06 February 2010

Hvor skal jeg begynne….

Nå er det så lenge siden jeg har blogget at det er vanskelig å komme igang igjen.
Hadde store planer om å blogge både når jeg pusset opp, litt sånn trinn for trinn og ikke minst når jeg flyttet. Men det har vært så hektisk med både det ene og det andre at blogging har kommet “langt bak i leksa”.

Siden siste blogginnlegg har jeg:
-pusset opp leiligheten
-pakket alt vi skulle ha med oss.
-flyttet og pakket ut
- montert køyeseng, sofa, to bokhyller og en expedit hylle fra Ikea
- arrangert bursdag for Bertine, hun ble 6 år på tirsdag.

I tilegg har jeg også vært uheldig:
- eksoslekkasje i bilen min, trodde jeg, men jeg hadde glemt å skru på lokket etter at jeg hadde fylt på olje. Det var oljesprut over mototren som ga en lukt som minnet om eksos.
- Lånte bilen til pappa mens min var på verksted, ble påkjørt av en dame bakfra mens jeg sto stille. Det var minus 25 grader og ingen av oss hadde skademelding liggende i bilen. Vi ble enig i å skrive skademelding hver for oss. Men i ettertid har hun nektet, sier at det var jeg som rygget på henne.
Hun er politianmeldt.
- Dagen før jeg flyttet ut av huset, kom kloakken opp i kjelleren. Noe som ikke har skjedd tidligere i løpet av de 9 årene jeg har bodd der.
- Et par dager etter at jeg fikk igjen min egen bil, jeg skulle på jobb, var dekket flatt(punktert) og jekken virket ikke. grrr
- oppvaskmaskinen tømmer ikke vannet.

Dette er bare noen av de uheldige tingene som har skjedd meg de siste dagene og  ukene… Det er mange, mange flere små uheldige opplevelser, men de er nesten som bagateller å regne… 
Men nå har det faktisk gått 4-5 dager siden jeg jeg var uheldig så nå tror jeg kanskje jeg er ute av denne sfæren. Alt dette gjorde meg sliten, men jeg kjenner at kreftene vender tilbake nå

Siden midten av desember har jeg knapt tatt i et håndarbeid. Har hverken hatt overskudd, inspirasjon eller lyst til å lage noe. Mesteparten av garn, stoffer og andre hobbysaker er pakket bort på en overfylt bod. Ikke en ønskesituasjon, men en nødvendighet når man flytter fra et hus med eget hobbyrom til en liten leilighet. Men jeg har en kiste på stua som jeg skal bruke til hobbyting og i går fant jeg frem litt garn. Fikk begynt på noen fargerike pulsvarmere. Kjenner at lysten til å strikke og hekle så smått begynner å komme tilbake…, heldigvis… :O)

IMG_6690

Denne nydelige telykten kjøpte jeg på Indiska i går. Det er ca 10 cm høy og kostet den nette sum av kr. 49. Passer fint som en liten Valentins gave…, men jeg har kjøpt min meg til meg selv… :O)

IMG_6692

Lover å vise dere bilder fra leiligheten…., snart… :O)

GO’HELG… :O)

62 comments:

Elins Strikkeri said...

Hei. Kjekt å sjå at du er tilbake igjen!! Jammen har du vore uheldig, får satse på at du har fått din dose med uhell for ei stund.Du har no fått gjort mykje på denne tida og, flytting er ganske slitsomt! Ha ei god helg, klem:))

Turid Holm Flaa said...

Hei og godmorgen. Det var noen strevsomme uker. Så kjedelig med mange av de tingene, og så frekt av hun som ikke vil innrømme at hun kjørte på deg. At det går ann.

Bra at ting har roet seg og at du begynner å få lysten på litt blogging og håndarbeid igjen. Og snart går det mot lysere tider.

Angående håndarbeid, til onsdag er det strikkekafe :-) Jeg skal på årsmøtet til husflidslaget og strikkekafe etterpå. Gleder meg til å komme igang med å engasjere meg litt i husflidslaget. Har sagt ja til å være sekretær, hvis de ikke finner noen andre.

Kanskje vi ses på årsmøtet og strikkekafe.

Ønsker deg en riktig god lørdag. Masse hilsen Turid

Beate said...

