15 December 2008

Jeg har fått en award...

Jeg har vært så heldig å fått denne kjempeflotte awarden av Black Feathers, og det er jeg veldig takknemlig for.

Disse bloggene er usedvanlig sjarmerende og søte, og formålet er å finne og være venner. De er ikke opptatt av utmerkselser eller selvhevdelse. Vårt håp er at når båndene på disse utmerkelsene er kuttet vil enda flere vennskap ha forplantet seg. Vær vennlig og gi litt ekstra oppmerksomhet til disse. Gi denne awarden til åtte bloggere som igjen må velge seg nye åtte. Inkluder denne teksten i overskriften på awarden deres".
Jeg vil gjerne gi den videre til:

Hulda fordi hun lager de flotteste ting og tar utrolig flotte bilder. I tilegg har hun trukket meg som mottager av en av hennes flotte gaver...., tusen takk.

Timotei Fordi jeg blir så utrolig inspirert av alt det flotte hun lager, enten det er strikking, søm eller interiør

Stempelgal fordi jeg blir så inspirert av alle de flotte kortene og layoutene hun lager. Og fordi jeg kjenner henne som et fantstisk flott menneske

Anita fordi hun har en fantastisk blogg, tar flotte bilder, lager inspirerende ting og alltid er positiv!

O'Heidia fordi jeg blir så inspirert av alt det flotte hun lager, fordi hun er så god, snill og alltid har en positiv kommentar.

Banglamarie fordi hun er så kreativ og tryller frem de utroligste ting, uansett materiale... Og fordi jeg ser på henne som et genuint snillt og godt menneske.

Mette sin hverdag
Fordi hun er et fantastisk snillt og flott menneske. Hvis du leser dette, Mette, så send meg en epost: synaas@gmail.com

Strikkepinner og andre pinner fordi jeg blir så inspirert av alt det flotte hun strikker og hekler. De hekleteppene denne damen har laget er amazing.

Alle disse damene er fantastiske bloggere, så stikk innom dem å legg igjen en kommentar...

7 comments:

Anita said...

Tuusen tusen takk! Skal få lastet den opp og øagt den ut hos meg!! Sååå hyggelig! Godt å ha deg tilbake! Nå skal jeg avgårde å trene litt straks! Deilig med 45min helt til seg selv! KOs deg!

Timotei said...

Tusen takk, snille deg! Så koselig dette var!

Hulda said...

Så koselig! Takk for de fine ordene om meg også. :)

Black Feathers said...

Bare koselig det ;)
Ja jeg ble jo bare så utrolig glad da han kom hjem med det lekre speilet. ;)
Ha en riktig fin dag ;)

Hulda said...

Du spurte om bildene mine. Vanligvis redigerer jeg lite og ingenting på bildene. Et godt tips hvis du skal ta bilder uten blits inne nå (jeg tar uten blits) :) : jeg tenner mange stearinlys, da får jeg et flott skinn på motivene, og skyggene blir helt riktige. Det er ikke alltid jeg har lysene med på bildet, men skinnet fra dem gjør motivene fine. :)

oheidia said...

Tusen hjertelig takk for den flotte awarden og koselige ordene du skrev om meg! Ble veldig rørt og har tenkt siden at nå må jeg inn på bloggen og legge awarden inn på siden min samt si takk. Men, jeg har vært så sliten og det skyldes ikke bare julestress men også at jeg går på min 7.ende antibiotika kur siden slutten av juli. Kroppen er litt nedkjørt akkurat nå - men det vil bedre seg!

I morgen skal jeg finne ut hvem jeg skal gi den flotte awarden til.
Du, det er scrappe treff i ski fra den 6. - 8. mars neste år. Koster kr 530, for en hel weekend med mat. Det er jo bare kjempegøy. Scrappebutikken i Ski arrangerer det. Hadde vært flott om du kunne blitt med. Ellers er du hjertelig velkommen og scrappe/lage kort her og jeg tar gjerne en tur til deg igjen hvis det passer en dag på nyåret. Det er nok ikke så lett å komme fra når du har Bettina og da er det jo greit å være hos deg. Men, det kan vi snakkes om ;=)

Nå må jeg sove. Nattaklem fra meg

Anonymous said...

Tusen takk for dei fine orda! :) Du fortjener den virkelig!!