30 March 2008

Min "nye" blogg!


Mine to kjære, på en søndagsutflukt før det siste snøfallet!

Min kjære datter, er hun ikke søt!?

Jeg savner bloggen min, savner det å skrive og vise bilder av LO'er og kort jeg lager. Men desverre har jeg ingen ting å vise frem på den fronten. Det er like tørt som Sahara når det gjelder scrapping og stempling, det er nesten så jeg tror at jeg har glemt hvordan det gjøres. Og når jeg ikke får til blir frustrasjonen stor. Derfor har jeg tatt en selvpålagt scrappepause.
Jeg har tatt frem igjen "gamle"hobbyprosjekter, UFO'er som det kalles på "fagspråket", har bl.annet noen lappetepper som trenger å bli montert. Før jeg ble hektet på papir og scrapbooking var min store interesse stoffer, og ting & tang man kunne lage av det. Så nå har jeg dratt frem igjen stoffene mine, og jeg er også i full gang med nye søm prosjekter. Har også funnet ut av stiching er moro, er i fullgang med å stiche et Magnolia motiv. Kommer med bilder etterhvert.

Og ettersom vi har kjøpt oss nytt hus er interssene for interiør og innredning ganske stor. Leser interiørblader og interiør blogger hver eneste dag, og gleder meg veldig til vi får huset den 1 mai.

Tilbake til det at jeg savner bloggen min. Jeg har ikke ville skrive i bloggen min da jeg ikke har hatt noe å vise frem, men nå har jeg bestemt meg for at jeg skal ta opp igjen bloggingen for min egen skyld, det er jo tross alt for min egen skyld at jeg blogger. Ikke tenke på at jeg skal ha et innhold som passer for den som er innom og leser.Selvfølgelig er jeg glad for alle kommentarer, men det er ikke det som skal drive meg. I tilegg skal jeg bli flinkere til å legge igjen kommentarer på de bloggene jeg besøker... :-)

Så min "nye" blogg kommer til å handle om alt fra interiør/innredning, lappetepper, hagestell, blomster og livet generelt. Og selvfølgelig om scrapbooking og stempling når jeg finner tilbake til det.

Ønsker alle som kikker innom en fin søndag!

12 comments:

Anita said...

Gratulerer med "ny" blogg da!:) Synes det er kjekt å lese om både interiør og annet håndarbeide også, og tror ikke jeg er alene om det heller ;)

Moia said...

Så flott at man gjør ting "bare for seg selv" Jeg synes forresten at blogger kan inneholde alt det som opptar bloggeren selv. Gleder meg til å kikke innom deg fremover. Fine bilder du har lagt ut. God søndag. Klemz

aase said...

Så bra du blogger igjen. At det kommer interiør og annet er jo bare superpluss synes jeg!! Du må bare fortsette altså!!! jeg synes også at bloggen skal handle om oss og hva vi driver med, enten det er scrapping el andre hobbyer!! Gleder meg til å følge med her!!! Åsså så digg med nytt hus!!!

Torunns- fristed said...

Så flott at du blogger igjen, og det er jo bare fint å lese om andre ting som interiør og håndarbeid også ;)
Jeg har det litt som deg nå, og oppdaterer bloggen min sjelden fordi jeg ikke scrapper så mye, men intereserer meg jo for andre ting. Takk for tipset.

Vibeche Bergqvist Ellingsen said...

Jeg synes det er kjekt å lese i bloggen din uansett hva du skriver om. Det er jo det blogging handler om for min del; hva som intresserer deg, hva du driver med, hva gøyt du finner på og hvordan du har det :)
Kos deg med den hobbyen som fungerer for deg den dagen og del det gjerne med oss andre også.
Ha en fantastisk flott søndag,
Klem

oheidia said...

Blogging kan handle om akkurat det man ønsker og jeg kommer til å stikke innom bloggen din selv om ikke du har scrappet eller laget kort! Det er nå hyggelig å besøke andre på denne måten. Det er viktige tanker du tenker og jeg tror det er sunt å gå litt lei av og til! Det er menneskelig.

Du er velkommnen innom min blogg også! Jeg kommer til å legge ut bilderm scrapping, kort, dikt og andre dagligdagse refleksjoner. Det er målet i hvert fall!

Hilsen meg fra Kløfta

Bente said...

Synes det er aldeles flott at blogger består av mer enn kort og Lo'er! Ihvertfall når det gjelder bloggenen til kjente ansikter:=)

Finner du noen gode interiør tips, så legg dem GJERNE ut!!! Vi er i prosessen konstant oppussing... på 4 året nå....hehe... Blir man noen gang ferdig mon tro? Ha en flott dag!

Anita said...

Flotte bilder!! Ser ut til at dere koste dere!
Gratulerer med nytt hus da. Ser jo hvor dere skal bo. ;)

Håper alt er bra med deg og dine!!

Klem

Linn said...

Flott at du blogger igjen!!! Enig i at det er fint å skrive om alt man har lyst til - ikke bare scrapping. Så håper jeg du koser deg framover med alle dine kreative prosjekter. Men vi ses kanskje på messa???

Anonymous said...

SECURITY CENTER: See Please Here

Hanne said...

Hei, og takk for titten i bloggen din. Synes den var veldig spennende! Jeg liker godt at det er litt forskjellige saker & ting i bloggene. Det er fint hvis jeg kan legge en link til den, så blir det mye lettere å finne vegen tilbake...

God helg fra Hanne:)

Anonymous said...

matched paleobotany hazard biodiversity reformation tangerines offender excludes fodyi hexal situated
lolikneri havaqatsu