12 December 2008

Tilda julekalender.

For et par år siden kjøpte jeg en Tilda "gjør-det-selv-kalender" på halvpris like etter jul. I år har jeg fått tid til å lage den, og jeg syns den ble akkurat så dekorativ og flott som jeg håpet den skulle bli, og som den var på bildet utenpå emballasjen.

Glemte å ta bilde av den før jeg hengte på pakkene(... hadde litt dårlig tid), men håper dere får inntrykk av hvordan den er.

Den henger ute i gangen, hvor det fortsatt er trehvite vegger. Etter at vi bygget på ville vi vente med å male, slik at panelen fikk tørket ferdig. Etter jul er det en av de tingene jeg skal gyve løs på, og veggene skal bli hvite.

Ønsker alle en koselig og kreativ førjulshelg!
xoxo12 comments:

Torill said...

kjempefin!!!

Moia said...

Flott kalender.

Anita said...

Så godt at du er tilbake!!! Har tenkt på deg ofte:0) Godt å høre at dere er kommet litt i gjenge igjen! Tøffe tak! Kalenderen til gullet er sååå fin! Er jo skikkelig Tildaoholik så det var vel ingen sjokk;0) KOs dere i helgen! Klem!

Monica said...

Tilda er jo bare kjempesøt. Akkurat som denne kalenderen. Så bra du var litt (eller lenge) uten nett så du fikk tid til å lage den i år ;)

Sølvi said...

Superflott kalender. Godt å se deg her igjen. Og fra bunnen kan det kun gå en vei - oppover, selv om bakken er bratt kommer du opp til slutt - jeg vet - har vært der!
Klem fra Sølvi

Maya said...

Kjempeflott kalender!
Sikker på att Bertine setter pris på den!
Sender over en varm god klem!
Go`klem fra Maya :)

Fru Fjeldhammer said...

Flott kalender, den var koselig!!
klem

Sølvi said...

Skulle gjerne sendt deg en mail på "privaten" men finner ikke mailadr din noe sted. kan du sende meg en på sa @ deneb . no og så slette denne kommentaren etterpå?
Sølvi

Black Feathers said...

Hei, så koselig å se at du er tilbake igjen. Jeg har ofte tenkt på Deg og vesla, og håpet at du snart kom tilbake ;) Bare koselig om du stikker innom hos meg, det setter jeg pris på.
Flott kalender du hadde laget til vesla ;D

Black Feathers said...

Hei jeg har lagt en liten award til deg inne på siden min ;)

Heidi said...

Åååååh!! SÅ sinnsykt kul kalender!!

:misunnelig:

ninabakke said...

så flott :D