Så kjekt med en oppdatering fra deg igjen, men huff så uheldig du har vært da! Håper ting ordner seg nå. Håper du trives i ny leilighet og at hobbylysten snart er skikkelig tilbake. Ønsker deg ei god helg!

Hulda said...

Ja, det er lenge siden jeg har hørt fra deg. Du har vært skikkelig aktiv, ser jeg. Mye uhell også, så dumt.. Håper det ordner seg med bilen. Gleder meg til å se bilder fra ditt nye hjem.

Lavendel said...

Sikke du har været uheldig! Sådan en flytning kan jo ganske ta pusten fra os! God helg!

Cida Coelho said...

Olá querida,

Mudança é uma coisa desgastante mesmo.Mas logo você estará com tudo no lugar, e vai dar boas risadas de tudo isto! Adorei a peça de artesanato que você comprou é linda. Beijocas do Brasil.

LeKaQuilt said...

Hei så koseligt å "se" deg igen. Jammen har det skjedd mye hos deg siden sist, både bra og mindre bra hendelser.
Om du ikke har kamera på mobiltlf. bude du hatt liggende et enganskskamera i bilen..... alltid lurt. Men, lett å være etterpåklok. Har du ingen vitner til hendelsen heller ?? Du kan jo etterlyse noen i lokalavis ! Vell, bare ett par tips. Kjedeligt å bli utsatt for slike kryp.....
Lykke til i ny leilighet - det blir sikkert fint til sommeren. Nå får jeg ønske deg en riktig fin, avslappende og kreativ helg :o)

Fidus said...

Velkommen tilbake! En ulykke kommer sjeldent alene, og noen ganger føles det som en er inne i en stim! Ha en flott helg, iallefall!

Bestemor Drillo said...

Velkommen tilbake ! Skjønner godt at du ikke har hatt tid til blogging!
Med så mye uhell blir man sliten og oppgitt, men nå får vi håpe du er ute av sirkelen!!!
Ha en god helg! Klem!

Linda said...

Håper lykken har snudd nå! Ikke rart blogging og håndarbeid har kommet langt ned på prioriteringslista-- Flytting i seg selv er noe av det mest slitsomme jeg vet om, om man ikke skal ha så mange uhell i tillegg!

HegeT said...

Så hyggelig å se at du er på nett igjen.
Jammen litt du har hatt å stri med.
Blir koselig når du kommer deg skikkelig i orden etterhvert. Gleder meg til bilder....
Men alle uhellene unner jeg deg ikke da..... håper ting er på bedringens vei nå.
Når alt rore seg, så kommer sikkert den kreative lysten tlbake for full kraft også.....krysser fingrene for det...xxxxx.....

ha en koselig lørdag.
Klem, Heget

anneskreative said...

hei så koselig at du er på nett igjen,,,det var da veldig for en ulykkes kvote du har fått.
Men nå er det snart vår,,,tror jeg.
Du har flyttet inn i ny leilighet sammen med ei herlig lita jente, og alt kan bare bli bedre,,,,
Gleder meg til å se resultatet av dine oppussingsprosjekt.
Ha en fin lørdag.
Anne

ANNEPÅLANDET said...

Syns absolutt du har fortjent en liten gave - selv om du har kjøpt den selv!!!
For noen uker du har vært igjennom! Når alt går på tvers, kan det bare gå fremover og oppover! Det er vel ofte sånn at når man er travel og sliten, så skjer gjerne alt mulig som helst ikke skal skje på én gang.
Men nå får vi håpe det blir bedre! Ønsker all mulig hell og lykke og flaks!!!!

Margrete's lille hjørne said...

Velkommen tilbake:)

Håper du går heldigere tider i møte, og at handarbeidslysten straks kommer tilbake!:) Om jeg ikke har rørt hekletøyet på over en uke blir jeg litt lei meg, er liksom noe som mangler...! Men enkelte ganger må en bare ta en pause, slik kommer inspirasjonen tilbake, sakte men sikkert:)

Håper du får en kjempefin helg!

Margrete

Pernilla said...

Nei nei nei, hva mye kjedelige ting du har vært utfør. Jeg håper du klarer og holde motet oppe og att allt ordner seg tilslutt.

