01 November 2009

Røde og hvite puter… :O)

Tusen takk for alle de varme og hyggelige ordene dere skrev til mitt forrige innlegg! Da jeg skrev det innlegget var jeg hele tiden i tvil om jeg skulle poste det eller kaste det i søpla. For det er vanskelig å være åpen om seg selv. Som flere av dere skrev så vet man ikke rikig hvem som leser bloggen. Alle dere som legger igjen kommentar er veldig hyggelige og koselige jenter/damer(jeg liker å tenke på oss som jenter), men når jeg ser på telleren min så er det mange, veldig mange som ikke legger igjen noen kommentar…. og jeg vet ikke hvem de er. Stort sett veldig hyggelige mennesker, men jeg vet at noen har måtte stenge bloggen sin pga av både slibrige og plagsomme kommentarer.
Tror nok ikke jeg kommer til å skrive veldig personlig om meg selv, det er noe i meg som stritter veldig imot akkurat det, men jeg kommer til å skrive mer, det er helt klart, uten at det blir utleverende…

Så får jeg bare håpe at alle dere som leser bloggen min fortsetter å lese den og fortsetter med å legge igjen sånne hyggelige kommentarer som dere gjør. Tusen takk… :O)

IMG_5976

Over til putene mine!
Ble ikke helt ferdig i går, men nå er de ferdig, alle tre. Vel…, jeg mangler å få sydd i knapper på baksiden, men det må bare vente, det er nemlig viktigere å få tatt bilde av de mens det fortsatt er dagslys, slik at jeg kan få lagt bildene ut på bloggen min…. lol…

IMG_5979
Inspirasjon og beskrivelse er hentet fra boken “Julegleder” av Tone Merete Stenkløv og Miriam Nilsen Marken. Men det er kun den ene puten (med sticheri) det er beskrivelse til i boken. De andre to putene har jeg sydd etter de inspirerende bildene i boken.

IMG_5977 IMG_5981

Jeg husket å sy på merkelappe på den siste puten jeg monterte, det ble kjempeflott, som prikken over den berømte “i”en liksom… Får se om jeg ikke spretter opp litt på de andre putene slik at jeg får merkelapp på de også!

I dag har jeg hatt visning på huset igjen og det kom desverre INGEN….

Ha en super søndags kveld!

43 comments:

Anonymous said...

Hei!

Kjempe flotte puter du har sydd.
Gir meg inspirasjon. Holder også på med julepute

Sm

snakkemunn said...

Du har brukt helgen din supergodt. Jeg synes putene var i god harmoni. Er enig med deg at det var stilig med merkelappen.
Dumt at det ikke kom noen på visning.... ;-)

Hanne said...

Wow, virkelig lekker! Helt herlige puter. Og navnelppen ser så proff ut, og setter prikken over i`en.

Pauline said...

Såå flotte puter!!
Jeg er nok en av de som er innom bloggen din ganske ofte, men desverre ikke så flink til å legge igjen kommentar... kanskje litt fordi jeg ikke har blogg selv, og dermed føler at jeg ikke helt "hører til" i dere bloggere sin "verden".
Men, det skal du iallefall vite at jeg finner bloggen din både kjekk og inspirerende, lykke til videre med både blogging, hussalg og hverdagen ellers!
Klem!

GryNoKa said...

Så flotte puter! Fikk rene julestemingen! Til jul pleier jeg å ordne til i sengbenken på kjøkkenet med puter i rødt og hvitt.
God søndagskveld til deg, og lykke til med neste visning.
Klem : )

Anonymous said...

Hei.Putene ble kjempe fine.Så ren fine farger med Rødt og hvit.Passer veldig gått til den hvite stilen.Nydelig...Ha en riktig fin Søndagskveld.Klem fra Bodil...

Åshild said...

