28 January 2011

Bursdagsforberedelser!

Til uken, nærmere bestemt på onsdag fyller Bertine 7 år. Ettersom hun er hos pappa på selve dagen feirer vi dagen nå i helgen. Karnevalsbursdag med 21 innbudte gjester i morgen og familiebursdag på søndag, hvor det er en god blanding av små og store.

Dagen(e) krever endel forberedelser, jeg kjenner at jeg har stått noen timer ved kjøkkenbenken nå. Har akkurat puttet ostekaken inn i kjøleskapet, det er det siste jeg gjør av kaker i dag. Men i morgen ettermiddag er det jo bare å starte med det som skal lages til søndag, da skal vi i tillegg servere mat også. Puhh, det er ikke “bare bare” å arrangere bursdag…, men hva gjør man ikke for at dagen skal være akkurat så velykket som Bertine drømmer om. Også er det hyggelig da, tross alt!

Bertine og mormor, som kom i dag, har også hatt sine oppgaver.

Januar 2011 103

Her er de i full gang med å lage godteposer…, ingen bursdag uten. Selv om jeg vet at det er flere og flere som har gått bort fra denne tradisjonen, er det ingen vits å nevne det for henne en gang, det blir nok nedstemt før jeg får snakket ferdig. Og det er ikke fordi hun tenker på seg selv, nei, Bertine liker ikke godteri engang.

Januar 2011 112

  Januar 2011 107  Januar 2011 118

Ettersom det er en karnevallsbursdag, så må man jo ha en maske…. Så etter fredagsbadet var det tid for å male den… :O) Hun har malt  og dekorert helt på egen hånd, jeg syns den ble kjempeflott!

Hun skal være utkledd som Snehvit og ha et stort rødt eple i hånden…, det var veldig viktig med det røde eplet!

Nå skal jeg også ta kvelden, må lade batterien før “maratonhelgen”!

GO’helg… :O)

12 comments:

hanne said...

Lykke til med maratonhelga...og gratulerer med dagen til Bertine! Jeg kjenner at jeg blir litt sliten ved tanken på å ha 21 søte små i selskap....Du er jammen tøff! Du får slappe av så godt du kan mellom slagene! Klem

Heidi said...

Lykke til! Masse jobb med bursdagsselskap, men veldig gøy. Og SÅ deilig når det er over, og det har gått bra. Vi holdt på tradisjonen med godteriposer lenge vi også. Før vi på et eller annet tidspunkt (ca 10 år) gikk over til meter-tyggegummi, før man vokser fra det. Selvsagt er det gøy å lage til posene.

Anonymous said...

Forbredelser til bursdag er både koselige og slitsomme. Håper at alt går som planlagt og at det lille bursdagsbarnet blir fornøyd med dagen(e)!
Klem fra Igi

Vilma said...

Tillykke med fødselsdagsbarnet :-)

Klem Vilma

Siren said...

Grautlerer med dagen til bursdagsbarnet:)

Ulla-Bella said...

Lykke til med barneselskap:)

Snertne sneller og små nøster said...

Det er ikke bare bare med barneselskaper heller nei - de vet godt hva de vil ha og ikke ha :-P Håper karnevalsbursdagen ble vellykka, og kos dere med familiebursdag i morra :-D

Riktig god helg - klem Siv

Tonemor said...

Gratulerer til bursdagsbarnet. Flinke dere er. Den masken ble virkelig flott.

trinemamma said...

Gratulerer til bursdagbarnet. Hun blir nok verdens fineste Snehvit :-)

Judith said...

Gratulerer med 7-åringen! Vi har en i morgen, det er stort:-)

. said...

Så utrolig moro :D Flink hun jenta di - maska ble jo kjempe tøff!!:D
Gratulerer så mye med 7-åringen, og kos dere mye :)

Klem Malin

Mette said...

Gratulerer så mykje med dagen til Bertine. Kul maske. Skjønar at dette er ei gjennomtenkt feiring :-)