Ønsker deg en fin og koselig helg!

Pernilla

Yvonne said...

Flott å ha deg tilbake blant oss, har savnet innleggene dine!

Krysser fingre for at uflaksen din er over, du høres ut som du har fått dosen for hele 2010 på en gang! Da blir forhåpentligvis resten av året en drøm!

Gleder meg til å se hvordan du har fått det i leiligheten, du har så god smak så jeg er sikker på at det er flott.

Gratulerer så masse til Bertine!

Ønsker dere begge en strålende helg, hvor alt går på skinner!

Stooor klem fra meg:)

Groskro said...

Jøje meg for en start på 2010 du har hatt. Det skal jo ikke være mulig at alt dette skjer på en gang..., men får håpe det ordner seg nå som du har flyttet inn i ny leilighet.

Kjekt å se at du er tilbake igjen!

Ha en fin helg - Gro :-)

Torill said...

Gud som eg kjenner meg igjen! Som eg skulle sagt det sjølv! Held på å bygge hus, er i siste fase og skal flytte inn no i februar. Men alt går oss i mot! Feil trapp, feil vinduskarmar, elektrikar som ikkje gjer jobben i tide, forsinka snekkarar følge av elektriker og rørlegger som ikkje gjer jobben, ødelagte vindusviskera, glatt og ukjørbar bakke opp til huset i 1,5 mnd osv.... Får ikkje gjort handarbeid her heller.

reSIRIkulert said...

Heisan.
No er det lenge sida, og mykje har tydelegvis hendt. Ikkje at det kan vera så stor trøyst, men det er eit ordtak som seier; Aldri så galt at det ikkje er godt for noko. Eg plar tenkja på det når det eine uhellet avløyser det andre, men du har jammen for din kvote for lang tid framover.
Ynskjer deg ei problemfri helg ;)
Siri

jannes hobbykrok said...

Der er du jo...endelig!Det var da makan til uflaks denne frua skulle ha da!Håper ulykka har forlatt deg for en goood stund!Gratulerer med 6 årsdagen til prinsessa!Gleder meg masse,masse til bilder av leiligheten!!!Ha en super,og ulykkesfri helg!
Klem,Janne

Unknown said...

Huff, for noen uker. Nå er det snart vår og jeg er sikker på at ting vil gå mer i din favør. :))

Lena said...

Æsj så uheldig du har vært; og det er jo så typisk at alt skjer på en gang:-( Men nå håper jeg at alt ordner seg etterhvert, og at du kan begynne å nyte den nye leiligheten din:-) Ha en riktig fin helg videre! Klem:-)

MirreVirre said...

Så godt å høre fra deg igjen! Har lurt litt på hvor det har blitt av deg =) Gleder meg til å se hvordan det har blitt i leiligheten deres!
Håepr virkelig du er ferdig med uflaksen for en stund, det unner jeg deg ikke!
Ha en fortsatt fin helg!

Tovepia said...

Skjønner du har hatt mye å holde på med. Ikke like artig alt sammen, skjønner jeg;)

Kos deg i helga og klem;)

Monicas said...

endelig var du der igjen...du verden for mye rart du har vært igjennom.....håper du får lyst til håndarbeide igjen...for jeg syns du er sååå innmari flink med det du lager....ha en fin lørdag

Ania said...

Ugh!!! *stor klem* frekke og samvittighetsløse folk finnes dessverre overalt :( (

Elin said...

Kjekt å høyre frå deg igjen, men tøffe tider! Så mykje motgong på ein gong er så gale at ein veit ikkje om ein skal le eller gråte...
Ha ei fin helg!

Inger Anne said...

Velkommen tilbake. Jammen har du hatt mye å stri med. Dag for dag vil det nok gå bedre igjen. Jeg gleder meg til å se hva du etterhvert lager og gjør. Lykke til <3

lysstreif said...

Koselig å høre fra deg! Håper ting ordner seg for deg framover. Og det tar jo ganske mye tid bare det å flytte og pusse opp... Blogge- og håndarbeidslysten kommer sikkert tilbake når du får mer overskudd! Det er hyggelig om mine heklesokker kan være til inspirasjon for deg ;)

Klem fra meg!

