01 September 2010

Velkommen inn i min turkise spisestue…

Jeg blir inspirert av alle de flotte interiørbloggene i blogglandia, og har mange ganger prøve å kopiere andre sin stil.  Men unasett hvor fint det er med alt i helt hvitt, fransk landstil, shabby chic, vintage eller hva det nå heter alle de forskjellige stilene, så må jeg bare innse at jeg må holde meg til min egen stil. Tror ikke min stil heter noe som helst, det er en salig blanding av veldig mye forskjellig. Men det er meg, og jeg liker å omgi meg med farger… :O)
Akkurat nå er jeg veldig svak for turkis!
August 2010 144 
På veggen over slagbenken skal  den hvite hyllen med hjertekroker monteres.  Men det er betongvegger, så jeg trenger en slagdrill for å lage hull til oppheng. Pappa har lovet å hjelpe meg neste gang han kommer på besøk.
De tynne turkise gardinene er kjøpt på Indiska.

August 2010 157
Jeg syns lag på lag med duker er veldig dekorativt.
August 2010 145
Den tukise hekleputen i midten er ny. Har akkurat blitt ferdig med å feste endene på den. Skal lage et eget blogginnlegg på den senere.
De andre hekleputene har jeg blogget om tidligere, her, her, her
 August 2010 156
Oppe på hjerteskapet har jeg laget et stilleben med fargerike bomullsnøster i en zinkkurv.
August 2010 166
På bordet er det tre koselige boller. En røde og hvit prikkete GREEN GATE, en grønne keramikkbolle som ble kjøpt i London for 10-15 år siden og en rosa iittala.
Hvite lys i forskjellige høyder.
August 2010 146
Vimplene er hengt opp i vinduet… det kommer snart oppskrift på hvordan man hekler dem.
     August 2010 164 August 2010 163

29 comments:

Yvonne said...

Det er jo så koselig hos deg! Og det er viktig å følge sin egen stil og kjøre på med det du liker. Sjøl er min stil "mexicansk shabby bonde-minimalisme", ifølge Janne.... Her er det forskjellige farger i alle rom! Men jeg trives med det, og det er vel det eneste som teller?
Ha en flott morgendag (denne er jo straks over..)!
Klem

Hellen Sigurbjörg said...

Jeg er ofte inom bloggen din, og du lager sa mye fint! Liker spesielt fargene i det du hekler og strikker! Sa koselig hjem du ogsa har!

STRIKKEMOR(O) said...

Så koseleg du har det i kjøkkenkroken din!!

Hulda said...

Flott hos deg! Den benken du har putene i er nydelig. Og dine heklaputer er favoritt hos meg!

Elisabeth, innerst i veien said...

Turkis er jo en flott farge. Det ser veldig koselig ut hjemme hos deg, og man trenger jo ikke kalle stilen noe som helst egentlig, det er deg og ditt. ☺

Beate said...

Jeg liker stilen din! Deilig med farger

Inger Anne said...

Så god smak du har, mange gode tips og ideer har du også, som du raust deler :)

Anonymous said...

Fantastisk koselig,nydelige puter. :)Klem.

banglamarie said...

Så fint og koselig du har det!
Putene dine er rålekre, det samme er vimplene dine!! Jeg liker godt ditt fargerike hjem!! Du blander farger på en god måte så det blir fint og ikke rotete. Lekkert!!!

Tonemor said...

Så lenge du trives i ditt hjem så er jo alt som det skal være.
Jeg synes du har en nydelig stil.
Ønsker deg en flott dag
Klem Tone

Anonymous said...

Syns du har det så koselig jeg. Å så erdu så flink å bruke farger å det er så flott syns jeg. =0)
Hilsen Wenche

Sissel said...

Synes det ser veldig koselig ut hos deg. Stilig og varmt. Har mange forskjelllige "stilarter" selv, liker både turkis, grønt og lilla om dagen og da blir det litt av det rundtomkring:)

Sissel

Quiltefia said...

