29 June 2006

God weekend

Nå har jeg endelig fått tid til å oppdatert Link listen min. Jeg har lagt inn alle dere som jeg har mest kontakt med, (håper jeg ikke har glemt noen)Jeg har også laget link til amerikanske blogger som jeg "besøker" ofte, og også link til de forumene jeg besøker mest.

I dag fant jeg bloggen til en av de scrapperene jeg har beundret mest siden jeg begynnte med scrapping. Hun heter
Cheryl Manz, og er en amerikansk scrapper. Sjekk ut hennes blog du også, og la deg inspirere

Takk for alle de hyggelige kommentarene jeg får på bloggen min, det er så morsomt og inspirerende å lese, og takk for at dere lager så fine blogger som jeg kan hente inspirasjon fra.
Gratulerer til
Ania, som har gått helt til topps med to layouter. Gratulerer til Åshild, som skal begynne på skolen igjen. Gratulerer Lene med den nye stempelkolleksjonen

Nå er det siste dagen på jobb denne uken, har fri på fredager, og helgen skal nytes. tror det kan bli litt dårlig med scrapping(håper selvfølgelig på det motsatte)vi har så mye som skal males, utvendig og innvendig. I tilegg må man jo nyte det fine været som har kommet.

Ha en god weekend alle mine scrappevenner:o)

4 comments:

Vibeche said...

Hei Synnøve.
Jeg er bare overrasket over at du ville linke meg :) Tusen takk for det.
Jeg har ikke lært meg å linke, så jeg har ingen link liste. Men du hadde garantert stått der. Liker så godt arbeidet ditt :)
Har også vært innom de amrikanske bloggene som du har anbefalt og jeg skjønner veldig godt at du liker de, kommer nok til å besøke de flere ganger :)Masse å la seg inspirere av :)
Ha fantastisk helg, håper solen skinner på deg og dine.
Klem

Lene S said...

Riktig god helg til deg også Synnøve!!! Så overrasket som jeg ble da jeg så navnet mitt i blått her ;o) Tuuusen takk for gratulasjoner, det varmer!! Nyt været og helgen, ta noen fine Bertinebilder og scrap noen fab sider søndag kveld! LOL

Stor klem! :o) :o)

ania said...

Tusen takk for den hyggelige hilsenen her :) Og tusen takk for at du viser frem de amerikanske scrappebloggene, både idag og tidligere... Cheryl Manz, det var jo henne som hadde den kule LO'en "I collect smiles" jo :) Nye blogs å kikke innom er alltid gøy synes jeg! :) Ha en riktig god helg du også!! :)

Aashild said...

Nå er det rett før jeg begynner med regndansen her - bare for å få deg til å sitte ved scrappepulten litt igjen.... *knis* Vil så gjerne se mer kunst fra deg!

Men, jeg smører meg med tålmodighet og solkrem og nyter livet ute i mellomtiden... Ha en god søndag, Synnøve!

Klem