11 December 2008

Endelig på nett igjen!

Ja, nå har jeg endelig kommet meg på nett..., skal si at det har tatt sin tid. Var forespeilet en leveringstid på 10 til 20 dager, men det har faktisk gått bortimot 30 dager.

Ja nå har vi funnet oss sånn noenlunde tilrette i "gamle" huset igjen, og dagene begynner å ligne på vanlige hverdager igjen. Jeg var sykmeldt en periode etter bruddet, men er nå tilbake i full jobb.
Noen dager er fortsatt tunge, men andre dager går helt greit. Det har vært noen tunge stunder for Bertine også, det å se hennes smerte er veldig vondt. Men hun begynner å skjønne at mamma og pappa er der, og er fortsatt likie glad i henne selv om vi ikke bor sammen som en kjernefamilie lengre.

Når man ikke har hatt internett, så har man fått god tid til andre hobbyprosjkter. Jeg har både strikket, sydd og heklet. Og jeg har scrappet noen små prosjketer også, men har ikke hatt den helt store inspirasjonen når det gjelder å lage julekort. Så i år kommer det ingen hjemmelagde julekort fra meg; de er bestiltt hos Elite Foto.

Disse to hjertene er strikket i tykt garn på tykke pinner. De skal toves og monteres med hanke, og skal bli til to julegaver...

13 comments:

Hulda said...

Fint å se at du er tilbake på bloggen. De hjertene blir flotte når du får tova og satt på hank. Håper det går bra med dere, tross alt.

banglamarie said...

Kjekt å se deg igjen :)
*stor klem*

Flotte hjerter du har strikket. Blir sikkert knallekkre når de er tovet. Har du strikket etter oppskrift? Kunne gjerne tenkt meg å strikke noen slike.

God advent

Berit said...

Så kos å se deg igjen!! Og takk for besøket i bloggen min. Den ligger litt brakk akkurat nå før julemesse... Så rart - den messa kommer alltid for tidlig uansett om det er aldri så langt uti desember *fnis*

Flotte hjerter!!!

KLEM

Hilde said...

Godt å høre at det går bra med dere, og godt å "se" deg på nett igjen!!

Håper dere får en god jul oppi alt sammen!!

Håper du legger ut hjertene ferdig tovet også, for det har jeg lyst til å se!!

Klem fra meg!

Frk Fischer said...

Hei!! Jeg datt innom er rett før du ble uten nett..og må si jeg har tenkt på deg litt siden..ikke greit det der,men det som ikke dreper deg , gjør deg sterkere...finn kraften i å tenke positivt,,ikke lett men funker....tro meg...

Håper du og lille mor får en god jul oppi alt dette!!!

Vi "ses" Klem

Beate said...

Kjekt å se at du er tilbake igjen!
:) Gode ønsker i fra meg!

oheidia said...

Koselig å se deg på nett igjen! Det er noen flotte hjerter du har laget og jeg kan se for meg nydelige tovede resultater med hank. Skulle nok lært meg å strikke, men det skjer nok aldr. Godt jeg har en søster som er superflink og jeg ønsker meg alltid hjemmestrikkede sokker og andre ting!

Håper de gode dagene kommer fler og fler men det kan nok ta litt tid! Man bør gi seg litt tid når slikt skjer for det er godt å få reagert ut det triste.

Klem Heidi

anitas lille lykke said...

FLOTTE HJERTER, GODT Å HØRE AT ALT GÅR LITT BEDRE.
skjønner godt at det er tøft, tiden leger alle sår sies det og det er vel så, men det tar jo tid.
kos deg så godt du kan i adventstida og med den skjønne dtr di.
stor klem fra kragerø

Rita said...

Masse lykke til fremover, håper ting går seg til for dere alle. Kan tenke meg at kreativiteten ikke er på topp når en går gjennom et brudd, men den kommer nok tilbake. Og da strømmer det nok på.

Alle de beste ønsker til deg og dine.

Klem fra Rita

Torill said...

veldig koselig å se at du var på nett igjen!!! Har sendt deg noen tanker innimellom, faktisk! Så om du kjente en liten englevingepust - så var det bare meg:-)

Disse hjertene blir sikkert superlekre når de blir helt ferdige også!!! Har akkurat tovet ett par votter, jeg:-)

klemmer fra meg sånn i adventstiden!!

Anette S said...

Koselig å se at du er tilbake!

De hjertene var utrolig fine! Den som kunne strikke!

God helg til deg og Bertine!

Monica said...

Så koselig å se deg på nett igjen, godt å høre at det går fremover med dere. Skjønner godt at det er tungt å se snuppa være lei seg, men det er en omstilling for alle, viktigste er som du sier at hun skjønner at dere fremdeles er der begge to. Det kommer nok bare til å gå bedre og bedre :)
De hjertene var utrolig søte, kjempeherlige faktisk! <3
Tusen takk for hyggelige ord i bloggen min, du er hjertelig velkommen anytime! Ha en fin helg *klem*

Mette said...

Kjempefint å se deg her igjen, vennen... Har tenkt masse på deg og gjør det fremdeles.
Kjempeflotte hjerter, forresten! Regner med at mottaker blir glad for et slikt hjerte!

Mange klemmer fra Mette