Rosa Bazzils kartong. Forskjellige rubons og klistremerker i tittelen. Det var en morsom måte å bruke opp bilder som bare hadde blitt liggende.

Nå venter jeg veldig på at Kreativ sidene til Papirgleder skal bli oppdatert. Det kommer nemlig nye hver måned, og de er så utrolig bra. Det er et meget dyktig designer team som lager dem
Har lyst til å scrappe i kveld også, men først må jeg se kveldesn episode av "24", en av mine yndlingsserier. Og etter det må jeg gå en tur med Kiro, hunden vår. Hvis jeg fortsatt har scrappelyst etter det så skal jeg da sannelig scrappe... LOL.

Ligger litt etter med "Book of dreams", en Altered book challenge fra Artsymama. Men jeg har en klar ide om hvordan neste side skal se ut, selv om den sikkert blir helt annerledes enn hva jeg tenker meg. Jeg er veldig imponert over Gudrun sin "Book of dreams", og jeg henter mye inspirasjon fra hennes prosjekter.

Nå starter "24", så nå må jeg få publisert dette.... :)

8 comments:

Lene S said...

Å så herlig layout!! Bertine er så søt :o) Mange herlige bilder! Gleder meg til å se BOD sider ;o)

Lene

gudrun said...

Så kjempefin LO du har lagd!
Gøy med sånne "samlesider". :-)
Så koselig at du har linket til meg, da. Nå ble jeg kjempeglad. Tusen Takk! :-D

Aashild said...

Wow! For en utrolig flott LO, Synnøve!! Og jommen fikser du ikke kort også :) Herlig!

Og jeg må si som Gudrun: Tusen takk for at du linker til meg! Smiler fra øre til øre, jeg... :)

Ha en fin solettermiddag!

Klem!

ania said...

For en utrolig HERLIG layout!! Så mange søte bilder samlet på en plass -- dette burde jeg også prøve meg på om ikke alt for lenge! :) Og kortet var søtt og nusselig :)

Forresten, usikker på hva du mente med å adde profiler, jeg har tidligere skrevet inn linker etc manuelt (til høyresiden på bloggen), finnes det en "automatisk" måte å gjøre det på og? Det hadde vært flott i såfall :)

Vibeche said...

Hei:)
Kjempe fin Lo du har laget.
Jeg har sjekket ut blogen din(skrev en kommentar på slide show)
Du lager utrolig masse flotte LO
Kjekt å bli litt bedre kjent med deg.
Ser at jeg kan få masse inspirasjon fra deg også:)

Vibeche

banglamarie said...

Nydelig scraplift! Den lifter jeg gjerne en gang ;)
Flott kort også!

Ha en fin dag!
-marie

banglamarie said...

Nå har jeg oppdatert linkene mine¨på min blogg, så nå står du på listen. Håper det er ok. Har tenkt på det leeenge.

memoryfairy said...

I LOVE the 16 things LO & Princesse. All your work is GORGEOUS & I can't wait to see what you do for the 21 day challenge :o)