12 April 2011

Mine ruter til “BestemorSwap” 2011.

Jeg ser at det er mange som er i full gang med sine bestemorsruter  Tenkte jeg skulle vise frem de jeg holder på med til swapen. Har ikke heklet så mange ennå, men jeg har da kommet i gang…. :O)

April 2011 076

April 2011 077

Etter byttet i bestemorswapen ifjor, samt de jeg heklet ved siden av, begynner jeg nå å få noen ruter, men så trenger jeg noen også da. For jeg har tenkt å hekle de sammen til et teppe til å ha over sofaen. Har sånn løslig regnet ut at jeg trenger sånn ca. 90 til 100 ruter… ;O) Målet er å bli ferdig med teppet i løpet av sommeren.

April 2011 079
April 2011 080 
Her er noen av rutene jeg byttet til meg i swapen i fjor… , alle er så utrolig fargerike og flotte!

April 2011 081
Denne ruten heklet jeg 15 stk av til byttet i fjor… :O) 

Morsomt at så mange ville være med på årets BestemorSWAP. Nå er vi 24 deltagere, innkludert meg. Foruten de som det ligger link til på siden har Hege og Marit meldt seg på via mail, de har ikke blogg.

Det er fortsatt ikke for sent å bli med!
Du kan lese mer om påmelding og regler her. Hvis du ønsker å delta, melder du deg bare på under dette innlegget, eller ved å sende meg en mail.

18 comments:

Tonemor said...

Morsomt å se dine ruter.
Skal legge ut bilder av mine når de er ferdige jeg også.
Klem Tone

Hulda said...

Virkelig flott! Likte avslutninga med svart garn. Det gjorde seg siden du har så mye farger i rutene ellers.

Anette {foreldremanualen} said...

Artig opplegg - kjempefine! :-)

Hilde. said...

Hei. Sendte deg mail i stad. Da har jeg fått meg ny blogg.....håper jeg får til blogginga, skal ikkje stå på heklinga i hvertfall... Klem gra Hildehg.

Tovepia said...

Blir et flott og fargerikt teppe dette!! Du er flink som setter igang igjen;)

Hannesol said...

Så mange flotte ruter! Artig å se dine også - de likte jeg :)Og så gøy at vi er så mange på swap'n. Ha en flott uke!

Janne i Fagerlia said...

Du benytter alltid så spreke farger i dine arbeider. Lykke til med prosjektet!

hanne said...

Så flotte farger du har valgt til dine ruter! Moro prosjekt dette;) Jeg får være med en annen gang - når jeg har fått mer øvelse i gamet ;)
Ha en koselig kveld!

Groskro said...

Så fine lapper du har heklet!! Jeg hekler bare forskjellige lapper altså (altså ingen fargekombinasjoner er like, men mønsteret er det samme) - hvis ikke kan jeg bli litt lei skjønner du :-)

Eli said...

Flotte lapper du hekler! Jeg har kommet igang jeg også men ttt; så godt det er en stund til de skal inn enda :) Har ikke blogg men er registert blogger; kanskje det en dag skjer et under og jeg begynner å blogge :P Veldig kjekt å være med på bestemorswappen i alle fall og jeg ser frem til å se hva alle tryller frem. Ha en finfin dag :)

Snertne sneller og små nøster said...

De var kjempefine! Har ikke kommet igang med mine enda jeg, men jeg har jo fortsatt god tid - så det er null stress :-) Gleder meg til å sette igang da :-D

Ha det godt - klem Siv

2ne said...

Disse var kjempeflotte.

Mette said...

Hei pa deg,

jeg kom over bloggen din via 'en stovel og en sko'. Sa morsomt tiltak med swap'en. Jeg blir nok ikke med denne gangen, men kanskje en annen gang! Gleder meg til a titte mere pa bloggen din for a fa inspirasjon til andre handarbeider ogsa.

ha en fin fin dag

Seascape said...

Jeg blir med :-)
Ha en riktig fin helg.
Klem

Anelias hantverk said...

Så trevlig blogg du har med så mycket vackra handarbeten du gör! Men rullar jag ned så ser jag ju vem du fått allt detta ifrån, jo från din fantastiska pappa. Jag har nu suttit här och beundrat hans konsthantverk och jag är djupt imponerad. Jag har sett rummen i husen och alla små detaljer , helt underbara. Jag älskar små miniatyrer och detta var helt makalöst. Ååh om man kunde gå in i dessa små hus.
Jag lägger mig som följare för att inte missa något fint!
Ha en härlig helg!

Wilhelmine said...

Hei, så fin blogg du har. Jeg legger meg til som følger hos deg, jeg elsker å hekle og her var det jo så mye fin inspirasjon. Kikk gjerne inn til meg på bloggbesøk om du har lyst også. God påske, hilsen Wilhelmines blogg

Viola said...

Nå så jeg akkurat at du har lagt ut oppskrift på disse rosebrikkene, så herlig! Hit kommer jeg tilbake!! :)

Chalten said...

Dette må være et av de fineste prosjektene jeg har hørt om på lenge. Artig å bytte ruter. Håper det blir arrangert noe lignende i fremtiden. Da vil jeg også bli med! :)