29 May 2006

Herlige mai.
Dette er de layoutene jeg scrappet i helgen.
Føler at jeg er på rett spor igjen, etter en skikkelig scrappetørke i februar og mars, og delvis april. Det startet med bihulebetennelse og influensa, noe som tappet meg totalt for krefter. Etter jobb og andre daglige gjøremål var det ikke mye overskudd til å scrappe. Og etter en sånn tørke var det faktisk litt vanskelig å komme igang igjen.
Men nå føler jeg endelig at jeg er skikkelig igang, ideene kommer av seg selv, og jeg har mange flotte bilder som skal scrappes.
Har sansen for freestyle, og jeg digger freestyle boken til Autumn Leaves. Jeg bestillte min på nettet fra usa, men jeg vet at de selger den hos Bikuben på Strømmen også(dette var dagens reklame!!!!)

4 comments:

banglamarie said...

Så flott at du er igang igjen! Utrolig flotte sider!!! Du kler freestyle ;)

Solbjørg said...

Hei Synnøve,

Siden du hadde vært og lurt på mine sider måtte jeg jo inn på dine for å se!- Det er alltid spennende med nye venner!

Du lager kjempeflotte LO'er og jeg er grønn av misunnelse...

ania said...

Hei! For noen nydelige layouts du har laget -- så bra at scrappetørken er over, for disse var så fascinerende og så nydelige og ja.... rett og slett herlige!! Og må innrømme jeg kikket litt ekstra på den nydelige datteren din -- så utrolig skjønn hun er! :)

Ps...tusen takk for den hyggelige kommentaren i bloggen min - er glad du gjorde det, for nå fikk jeg jo kikket litt her og blitt kjempeinspirert! Har så lyst til å prøve meg på denne stilen, men jeg føler meg alt for "ordentlig" og "linjete" i scrappinga mi :s Kanskje jeg blir nødt til å scraplifte for å få det til å løsne =)

Aashild said...

Synnøve - sååå mye flott du har laget! Herlige farger, lekne detaljer, nydelige bilder - i det hele tatt: Du er utrolig dyktig!

Og jommen fikk du det til å krible i fingrene mine :)

Takk!
Klem