07 May 2009

"En bestemor om dagen" - Hybrid bestemorsrute...

Via Bea på Strikkepinner og andre pinner kom jeg over alongen som Frk. Badegakk har dratt igang. Den består i at man skal hekle en bestemorsrute om dagen. Hvis du har lyst til å lese mer om det eller være med, les her.


Jeg har heklet en hybrid bestemorsrute, etter eget hode. Min første "bestemor" Vet ikke helt hva det skal bli, "men jeg har en ide", som Egon Olsen ville sagt det....

8 comments:

Hulda said...

Så artig dette var! Du velger jo bare så fine farger også. Nydelig. Likte så godt kjøkkensettet i turkis også, fine farger og fasonger. Syns du er fink. :) Så på et av dine tidligere innlegg, der du har laget et teppe av slike ruter, friskt og fint var det. :)

Kath said...

Naise!!!!Jeg er også med på den alongen.Mine ruter er nok noe mer tradisjonelle;)Blir spennende å se hva du skal lage!

Unknown said...

Veldig fint, Jeg er sikker på det blir velidg fint når du får flere ruter.
KJEMPEFINT det tepper du har laget med stor bestemorsruter!!!!!
Nydelige fager!
Jeg ble inspirert til å sette i gang med et nytt proskjekt!!

Hilsen Linetoppen.

Tino said...

Så fin rute du har laget! Jeg har også meldt meg på den alongen. Jeg kan bare hekle en type bestemorsruter, men skal lete litt på nett i dag om jeg kan finne oppskrift på flere varianter.
God helg til deg!

Anita said...

Så fin lapp da, hørtes ut som en flott along det der! Skal se nærmere på den! Håper du får en flott helg! Klem!

lise said...

Kjempetøff! Dette blir det spennende å følge med på! Jeg er forøvrig også med på alongen, men befinner meg fortsatt i tenkeboksen.

LeKaQuilt said...

Stilig!! Skulle gjerne hatt ett bestemor teppet - de er så kule. Har ikke tolmodighet til å hekle lenger - bare quilting for meg... Men, ikke'no i veien for at jeg ikke skulle beundre dine verk! Tusen takk for at du er innom bloggen min og legger igjen kommentar. Det setter jeg veldig stor pris på. Lykke til med bestemor rutene :o)

Hannes hage said...

Så speennede og annerledes denne oldemorsruten er! Så moro å se variasjoner over et godt og kjært tema. Det er det som er så moro med disse rutene, de kan varieres så mye.