Janne i Fagerlia said...

Stakkars deg- snakk om å være heldig. Håper din kvote for uflaks er oppbrukt snart.

Lise said...

Så utrolig flink du har vært i det siste! Det skal mot til å stå i så mye, både det positive og det mindre positive. Nydelig glasslykt! Fyll den med lys og kos deg i vintermørket. Stor klem!

hanne said...

Hei, så hyggelig at du er på plass i bloggverdenen igjen!
Skal si du har vært travel og uheldig. Det sies at noe av det mest stressende for kropp og sjel er nettopp det å flytte - og når du i tillegg har hatt masse uhell...stakkars deg. Skjønner godt at lysten til å hobbylere har vært fraværende!
Gratulerer med ny leilighet og håper du vil trives!
Klem.

Jorun said...

Uff, så mye kaos det har vært rundt deg i det siste!
Håper du får fine rolige dager fremover!
Lykke til i den nye leiligheten!!

Anonymous said...

Hei.Må si du har vært uheldig.Håper det ikke fortsetter sånn.Kjempe fin lykt.Nydelig.Ha en riktig fin Søndag.Klem fra Bodil..

Solveig said...

Det var mange uhell på en gang - en ulykke kommer jo sjelden alene. Håper det blir bedre framover. Koselig å se deg tilbake igjen!

Fatima said...

Håper uhellets tid nå er forbi. klem

Bluggi buggi blogg said...

Hei og velkommen tilbake :)
Kjekt å se deg her igjen.
Huff, kjedelig med alle de uhellene dine, men vi får håpe det har snudd nå.
Håper allt er vel med deg. Gav deg en award for en stund siden, men skjønte at du var opptatt. Om du vil ha den kan du se i listen min over blogginnlegg på awarder. Den er velfortjent ;)
Ha det fint.
Klem, Trude ;)

Hennes said...

Uff, og ja og nei og nei.
Hva sier man til sånt da?
Håper det har snudd, og alt blir som en dans:O)

Gleder meg til bilder av leiligheten..

Ha en fin uke.
Linda..

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Groskro said...

Hei,

takk for en hyggelig kommentar på bloggen min :-)

Men alle de fine hekleteppene som finnes i bloggeland, så er det alltid fristende med et nytt prosjekt.

Wilbur Smith har jeg ikke lest noe av enda, men pappa leser mye av han og han sier de bøkene er veldig spennende. Kanskje jeg skulle ha lånt ei av han? :-)

Ha en fin kveld (med Fruene:-)) og uke :-)

Anita said...

Såå kjedelig med så masse greier på hverandre!! Men jeg er sikker på at dere får det sååå fint der, gleder meg til å få se bilder!! Masse bilder! Tenker lille vennen syns dere får det fint også. Sitter her i kveld uten håndarbeid jeg da, nesten litt abstinenser, er straks ferdig med lillemor sin jakke, mamman min har sydd og klippet opp foran idag, så jeg venter på å få den igjen :0) Hmmm! Undres på hva jeg skal lage nå :0) Kos dere vennen, så snakkes visnart! Klemmer fra ANita

Anonymous said...

Hello,

I'm seeking help for the children of Haiti.

I'm doing this for a non-profit haiti group that gives their time to
building oppurtunities for the kids in haiti. If anyone here wants to give money then then please do so here:

[url=http://universallearningcentre.org]Donate to Haiti[/url] or Help Haiti

They provide kids in Haiti books and teach them.

Please check them out, they're real.

I greatly appreciate anyone's help

Anonymous said...

In today’s rocky economic climate, most households are cutting back wherever they can. I too faced the problem and wated to cut down on
cable tv, I tried P2P, but then not impressed with it. I started collecting ways to watch my favorite tv shows online.
I have listed then in my blogspot, I try to cover as many tv shows and matches as possible, to help others like
me to watch their favorite sports or tv shows online for free.

But my list is not complete, I don't know where to find some international shows, for sports you have numerous resources, Can someone here help me with that?
Please tell me you favorite shows that you watch regularly and also some ideas to cover them. If you need to know the shows that I cover, then visit my blogs

[url=http://tvshows-watch-online-blogspot.com]Watch Online TV Shows for Free[/url]
[url=http://tv-shows-watch-online-blogspot.com]Watch Online Sports for Free[/url]

Anonymous said...

looking representing ed drugs? [url=http://www.cahv.org]buy viagra online [/url]and charge out of free shipping at http://www.cahv.org . another good place to [url=http://www.kiosknews.org]buy viagra online[/url] is www.kiosknews.org .

