14 June 2006

Scrappeglede...

Det er så utrolig morsomt å scrappe om dagen, jeg storkoser meg når jeg har et ledig minutt og kan sette meg ved hobbybordet. Og hver kveld når Bertine har lagt seg prøver jeg få tid til å kose meg med denne utrolig kreative og spennende hobbyen. Det er jo viktig å kose seg med det man gjør, og det gjør jeg virkelig til gangs. Føler meg ikke så bundet til såkalte scrapperegler lengere. Jeg utforsker mer og prøver stadig ut noe nytt. Det er vel det man kaller freestyle. For å bryte en regel skal man helst kunne den først. Nå er jeg moden nok til å bryte disse reglene bevisst. Når jeg ikke scrapper, så tenker jeg scrapping. Noen ganger nesten litt vanskelig å få sove, pga av alle ideene som dukker opp.

Hitill i 2006 har jeg laget tilsammen 55 layouter.
Har hatt en liten oppsummering, og kommet frem til har jeg har laget 28 enkle layouter og 10 doble layouter. Har også laget 7 stk 9x9 BOM sider. Ligger litt etter skjema til 200 layouter i løpet av 2006, men med tanke på at jeg nesten ikke laget noen i februar, ingen i mars, og nesten ingen i april (pga. sykdom) så syns jeg likevel ikke det er så værst at jeg har laget 55 layouter hittill i år.

Mine "må-ha-scrappe-ting" for tiden er:
-blomster av alle slag: klipt ut fra mønsterpapir, diecut, stemplet, frihåndsklippet, tegnet etc
-skriveark til tekst på layouten. Enten fra en vanlige kladdebok eller fra filofxen.
-hvit penn til å skrive dirkete på bildene
- knapper i mange farger(jeg hamstrer bazzils knapper)
Eller så stempler jeg veldig ofte direkte på layouten for tiden.
Favorittfargene mine er "gladfarger" av alle slag, men jeg ser at jeg har brukt veldig mye grønnt, gult og rosa på de siste layoutene mine

Bertine og Far:
En layout som jeg begynnt på i går kveld og gjorde ferdig nå i kveld. Den er om Bertine og Far(min pappa) og deres hengivenhet til hverandre.
Jeg har brukt BG, bazzils og restepapir. Diecut blomster m/pynt, filofax ark, litt drodling, knapper.


Bertine og Far koser seg blandt påskeliljene...

4 comments:

Vibeche said...

Jeg bare elsker sidene dine, de er så utrolige glade og fargerike, de lyser av glede :)
NYDELIG
klem fra vibeche

Lene S said...

Så godt å lese bloggen din! Så herlig å høre at scrappelysten er stor...og det synes også! Så flotte og fargerike sider! Så inspirerende!

Takk for at du deler!

Klem!

banglamarie said...

Så kjekt at du er på en scrappebølge! Sidene dine er så flotte. Blir glad av å besøke bloggen din ;) Flott å komme hit og hente litt inspirasjon og glede. Sliter litt med scrappelysten selv, men jeg vet den kommer ;)

Takk for at du deler!

ania said...

Nok en koselig LO, og så stilig med notisark på LO'en - så det på den andre LO'en din her også, det må jeg huske å prøve ha med en gang :) Deilig med scrappe- og livslyst! En føler seg ekstra glad og livet går på skinner da, ikke sant? =)

Ser sidene dine er fulle av glade, vårsommerlige farger...deilig! :)