05 April 2008

BLÅTT, blått og blått.....


Har funnet frem et teppe jeg begynnte på for flere år siden. Nå har jeg montert det med bakstykke og lukkekant. Teppet er sydd av gamle dynetrekk og gardiner som jeg har kjøpt på diverse loppemarked.
Jeg tror at kjøkkenet i det nye huset vårt kommer til å få detaljer i blått. Veggene blir malt hvite, kjøkkeninnredningen er hvit og golvet er i mørk parkett. Har et gammelt langbord som jeg store planer om å ha der. Har en gammel kirkebenk fra Vålerenga kirke, men jeg tror desverre den blir for lang. Tror jeg kommer til å legge den ut på Finn, og istedet kjøpe en litt mindre slagbenk. Har forskjellige stoler som jeg har malt i sort som også skal inn der.
Puter, duker, gardiner og andre tekstiler kommer til å være i blått og hvitt(tror jeg)Ihvertefall til å begynne med, det er jo bare å skifte til andre puter, med andre farger, når man går leiHar sydd en liten firkantet pose som matcher teppet, og skal også sy en tilsvarende brødpose i samme stoff.Fikk i går en melding fra megler om at vi kanskje kunne få huset en uke før forventet... Håper virkelig det går i orden. I dag skal vi en tur til Oslo, Vidar har et par trylleoppdrag, mens Bertine og jeg skal rusle litt rundt å ta bilder hvis det flotte været holder seg!
I morgen blir det pakking på harde livet... :-)

Ønsker alle en koselig weekend!

6 comments:

Ania said...

Så lekkert!! :D Fikk akutt lyst til å prøve sy sånn pose jeg og... og jeg som ikke syr engang haha :)

Unknown said...

Så nydelig det var!! Å så flink du er til å sy..jeg klarer jo knapt å sy et putetrekk jo...

Anita said...

Så flink du er til å sy. Er du sånn superkreativ som får til alt?

Håper alt er bra med deg og dine!!

Klem

oheidia said...

Teppet er nydelig! Jeg har liggende flotte stoffer i blåtoner og et fleece bakstykke i mørkere blått - tanken har vært og sy et slumreteppe til meg selv. Den ideen tok form for tre år siden! Nå ble jeg nesten fritstet til å gjøre alvor av planene. Jeg skal tenke litt på det.

Nydelig teppe og kurv du har laget. Tenker du gleder deg til å innrede det nye huset. Blir dere boende i samme område som før?

Ha en god søndag. Vi skal på vårkonsert (gosh!!!) i Kløfta skolekorps hvor vår datter spiller. Det blir nok en hyllest til våren som kanskje kommer en dag?

Heidi Anita :)

Jill said...

Gratulerer mde nytt hus!!!
Sliter med scrappetørke og tidsklemme innimellom jeg oxo, men jeg blogger likevel.
Nå for tiden surfer jeg vel så mye på interiørblogger som på scrappeblogger.
Utrolig masse fint der ute!
Teppet og posen din er kjempefine!!!
Har en del sånne syprosjekter selv.
ha en fin dag!

Pauline said...

Så nydelige farger du har på teppet ditt!! :-)
Det er kjekt å finne fram gamle lappeprosjekter innimellom, bildene finner du alltids igjen senere.
Høres deilig ut med nytt hus, og hørtes ut til å bli ett flott kjøkken! ;-)