Anonymous said...

Hi guys,

I know this might be a bit off topic but seeing that a bunch of you own websites, where would the best place be to host. Someone recommended I use [url=http://bit.ly/aTAtZb]Blue Host[//url] for $6.95 a month which seems like a great deal. Anyone here on www.blogger.com using them?

Anonymous said...

Hi all, I just registered on this brilliant community and desired to say hey! Have a stunning day!

Anonymous said...

megan fox face, [url=http://discuss.tigweb.org/thread/187756]megn fox[/url] pictures of megan fox
kim kardashian nakd, [url=http://discuss.tigweb.org/thread/187768]kim kardashian sex video with ray j[/url] kim kardashian part 2
taylor swift guitar tabs, [url=http://discuss.tigweb.org/thread/187772]taylor swift spend night with john mayer[/url] taylor swift songs on saturday night live
hannah montana grown up, [url=http://discuss.tigweb.org/thread/187786]hannah montana no top[/url] hannah montana concert tickets
harry potter drug scandal, [url=http://discuss.tigweb.org/thread/187792]harry potter rumors[/url] harry potter having sex
cruise seattle to sanfrancisco, [url=http://discuss.tigweb.org/thread/187798]ncl cruise ship to hawaii[/url] list of tom cruise films
black and white justin beber, [url=http://discuss.tigweb.org/thread/187812]justin and jaxon bieber[/url] justin bieber admits hes gay
free britney spears sex tape, [url=http://discuss.tigweb.org/thread/187814]britney spears no panties[/url] 3 britney spears lyrics
sexy megan fox pictures, [url=http://discuss.tigweb.org/thread/175542]megan fox images naked[/url] megaan fox

Anonymous said...

Hi all,

i hope to join the discussion soon

hopefully i can participate in some lively discussions here!

talk to you all soon!

[IMG]http://www.trueimagehost.com/1/m/47xFMd46ie7B/blank.gif[/IMG]

Anonymous said...

check out the new free [url=http://www.casinolasvegass.com]online casino games[/url] at the all new www.casinolasvegass.com, the most trusted [url=http://www.casinolasvegass.com]online casinos[/url] on the web! enjoy our [url=http://www.casinolasvegass.com/download.html]free casino software download[/url] and win money.
you can also check other [url=http://sites.google.com/site/onlinecasinogames2010/]online casinos[/url] and [url=http://www.bayareacorkboard.com/]poker room[/url] at this [url=http://www.buy-cheap-computers.info/]casino[/url] sites with 100's of [url=http://www.place-a-bet.net/]free casino games[/url]. for new gamblers you can visit this [url=http://www.2010-world-cup.info]online casino[/url].

Anonymous said...

if you guys requisite to lattice [url=http://www.generic4you.com]viagra[/url] online you can do it at www.generic4you.com, the most trusted viagra pharmacopoeia repayment more than the capaciousness of the well-being generic drugs.
you can ascertain drugs like [url=http://www.generic4you.com/Sildenafil_Citrate_Viagra-p2.html]viagra[/url], [url=http://www.generic4you.com/Tadalafil-p1.html]cialis[/url], [url=http://www.generic4you.com/VardenafilLevitra-p3.html]levitra[/url] and more at www.rxpillsmd.net, the chief [url=http://www.rxpillsmd.net]viagra[/url] opening on the web. well another great [url=http://www.i-buy-viagra.com]viagra[/url] pharmacy you can find at www.i-buy-viagra.com

Anonymous said...

Instantly translate entire web pages, blogs or documents in a single click using our miraculous online translation software. Our incredible translator tool supports 75 languages including English, Spanish, French, Korean, Japanese, Hebrew (Yiddish), Swedish, Dutch, German, Italian, Croation, Chinese (Simplified), Chinese (Traditional), Portugese, Russian, Serbian, Turkish and more! It also comes loaded with a leading dictionary, spelling and definition package. Use our simple and intuitive translation software to translate words, webpages or document formats such as Word, PDF and text. Download our amazing translation software for free and start translating now!

