05 March 2007

Sisten...

Jeg har visst blitt "tatt" av Nina.... Morsomt....

REGLER:hver spiller starter med å skrive seks rare ting om seg selv.bloggere som blir "tatt" må skrive seks ting om seg selv i sin egen blogg, i tillegg til å angi reglene for spillet.til slutt velger spillerne seks nye bloggere som "har den", og lister navnene deres.etter det er gjort, skriver han eller hun en kommentar på bloggene til hver av dem, for å la dem vite at de er "tatt", og at de må lese bloggen til den som tok dem for mer informasjon.

Seks rare ting om meg:
1) Jeg strøk første gang jeg kjørte opp til førerkortet(dette har vært en strengt hemmelighet i mange år!)

2)Jeg holder på å lese SAGAEN OM ISFOLKET....., for andre gang. Det må vel være minst 15 år siden jeg leste den forrige gang. Da jeg var i Trysil i vinterferien startet jeg på den igjen, i mangel av noe annet lesestoff

3)Jeg går aldri med gifteringen min, selv om det snart er 7 år siden jeg ble gift.

4) Når jeg er på bade og soleferie i sydeligere strøk ligger jeg alltid i skyggen

5) Jeg har hatt 17 forskjellige fotoapperater. Fikk mitt første første Kodak instamatic kamera da jeg var 7 år... De fleste kameraene har jeg ennå, men noen har desverre blitt kastet fordi de ble ødelagte.

6)Jeg har vært aktiv fotballspiller i 15 år, de to første årene spilte jeg på et guttelag. De to siste årene spilte jeg i 1. divisjon.

De som får sisten fra meg er Lilo. Den eneste på min liste som ikke allerede hadde fått den.... :-)

1 comment:

Lilo said...

Ha ha! Men jag hade redan fått sisten! Titta i min blog! Fick sisten (tagen,datten) av Monnah igår! =)