Om Olavas Verden

Bloggen Olavas Verden startet 10. april. 2006, og min intensjon den gangen jeg startet opp var at det skulle være en blogg hvor jeg skulle vise frem det jeg laget i scrapbooking og kortlaging. Etterhvert som årene har gått innholder bloggen min så mye mer en det. Strikking, hekling, søm, quilting, interiør, litt matlaging, andre små og store hverdagslige begivenheter.

Jeg heter Synnøve Olava, derav navnet på bloggen. Til vanlig lyder jeg Synnøve, men har alltid brukt Olava som et såkalt kunstnernavn. Jeg er 29++(haha). Jeg er skilt, har en datter på 6 år som heter Bertine. Hvis du har kikket innom bloggen min tidligere kan du ikke ha unngått å sett bilder av henne.  Vi bor i en leilighet på Neskollen, Nes på Romerike. Her bor vi sammen med våre to langhårete katter, akkurat nå har vi 3 nydelig kattunger også.

Jeg er utdannet grafisk designer, men har kun jobbet 4 til 5 år innen den branjsen. Jobbet mange år innen foto, med salg og service. Men etter at Bertine kom inn i mitt liv ønsket jeg å jobbe med noe helt annet. Har nå jobbet 2 1/2 år som assistent i en barnehage.

Jeg lærte å strikke og hekle av min mamma og det har jeg gjort siden jeg var 8 til 9 år gammel. Interessen har ikke alltid vært like rødglødenede, for jeg har også hatt perioder hvor jeg har vært hektet på søm & quilting og ikke minst stempling og scrapbooking.
I tillegg har jeg vært en ivrig hobbyfotograf i mange år, selv om jeg nå er inne i en periode hvor jeg ikke tar så mye bilder. Hvis jeg regner med mitt aller første Kodak instamatic kamera(126mm film) så har jeg vel hatt sånn ca 25 kameraer. Alt fra enkle komptaktkameraer, digitale speilrefleks og mellomformatkamera(2 stk)

Jeg er også veldig glad i å lese, aller helst krim. Mine favorittforfattere er Jo Nesbø, Vilbur Smith, Patricia D. Cornwall, Chelsie Cain, Henning Mankell, pluss mange, mange flere.

Jeg blir veldig glad for kommentarer, både fordi jeg syns det er kjempekoselig å bli kjent med nye bloggere, men også fordi jeg da kan gjøre en gjenvisit og legge igjen en kommentar hos vedkommende. Jeg kan også nås på synaas@gmail.com.

8 comments:

Anonymous said...

Hej Synnöve, du har en jättefin blogg och jag gillar dina härliga klara färger när du virkar. Jag blev inspirerad och har virkat ditt hjärta idag, i nästan samma färger och en mörkgrå kant runtom. Jag är lite konstnär också fast jag gick i konstskolan i Nykarleby, Finland, fick man ingen titel då ännu.
Ha en bra vinter, och lycka till med allt ditt skapande.

Anonymous said...

Lättast att lämna komment. sådär, kunde inte det andra. Men jag lämnar min bloggadress här, du kan väl radera den sen om du vill.
trohoppochlek.bloggspot.com

Anonymous said...

Hei Olava

Veldig fin og inspirerende blogg!

Takk <3

Patti said...

Can I please have an english translation for the hearts, they are so beautiful with the mult-colors. They would make a very nice gift.
Patti

rpgoins@bellsouth.net

asudy@yahoo.com said...

I cannot understand almost any word because I speak spanish, english and some deutsch words, but I can feel all your beautiful pieces. Thanks for teaching us.
Maybe one day I can send some pictures of my things, they are also really nice.
Ana
asudy@yahoo.com

PatríciaSoares said...

Hello, I just wanted to congratulate you for the amazing blog! Thanks for sharing do many beautiful things. I'm following your blog from this moment I simply love it! All the best!

Anonymous said...

Hola Olava, soy Susana de Argentina Buenos Aires, te felicito por tus maravillosos trabajos, y excelente explicaciónl, pues soy fanática del crochet, muchas gracias por compartir tus tècnicas, Atentamente Susana.

Inger said...

Så utrolig trivelig å "vandre" i bloggverden din :) Du er kjempeflink ;)Og så må jeg si at du har en nydelig søt jente .