Nei, nå får du slutte, Synnøve! Bætterde! (som de sier i trøndelag...) Du kan jo ikke legge ut det ene innlegget etter det andre - fyllt av fristelser! :) Her sitter jeg nemlig og prøver tappert å være seriøs og jobbe, og så kommer disse lekkerbiskene fra deg! Nå er det rett før jeg kræsjer PC'n og heller graver fram symaskinen....!

*dyyyypt sukk*

- og god klem! :)

Hulda said...

Nå har jeg rukket å lese ditt forrige innlegg. Jeg syns det du skrev var bare positivt. Jeg skjønner også, ut i fra innleggene, at du har det bedre nå, etter bruddet med mannen din. Det er flott! :) Bloggen din er langt fra kjedelig og kald. Jeg trives her, men setter selvsagt stor pris på at du vil være mer personlig, og legge ut flere interiørbilder. Enhver må gjøre det de vil med sin blogg. :) Liker meg iallefall her!

Putene ble nydelige. Passe røde og hvite, og julete. ;) Smart med den lappen med bloggnavnet ditt på i kanten av putene. Ja, man må virkelig gjøre nytte av dagslyset nå, når man skal ta bilder. Både ute og inne.

Ha en koselig kveld. :)

MirreVirre said...

Kjempesøte puter! Jeg tror jeg må prøve meg på litt stitchery når jeg har fått gjort unna litt bestillinger asså, for det blir jo så fint når du gjør det!

Turid said...

De putene ble virkelig flotte. Ser skikkelig profesjonelle ut, og den merkelappen er prikken over i'n, helt enig i det.

Så kjedelig at ikke det kommer noen på visning. Kan ikke skjønne at det ikke er noen som vil titte på det koselige huset ditt. Er det annonsert bra nok? Kan selv sånn umidelbart ikke huske å ha sett det i lokalavisa, men så har jeg heller ikke tittet så bevisst. Lykke til videre med salgsprosjektet.

Helen said...

Så fin blogg du har! Jammen lager du mye fint!

Dilldall-Nina said...

Nå har jeg lest meg opp litt her. Jeg syr faktisk mer nå - enn jeg er på nett ;). Nesten et sunnhetstegn. Vet du hva - jeg synes du har delt en del med deg her ute jeg, men jeg skjønner veldig godt hva du mener. Man ønsker jo på en måte å vise sitt sane jeg. Før hadde jeg "En relativt overfladisk blogg" under bloggtittelen - rett og slett bare for å si i fra om det.

For meg har blogging og bloggkontakt vært kun positivt. Vi er en klikk som backer hverandre. Imidlertid har jeg fått tilbakemeldinger fra utenforverdenen - fra bygdedyret - at når man er (delvis) sykmeldt og kan blogge, så kan man sannelig gå på jobb også. Det var litt vanskelig å svelge, men jeg valgte å tenke at slike utsagt baserer seg på uvitenhet. Vi vet bedre ;). Blogging er sunt!

Fiiiiiiiine puter! Og merkelapper er jo så stilig. Jeg har vært på nippet til å bestille mine egne flere ganger, men så har jeg ikke trykket "bestill" når det kom til stykket. Kanskje jeg faktisk skal gjøre det?

Søndagsklem - og jeg blir din bloggevenn, uansett hvilken form bloggen din skal ha ;).

hanne said...

Hei,
Her kommer jeg "ut av skapet". Kikker alltid innom bloggen din, hittil uten kommentarer! Takker for mye inspirasjon og hyggelig lesning! Husker deg fra scrappingen og ser at vi har flere sammenfallende interesser! Jeg både syr og strikker! Misunner deg heklekunsten - det sies at det ikke er vanskelig... ;)
Nydelige puter!

Klem fra Hanne K

Groskro said...

Takk for en hyggelig kommentar Synnøve Olava, og du verden så fine puter du har sydd!! Og kult med merkelappen din på :-)

Ha en fin kveld - Gro :-)

Sydney said...

For noen flotte puter du har laget! Helt herlig julete. Så flink du er :)

STRIKKEMOR(O) said...