Hei!! Hvorfor i all verden skal man prøve å kopiere andre når du har en utmerket stil selv!! Du har det jo så hyggelig!! Jeg leser også en del av interiørbloggene, men jeg blir ikke så imponert..... Hvite hjem som det ikke ser ut som det bor hverken barn eller menn......(ups nå har jeg kanskje plumpet midt i salaten....) Jeg liker også å ha det fint, men jeg vil være meg!! ikke en kopi av noens hjem. Selvfølgelig er jeg veldig påvirkelig, men det går mer på ting jeg har lyst på.....Takk for alle heklebitene!! Nå pønsker jeg på hvordan jeg skal bruke dem. Alle gikk igrunnen fint sammen, utenom en som stakk seg litt ut, men den kan få bli noe for seg selv!! takk for at du gjorde jobben!! Mitt valgspråk i dag er: VÆR PERSONLIG!! Klem fra Annekari:-)

Elins Strikkeri said...

Så koseligdet ser ut hos deg, flotte farger og putene dine er berre heilt toppers:))

Anonymous said...

Enig med deg i at turkis er frisk og fin farge. Den lyser opp. Hekleputene dine er fantastisk fine, ta gjerne nærmere foto av den siste.

Du har fått det veldig koselig!!

agnes said...

vakkert ... og soooooo behagelig ....

liebe grüsse
agnes

Rigmor said...

virkelig en fantastisk stemning!!!

Anonymous said...

Et vakkert rom! Veldig koseligt.
Klem Igi

Fidus said...

Det ser bare kjempekoselig ut hos deg! Morsomt å kunne bruke hobbyen sin til å dekorere hjemme- putene er bare så flotte! Duk på duk prinsippet skal jeg kopiere, må bare rydde bordet først...og kjøpe duker... og finne et sted å ha alle tingene på bordet...

EllenSand said...

Jeg liker stilen din veldig godt. Stilen du beskriver høres ut som min. Og jeg elsker turkis. Den turkise puta var nydelig. Har også veldig lyst til å lage en sånn rosepute som du har. Vakkert. Men først må jeg vel prøve å bli ferdig med bestemor-teppet mitt :)

Vilma said...

Du bor meget unikt , unikt fordi du sikkert er den eneste der bor sådan , meget personligt , det kan jeg lide:-)) Fri mig for stilrene hjem hvor alt er poleret og intet spor af menneskelig aktivitet .
Knus Vilma

Tanja said...

Synes du har det utrolig koselig jeg! Nydelige hekleputer:) Og for et flott stilleben du har laget. Jeg liker stilen din!!!

Ulla-Bella said...

Jeg falt for alle de vakre putene dine. Fine og fargeglade var de:)

Bente said...

Her kunne jeg veldig gjerne ha sittet !
Så koselig du har det med de fargerike putene og et godt bord å sitte ved1
Jeg er selv veldig svak for turkis, så flott farge.
Ha ei god helg !

Anita said...

Såå fint atte,den nye putenvar veldig fin! Nå er jeg skikkelig i siget og idag har jeg sydd to dongeriputer med stjerne på som Vetle skal få ha på rommet sitt! Blir litt brunt og blått her i høst, så får vi se når det blir byttet ut igjen :0)) Håper vi blir flinkere igjen nå, til å blogge for jeg savner det kjenner jeg.. God helg vennen, klemmer fra ANita!

Anonymous said...

Hei.Tusen takk for titten.Du har det kjempe koselig.Nydelig.Ha en riktig fin helg.Klem fra Bodil.

Hennes said...

Heisann.

Lenge siden. Jeg digger stilen din jeg, og det er bra at man følger sin egen smak og ikke hva naboen har.. Stå på, stilen din er fin..
Gleder meg til å se nærmere på den hekleputen, og oppskrift på vimpler..

God helg til deg, klem Linda

ToneF said...

Åh, så flott spisestue du har!!! Liker så godt detaljene du har rundt om kring :)

Bestemor Drillo said...

Her var det koselig ! Det er jo slik at vi må ha det slik vi synes er godt for våre øyne! Derfor er det jo så artig å komme inn på alle bloggene og se hvor forskjellige vi er! Det er vel det som er meningen !
Klem til deg!