08 August 2010

Inspirert….

Jeg har blitt så INSPIRERT av alle de flotte “bestemødrene” som har dalt ned i postkassen min siste tiden, at jeg trygt kan si at jeg er i “heklemodus” akkurat nå… :O)

Jeg har planer om å å bruke mine lapper til et overtreksteppe til sofa’n. Bomullstepper er jo ikke så veldig egnet som pledd. De er tunge og stødige så jeg vil tro de egner seg best til små prosjekter, puter, sengetepper eller i mitt tilfelle dekorativt teppe over sofaen. Ettersom jeg har en cremefarget sofa, har jeg lenge ønsket meg et egnet teppe til den. Derfor skal mine heklelapper  bli til nettopp et sånt sofateppe… Aberet er at jeg trenger mange, veldig mange lapper, det holder nok ikke med de 15 stk som jeg har heklet til byttet…. ;O) Et løst overslag tilsier at jeg trenger minst 100 lapper(*stønn*)og da må jeg itilegg hekle litt brede kanter også.

Dette blir nok et langtidsprosjekt…… :;O)

Må derfor passe på å hekle litt nå som jeg er inspirert av alle de flotte lappene som fyller leiligheten min… Det er de mange fargekombinasjonene som har inspirert meg til nettopp disse…

Hekling 2010 132 Hekling 2010 133

Jeg venter på en siste “bestemor” forsendele. Regner med at jeg har den en av de første dagene. Da skal jeg få pakket og sendt ut bestemorsrutene til alle dere som venter i spenning!

15 comments:

STRIKKEMOR(O) said...

Fine lappar du heklar!

Mirdiz said...

Herlige farger, likte spesielt nummer 2 :)

Monika said...

å kor vi gleda oss
Smil fra monika

Pillan said...

Ja, da har du litt av en jobb forran deg. Elsket fargekombinasjonen i nr 2!

Ha en fortsatt fin kveld!

Pernilla

snakkemunn said...

Ja, det er bare å utnytte inspirasjonen du får nå. Lykke til. :))

Lappeline ♥ said...

Ja jeg gleder meg og tenker du har mye inspirasjon nå.
Lykke til med pakkingen.

Ønsker deg en fin mandag

Klem

Hulda said...

Virkelig et artig prosjekt du er i gang med. Mange som gleder seg til lappene, regner jeg med. Flotte farger på dem. Og så fine de var når de lå der stablet oppå hverandre.

Tonemor said...

Lykke til med heklingen.
Holder på med et i ull på hytta og et i bomull hjemme. Går litt trått men får jo litt "puff" her da.
Takk, det trenger jeg.
Ønsker deg en flott dag
Klem Tone

toneab said...

Ja, vi gleder oss!
Lurt at du benytter inspirasjonen nå, brått så er den borte!
hilsen toneab (ser vi er flere Toner her)

Anonymous said...

Nydelige lapper dere har heklet!
Men hvilken type tråd bruker dere, jeg har nettopp lært meg å hekle, har startet på ett teppe i bestemor"mønster"...Koser meg...å din blogg inspirerer meg enda mere....men skulle gjerne vist hvilken type tråd du bruker til dine "lapper"....Ha EN SUPER dag!!

Synnøve Olava said...

Hei Anonym... :O)
Jeg hekler stort sett i BomullSport fra Gjestdal. Det er et stødig og godt garn, som ikke deler seg når man hekler.
Men skal du hekle deg teppe i bestemorsruter anbefaler jeg å hekle i ull. Både fordi det varmer bedre og fordi bomullstepper kan bli veldig tunge og harde.

Ha en fin dag!

Janne i Fagerlia said...

Dette var skikkelige gladlapper. Synes også hjertegrytelappen din var fantastisk. Takk for at du deler oppskrift.

trinemamma said...

Awarden jeg fikk tidligere i dag har jeg sendt videre til deg:-)
Du har en flott blogg som jeg stadig titter inneom og henter inspirasjon

Groskro said...

Fine heklelapper!! Det blir et kjempefint teppe!

Vedr å melde seg på tur med DNT så er det ingen fare å melde seg på som enslig. Det er alltid en eller flere som er superhyggelige på den turen, det opplevde jeg og min venninne i hvertfall. Men det gjelder å være litt utadvendt selv, og der tror jeg ikke du har noe problem, slik jeg oppfatter deg gjennom bloggen:-)

Hadde vært trivelig å gå en tur i Oslo-marka, når høsten kommer med vakre farger og fint vær, så er jeg med jeg altså :-)

Gro :-)

Lena Lille said...

Hei!
Ble akkurat ferdig med mitt første hekleprosjekt (som jo har tatt en god stund nå... da jeg er av typen som ikke klarer holde meg til ett prosjekt i slengen)
Men jeg ville bare sende deg en hilsen og si til deg at det er du og din blogg som har inspirert meg mest av alle til å lære meg å hekle, og til å fullføre det jeg startet på. Jeg har sagt det før... men nå har jeg faktisk et produkt å vise til på bloggen min! :)
Takk skal du ha! (la til en link til siden din helt nederst!)
Mvh Lena.