03 May 2012

Scrapbooking – 3 nye LO’er… :O)

Har scrappet 3 LO’er den siste uken…,noe jeg er kjempefornøyd med! Det er faktisk veldig lenge siden jeg har vært så produktiv. Det er så godt å være i gang igjen, kjenner at scrappeformen begynner å komme nå….:O)

Mai 2012 019

Jeg startet med scrapbooking/kortlaging i 2004…, og da var det bare en liten scrappebutikk som fantes(ihvertefall som jeg visste om)Den lå i Sagdalen(strømmen) og het Bikuben….;O) Nå er det norges største scrappebutikk og ligger i store, lyse lokaler sentralt på Strømmen(dagens reklame)

Når jeg begynnte med scrapbooking var det ikke så mange som visste hva det var…, og utvalget av kartong og mønsterark var ganske lite. Nå er det MANGE som scrapper og utvalget er enormt stort, både når det gjelder kartong, mønsterark og alt annet man trenger for å lage både kort og layouter.

Jeg scrappet mye i årene 2004 og frem til begynnelsen av 2008. Var også designer for Ett Trykk før jeg fikk den store scrappetørken. Etter det har det nesten vært fullstendig stopp. Har scrappet noen LO’er inne i mellom og også laget noen minialbum, men har ikke klart å finne igjen gleden ved det. Nå føler jeg endelig at jeg er litt på gli igjen, kanskje fordi jeg har presset meg selv til å gjøre det.

Har hentet masse inspirasjon fra andre bloggere, forum ,etc på nettet.

Mai 2012 022

På denne layouten har jeg “dynget” på med masse forskjellig, den består av to lag kartong i bunnen, så et mønsterark. Et ark fra en gammel bibel, bølgepapp, osteklut, blomster, bling-bling og knapper, m.m

Mai 2012 023

Kartong og papir ble først pusset langs kantene, så svertet med distress ink for å få det litt slitte utrykket. Liker godt å bruke symaskinen til å sy sømmer på symaskinen… :O)

Mai 2012 027 
På denne LO’en har jeg brukt stoff som jeg har rynket og sydd fast med et bånd. Blomstene er fra Prima, de får man kjøpt på scrappebutikker.

Mai 2012 031

Det finnes så ufattelig mange flotte “blomster” å få kjøpt…, tror jeg kommer til å bruke mye av de fremover… :O)

Mai 2012 033

På denne LO’en har jeg brukt heklede blomster som jeg selv har heklet…:O)(de er egenlig til en veske jeg skal pryde med blomster) På kartongen bakerst har jeg sprayet med Dylusion, mitt nyeste innkjøp….. :O) Kommer nok til å vise frem mer som er laget av det etterhvert.

Mai 2012 034
Blonden på denne LO’en er en gammel heklet blonde som jeg har kjøpt på loppemarked… :O)

Mai 2012 035

Har enormt mange bilder som skulle vært scrappet…., nå prøver jeg å scrappe litt sporadisk fra de siste årene, trenger å få fylt albumene for både 2008, 2009, 2010 og 2011. Samtidlig som jeg skal scrappe bilder fra inneværende år…

Vet ikke om jeg har så mange lesere som scrapper…, men jeg lover at jeg også skal blogge om hekling, strikking og søm…, men jeg tror det kan bli endel scrapbooking fremover!

Tusen takk for alle de koselige kommentarene jeg har fått i det siste… :O), beklager at jeg har vært dårlige til å kommentere tilbake. Tiden har desverre ikke vært på min side…, men jeg lover å komme sterkere tilbake… :O)

7 comments:

Pauline said...

Sååå kjekt å se og høre at scrappegnisten er på vei tilbake!!
Har alltid likt LO-ene dine, og jeg ser at du har slett ikke glemt gamle kunster! :-)
Håper du finner tilbake til kosen med scrappinga, og så er jeg så glad for at du samtidig blogger om både, hekling, søm og andre kjekke sysler!!!

Ønsker deg flotte maidager framover, klem! :-)

Jorunns hobbyblogg said...

ååå de var kanonfine :-)
..jeg er nok midt i en lignede tørke... håper at inspirasjonen kommer susende en vakker dag, for her er kjelleren full av utstyr....

Gleder meg til å se mer av det du lager!!
Jorunn

Tonemor said...

Så nydelig de var.
Du er flink!!!
Klem Tone

Solveig said...

Hei :-)

Ønsker deg god helg med en liten utfordring ... den ligger i bloggen min ...

Edny sine puslerier said...

Dette kan du! Så innholdsrikt og masse fine detaljer;)

ANNEPÅLANDET said...

Jeg har ikke noe greie på scrapping, men det ser veldig morsomt ut! Og resultatet blir jo veldig flott. Har vært innom Bikuben på Strømmen - og der er det jo fort gjort å legge igjen noen kroner... Man behøver ikke være scrapper for å bli fristet der - masse andre fine ting for den som liker å pusle med papir. Uansett, det er spennende å se hvordan du lager layoutene dine!

Heidi said...

Helt fantastisk vakre LOer med masse nydelige detaljer.
Blir spennende å følge med framover, jeg liker alt du lager, uansett om det er scrapping, hekling eller søm :)