15 March 2009

Fargerike grytelapper

Etter å ha surfet rundt på bloggene i går kveld, ble jeg så inspirert av "Dill og dall og sånt" sine fargerike grytekluter at jeg MÅTTE lage mine egne, med det samme....

Uten oppskrift satte jeg i gang. Klarte ikke å legge arbeidet ifra meg før jeg var ferdig....., så det ble relativt sent før jeg fikk lagt meg.... *gjesp*..

Men da jeg så igjen grytelappene i dag, var jeg ikke helt fornøyd med måten jeg hadde laget hempen på, syns den lignet mest på en julekurv, så jeg rekte opp igjen tungekanten, heklet hempe i stedet, og ny tungekant rundt.
Og sånn ble resultatet... :O)

Jeg ble kjempefornøyd, den passer kjempefint på kjøkkenet mitt..... :O)

Jeg har brukt bomullsgarn fra Mor Aase, dobbelt tråd, heklekrok 3 1/2.
Have a nice day!

18 comments:

Dilldall-Nina said...

Nah - så fine ;). Enig med deg at det ble bedre med hempe. Mine er doble - med jeg slet slik med å få til ok farger på de bildene at jeg droppet å vise baksiden.

Groskro said...

Oj så fine grytelapper!! Bloggen din kommer forresten ofte opp når jeg googler på oldermorsruter-teppe og bølgeteppe, derfor har jeg nå begynt å klikke meg inn på siden din for å se om du hekler noe annet fint, og det gjør du jo:-)

garnlykke said...

Kjempesøte, og nydelige farger! Jeg er enig med deg i forhold til det med hempa når jeg ser det, men jeg hadde nok ikke tenkt på det dersom du hadde valgt første løsning og ikke kommentert det. Jeg er også sånn; må bare gjøre om på det dersom jeg ikke er helt fornøyd..
Ha en fin søndag videre:0)

Strikkelines said...

ååå ka fin disse va ....flotte delikate farga....måtte ha vært så flink med heklekroken.....

Torill said...

Så utrolig effektivt da!!! Knallfin!!

Anonymous said...

Så fine gryteklutene ble!

2ne said...

Herlige grytelapper!!
Nå har jeg sjekket om papirtreff hos den blå høne på Skarnes. Neste er 2. april kl 1800:o)

Anita said...

Hei vennen! Sååå skjønne grytekluter! Også bare setter du deg ned og hekler, sånt imponerer meg! Klarer ikke no uten oppskrift/mønster jeg:} Nå er alle barna på sine steder og jeg har HELT fri fram til 1345! Skal kante sekskant teppet mitt. Og bare kose meg! Får sette på varmen på syrommet nå! Ser ut som du har det litt bedre om dagen?? Her er det såååå tåkete nå, men jeg håper at solen kan komme for da skal jeg ut på terassen og kose meg:0) Sol gjør utrolig godt for kropp og sjel:0) Ha en flott uke til vi snakkes igjen!

Hønehuset said...

De ble veldig fine! Godt med litt farger nå etter en mørk og trist vinter. Merker selv at øynene trekker seg mot klare, sterke farger og lysten til å bruke farger er stor!

Tino said...

Så stilige, med herlige og friske vårfarger.
Ønsker deg en fin uke :)

Josefine said...

Hei på deg! Det er de søteste grytelappene jeg har sett...du er jammen kreativ:) Ønsker deg en flott kveld, stor klem fra meg som snart stikker innom igjen:)

Hanne said...

Å, så skjønne! Helt mine farger. Disse oser det vår og sommer av.

Maria said...

SÅ vacker!
Och så snabb du är!!

Hannesol said...

Nydelige grytekluter! De er nesten for fine til å bruke :0)

ania said...

Så lekre!! Disse har jeg kikket på flere ganger - sukk - skulle ønske jeg kunne hekle ordentlig!! :) Ha en riktig god helg :)

Elba said...

Muito lindo!!!!
:-)

Anonymous said...

徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社,徵信,徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,商標,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,錄音,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社,徵信,徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿

Anonymous said...

I know this if off topic but I'm looking into starting my own weblog and was curious what all is needed to get setup? I'm assuming
having a blog like yours would cost a pretty penny?
I'm not very internet savvy so I'm not 100% positive. Any tips or advice would be greatly appreciated. Thank you
My web page clean my pc