01 March 2009

Jeg har heklet litt på bølgeteppet mitt!

I helgen har jeg heklet litt på bølgeteppet mitt..., kan ikke akkurat skryte av at det går veldig fort fremover...., men det blir forhåpentligvis ferdig en gang i fremtiden.

Jeg har også sydd litt på "hjerteteppet" mitt. Vet ikke helt hvordan det skal se ut når det er ferdig, eller hvor stort det skal bli, men jeg har planer om at det skal bestå av både quilting og stiching.

15 comments:

garnlykke said...

Åh, det blir fine tepper! Nok en gang:)

Hulda said...

Oi, så flotte tepper du er i gang med. Det bølgeteppet har du virkelig valgt friske og fine farger til. :)

Anita said...

Hei og god morgen!! Sååå fine tepper du driver med! Morsomt med sånne prosjekter som man ikke helt vet hvordan blir!! Ta vare på deg selv!! Klemmer fra meg!

Sissel said...

dette var fine tepper, arti med prosjekter som blir til etter hvert.

Unknown said...

Åhh så lekre tepper! Jeg skjønner at sånt tar tid ja, men så utrolig gøy det er når disse blir ferdige :) Keep up the good work :)

Anita said...

Hallois vennen! Hvis du googler dynegrøt får du oppskriften! Såååå kjekt! Nå kommer jeg akkurat fra trening og spiser ltt kveldsmat og koser meg, mannen er på i Oslo til i morgen og ungene er i seng:0) Blir nok tidlig kveld på meg, men ikke riktig ennå! Kos deg du også! Klem!

Gry said...

To store prosjekter...
du er virkelig flink!
Begge teppene ser ut til å bli flotte!
Ha ei fin uke!
Klem Gry : )

STRIKKEMOR(O) said...

Begge teppene blir veldig fine! Eg har hekla eit sånt bølgeteppe i bomullsgarn og er halvvegs på eit i ull, (men har ikkje hekla på det på eit halvt år...)

Timotei said...

Fine tepper, begge to! Et sånt teppe med hjerter har jeg også hatt lyst til å lage. Har sett et fint et i en av Lise Bergene sine bøker. Det blir muligens neste prosjekt...Du vet, oppi hodet står prosjektene i kø. Hadde bare døgnet hatt flere timer...

Tino said...

Så flotte tepper,fine fargevalg! Og store prosjekter begge to,så gøy når de blir ferdig.
Ønsker deg en fin dag!

Nina said...

Wow - wow - wow - til både bølgehekleteppe og hjerteprosjekt. Jeg har aldri prøvd med på bølgehekling. Er det vanskelig? Eller går det som på skinner når man først kommer igang?

Ser at jeg helt har glemt å linke til deg. Det gjør jeg NÅ! Klemklem

Monicas said...

ååhh..sjekk det hjerteteppe du...det kommer til å bli knall!!! Bølgeteppe var også flott....klart du blir ferdig..:) ...te helga kanskje....ha en fin dag

Inger said...

Så flotte tepper du holder på med! Herlige, friske farger i bølgeteppet.

Ha en fin helg fortsatt!

Anonymous said...

Så flott teppet ditt blir! Så flink du er!

Anonymous said...

buy valium generic valium pics - valium yellow pill mg