Utruleg fine puter!!

Beate said...

Putene dine er sååå flotte!! :) Jeg har akkurat reklamert litt for deg inne hos meg, håper det var greit. Du er en av mine favorittblogger :)

Villmarkstausa said...

Hei

En stund siden jeg har vært innom deg nå. Leser innlegget ditt under, og TRO meg du er ikke alene om brudd;-)) Sånn er livet, man kommer sterkere tilbake!
Dine fine puter gir meg inspirasjon så nå har jeg tatt frem julefarger, lin, hvitt så får jeg se hva det blir...
Kan vi ikke prøve å få til et treff, kaffe. Jeg er med;-))
Bor ikke langt unna!

Linda said...

Så fine puter du har sydd!
Flinke vi to ja ;O))
Jeg har også bestilt meg logobånd for å sy på, men de kommer jo aldri...
Leste innlegget uner her.
Artig å lære deg bedre å kjenne.
Synd du bor så langt unna, hvis ikke hadde jeg gjerne tatt en kaffekopp med deg!
Jeg føler selv at bloggen min er upersomlig, men det er ting jeg ikke kan skrive der av hensyn til andre og sånn må det nok bli..

Ha en flott ukestart!
Klem fra Linda

Anonymous said...

Disse var rett og slett lekre. Mye i livet kan bli bedre med litt håndarbeidsgelede også. Den kan nemlig ingen ta fra deg :-)

Hespe said...

Hei på deg!!
Har ikke fått lagt igjen kommentar på ditt forrige innlegg, men må bare si at bloggen din er kjempekoselig, og langt fra kald! Å åpne seg helt på bloggen har nok både positive og negative sider. Selv velger jeg å ikke bli alt for personlig, samtidig som jeg jo vil at dere skal klare å "se meg" og ha en tanke om hvem jeg er... Jeg har også tenkt litt som deg, men har altså "landet ned" på det jeg har i dag. Jeg setter veldig stor pris på å titte innom deg, og ja, jeg føler faktisk at jeg er begynt å kjenne deg... :o)

Da var det til dagens innlegg - nyyydelige puter du har laget!! Herlig julerøde, så nå kom julestemningen...

Håper ellers at du har hatt en herlig helg, det har iallfall jeg ... :o) I morgen er det ny uke og nye muligheter - nyt den første uken i november!

Klem fra Hildegunn

Beppe said...

Så flotte puter du har laget :) Nesten så man får litt julestemning.... hi hi! Ha en fin uke. Klem Beppe

LeKaQuilt said...

Heia, nydelige puter - jeg får lyst til å sy rødt og hvit jeg også :o)

Quiltefia said...

Hei!! Jeg liker tanken på at blogger skal være personlige, det er hyggelig når folk byr på seg selv. Det er lett for at det blir et slags "skrytealbum" for hva vi klarer å produsere?? Meg selv innkludert. Jeg tenker mange ganger at det blir mye bla, bla, bla, både i bloggene og kommentarene. Samtidig så synes jeg det er supert å være ute i denne "verdenen"!? Du lager kjempefine ting, og bloggen din ser kjempefin ut!! Lykke til med hussalg!! det ordner seg nok!! Hilsen AnneK

Susanne Lindén said...

Hej!

Så fina kuddar du sytt! Har tittat längre ner i dina inlägg och föll för de vackra änglar du stickat och tovat. De är jättesöta! Gillar din blogg och kommer snart tillbaka igen.

Ha en fin vecka!

Elins Strikkeri said...

Skikkelig flotte vart putene dine, eg fekk rett og slett lyst til å sy!! Synest du har ein flott og koselig blogg:))

Anita said...

