27 June 2006

Jippi, jeg har kjøpt meg en ny bok!

Har vært å handlet litt scrappeting i dag, nye papirer, noem stempler, rub ons og den fantastiske boken "TYPE" fra Autumn Leaves". Har bare så vidt fått kikket på den, men den anbefales på det aller, aller varmeste. Jeg syns den ser ut til å være minst like bra som Freestyle boken.


Nå er det en ny FREESTYLE CHALLENGE på gang, og denne gangen skal man lage en layout hvor man skal brekke opp teksten i små tekstblokker. Spennende utfordring. Har sett mange sånne layouter i det siste, har lyst til å prøve jeg også.
Men det er så utrolig mye jeg har lyst til å scrappe, men tiden strekker ikke til.Min lille delfin...

6 comments:

Vibeche said...

Du er så utolig flink synnøve og ikke minst rask, selv om du ikke føler tiden strekker til :)
Det kommer jo så ofte opp nye LO`er fra deg, og de er kjempe flotte.
Liker godt delfin LO`en din :)

ania said...

Åh, to herlige layouter fra deg her!! Så mange fine og knalle farger, og så stilige de ble...likte godt den med stoffene og sømmen - måten du gjorde sømmen på her var flott, og badeLO'en var bare herlig både i utforming og i bilder :)

Interessant bok -- er for tiden på utkikk etter bra scrappebøker...skal se om jeg finner noe info om boka di og hva den egentlig handler om :) Har egentlig bestemt meg for "photography for scrapbookers" av Tracy White...men er åpen for andre forslag! :D

teres said...

Ännu en LO, gillar färgerna och de underbara vågorna o bradsen o så gör den mig så glad.
Verkar vara spännande bok, den ska jag spana in!

Tack för dina kommentarer i min blog, de tar jag till mig :D!

Lilo said...

Vekligen snyggt! Aha, rekommenderar du den boken? Jag har Freestyleboken och älskar den... får kika efter denna också då. ;)

gudrun said...

For en hærlig, glad og fantastisk flott bade-side du har lagd, Synnøve! :-)
Ja, disse AutumnLeaves-bøkene har jeg kjempelyst på!! Lurer på om det hjelper hvis jeg setter ett vannglass i vinduet og venter på bokfeen.... ;-)

Aashild said...

Rop ut hvis det hjelper, Gudrun, for da skal jommen jeg prøve også! :)

Synnøve - nå er det rett før jeg ber deg komme på besøk til Horten, for jeg vil gjerne ha litt av kreativiteten din! Du bobler jo, åsså sååå herlige farger du bruker!

Klem :)