28 June 2010

Sommertur til Hunderfossen… :O)

bilde[1]

I helgen var vi på Hunderfossen og Lilleputthammer.
En helgetur som etterhvert har blitt en tradisjon i vår familie. Tilsammen telte vi 13 stk med stort og smått. Vi overnattet på en koselig hytte som lå vakkert til på Hafjellstoppen, med en fantastisk utsikt utover dalen og lågen.
Lørdag tilbragte vi i Hunderfossen, en barnevennelig og koselig barnepark, eneste aberet er at det koser så mye å komme inn, samt at maten er dyr og dårlig(dårlig erfaring med sist nevnte) Søndagen ble tilbragt i Lilleputthammer. Også det en kjempekoselig park, hvor aktivitene er tilpasset barn under 10-12 år. Vi hadde en veldig koselig helg og gleder oss allerede til neste år… :O)

Øverste bildet er tatt utenfor Eventyrslottet I Hunderfossen. Bertine turde ikke å kjøre den i år heller…, O:)Hun er litt redd for mørke rom og skumle troll!

Juni 2010 110

Dette bildet er tatt utenfor hytten. Legg merke til den flott utsikten og gondolen som gikk rett over hytten.

10 comments:

Yvonne said...

Høres ut som en veldig koselig tur! Sjøl har jeg aldri vært på Hunderfossen, men kanskje neste år..
Her er nabben og jeg klar for en megashoppetur i morgen, til Magnoliashopen i Sverige. Da blir det å handle masse som forhåpentligvis blir å bruke på neste scrappetreff!
Ha en superduper dag!
Klem

Anonymous said...

Hei.Koselige ,nydelige bilder.Kjempe fin plass på Hunderfossen.Var dær når Aina var lita.Ha en riktig fin Tirsdag.Klem fra Bodil.

snakkemunn said...

Ser ut som om dere har hatt en nydelig tur. Fine bilder. :)

Hennes said...

Deilig med sånne turer.
Lade opp og kose seg, både store og små, det er viktig det..

Klem Linda

Tonemor said...

En flott tur.
Vi har vært der tidligere en gang, ungene storkoste seg.
Ønsker deg en fin dag
Klem Tone

Vibekes lille grønne said...

Det så koselig ut! Fortsatt god ferie! :)

Flittige hender said...

Så koslig med tur og flere sammen. Lillehammer distriktet er vakkert. Vi har også vært der og var veldig fornøyd med parken. Flott arkitektur. Ønsker deg en fin uke .

Linetoppen. said...

Ser ut som dere har hatt en koselig tur. Vi har også snaket om å dra dit, men for Jærbuer er det en LAAANG tur. Vi trenger mer enn en helg.....
Kjekt å reise sammen med noen. Det er kjekt for både voksne og barn.

Hilsen Linetoppen

Snertne sneller og små nøster said...

Hunderfossen er herlig :-) Hils Bertine og si at hun kan bare glede seg til hun tør dra inn i eventyrslottet :-D Det er ikke bare troll, men også vakre prinsesser og masse annet flott.

Jeg er straks ferdig med den siste ruta mi i Bestemorswapen, så det hadde vært fint om du kunne sendt meg mail med adressen din.

Kos dere videre og klem fra Siv

Anita said...

Såå koselig! Ser ut som ett supert sted å overnatte!
Vi kjørte evetyrturen for 4 år siden og mellomste syns det var sååååååå ekkelt :p.. Men så er han ganske engestelig da! Liker ikke sånt selv jeg så... Kjempefine votter du har strikket også!
Klemmer fra Anita