Hei vennen! SÅåååååååååå flotte puter, kjenner at jeg blir glad av rødt og hvitt, og med så mange fine stoffer og andre fine ting er det jo supert!! Koselig og fint det forrige innlegget ditt, kommer gjerne på kaffe, dvs. te;0) føler at jeg kjenner deg godt jeg da! Sååå kjedelig at det ikke kom noen på visning, har en kollega som har forsøkt å selge sitt leeenge nå, men først i forrige uke dukket det opp to intresenter og det verste er at de allerede har kjøpt esg hus og det står der ene og alene og venter på dem.. Jeg krysser fingre og alt annet for at dere snart får en haug av intreserte og at dere finner akkurat det dere vil ha!! Nå må jeg tilbake til oppgaven min, eller ;0) Kos deg!

Berit said...

Putene dine ble kjempefine. Rødt og hvitt er så fint sammen.
Du har en inspirerende blogg og jeg har klikket meg inn som følger av bloggen din.
Ha en fortsatt fin dag.
Klem Berit

Tino said...

Så flotte puter! Ble skikkelig julestemmning over de, og merkelappen ble prikken over i'en.

Tror sikkert det er lurt å finne en gylden middelvei når det gjelder å velge hva man skal skrive på bloggen. Lykke til videre med salg av huset, synd at det ikke kom noen på visning denne gangen.

Ha en fin uke, klem :)

AkH said...

Så underbara kuddar, fina färger!
Ha en bra vecka!
Anna-Karin
livetharochnu-akh

Monicas said...

åh....æ dåna...de hjerteputan du har laga...lekkerfine va dem...du e sååå flink atte..klem

Anonymous said...

Nydelige puter! Julefølelsen kommer snikende når jeg ser de!

RitaK said...

Kjempefine puter, og artig blogg du har :-) Jeg synes man skal være litt personlig, men bare sånn passe her i bloggland. Alt det mest personlige får man snakke med famile/nære venner om synes jeg!

Beatemor said...

For en kjekk og søt blogg du har. Her ser jeg at jeg kan finne mye inspirasjon :-)

Lappesola said...

Kjempefine puter. Den med hjere og engel er jo bare supersøt.

Ha en fin dag.

Hilsen Sol

Fidus said...

Du har en flott og inspirerende blogg- tenkte faktisk at jeg også kunne sy litt etter å ha kikket litt i bloggen din.
Samlivsbrudd er alltid tøft, man må bygge seg et ny plattform, og det tar gjerne et år før man begynner å se formen på sitt "nye" liv- man må komme seg igjennom den første jula, påsken osv. Og blogging- det må jo være bra! Man får noe annet å tenke på. Jeg er mye hjemme nå pga ykdom, og blogglandia gir litt ekstra i hverdagen. Fortsett å blogg!! Lykke til videre- livet smiler!

Åse said...

Hei!
Så flott blogg d har, og så flotte juleputer! Nå fikk jeg også lyst til å sy juleting! Inspirasjon til 1000! Tusen takk!

Anonymous said...

I wish not agree on it. I assume polite post. Especially the title-deed attracted me to review the sound story.

Anonymous said...

Amiable brief and this post helped me alot in my college assignement. Thank you for your information.

Anonymous said...

Hei:) Jeg har ruslet rundt på sidene dine noen dager nå:) så masse fint du lager! Driver med en av dine oppskrifter -grytekluter og storkoser meg! En skikkelig inspirerende og fin side du har:)
Ønsker dere en fortsatt fin adventstid:)
Klem fra Toril

Anonymous said...

is it illegal to buy xanax online xanax 1/2 life - how to buy xanax

Anonymous said...

xanax buy buy xanax online overnight delivery - can take 2mg xanax once

Anonymous said...

des elements en dehors de n CH ne sont viagra effet secondaire, citerons ici les principaux, sin por ello reducir un apice de la libertad cialis precio, abundancia de detalles en la pagina web del, luogo perche le cripte del Boletus Briosianum non, viagra naturale senza ricetta, in modo che venisse un intimo contatto so krystallisirt sie als Acidum phosphoricum, cialis, weshalb dieses Abdampfen in einer Sandkapelle,