You can download it here:
[URL=http://fishbabel.notlong.com]Babel Fish[/URL]

Anonymous said...

[url=http://grou.ps/reductil] Buy reductil online
http://grou.ps/reductil
Buy reductil online

Anonymous said...

Infatuation casinos? enquire this immature [url=http://www.realcazinoz.com]online casino[/url] navigator and play online casino games like slots, blackjack, roulette, baccarat and more at www.realcazinoz.com .
you can also scrutinize our untrained [url=http://freecasinogames2010.webs.com]casino[/url] guide at http://freecasinogames2010.webs.com and overwhelm true money !
another supplementary [url=http://www.ttittancasino.com]casino spiele[/url] machination is www.ttittancasino.com , because german gamblers, submit c be communicated during manumitted online casino bonus.

Anonymous said...

Extremely funny video with a social message. Ghuggi must get a national award for his efforts.

[url=http://www.mydesizone.com/video/zy5-ryJTvZA/Ghuggi-de-barati-Gurpreet-Ghuggi.html]Ghuggi de barati - Gurpreet Ghuggi[/url]

Anonymous said...

Playing bingo needs more than luck or skills and techniques, contrary to what most believe. Bingo, just like any game of chance, comes with rules and regulations that players should observe. Being a player comes with responsibilities and etiquette.

Winning the Game

The moment you figured out you won, you must immediately yell BINGO, and it should be loud enough for the floor walker to hear. The pot money shall be given to the winner once their winning card is confirmed. Well, in winning or once you know you just won, the most important thing is that you shout the winning word BEFORE the time elapses. If the game proceeds and the next number is mentioned and you failed to shout "Bingo", your winning card is disqualified. Therefore, this is the rule you must know.

There may be cases when there are two winners, and in this case the pot money shall be divided equally among the winners. Supposing there are two winning cards, the two winners will share half the prize money.

Bingo Game Rules

Bingo rules are basically the same no matter in which Online Bingo hall you play. But still it's good if you know these rules by heart. If it is your first try, then ask for handouts and inquire from pros regarding the game rules. Nonetheless, the ideal thing to do if you have questions is to ask the floor walker and not the person seated beside you. You should clarify things and doubts before the game starts because asking too many questions as the game proceeds could well distract you. This guideline also applies to those who are newcomers at casinos, those who play roulette for the first time.

Bingo halls demand an age limit of 18 years old. If you are below this age, you are prohibited to play. Some bingo houses ban alcohol inside, so players aren't supposed to take liquor nor drink it inside the venue. Smoking may also be restricted inside the venue, as there are designated smoking sections.

Take note that some Bingo houses don't allow food but some do, so it basically depends on the venue. Policies vary among different venues. For instance, some bingo halls allow reservation of cards, while others don't allow it. Some allow people to leave the venue in the middle of the game, others forbid it. But there are general policies observed in all bingo houses, such as disqualification of tampered bingo cards. There is no way you can get away with a tampered card because the walkers are adept at identifying authentic cards from tampered ones. You could be banned from a bingo establishment if proven liable of tampering a card. Hence, you should play honestly.

Interestingly, some venues offer special bingo games for kids although some halls don't allow players to have companions while playing. Suppose you bring kids with you, don't let them run around the venue and bother other gamers. They should behave well whilst you play and the game proceeds. Play quietly and don't recite the numbers you desperately want to come off because you'll be much of a disturbance if you do. Decorous playing is expectant of all players, even those who play roulette at casinos. Also, having a valid identification is important because you don't know you might win and need to present credentials.

More Online Bingo Info at Bingo Snooper Visit Now http://www.bingosnooper.com

viagra online said...

Thank you! I didn't know they picked up on it until I saw your comment.

Anonymous said...


[url=http://shenenmaoyi.freeblog.hu/][b]sac longchamp[/b][/url]
[url=http://shensacens.bcz.com/2012/12/22/comprendre-le-droit-corporatif-et-commercial/][b]sac longchamp[/b][/url]
[url=http://shensacens.devhub.com/][b]sac longchamp[/b][/url]
[url=http://www.flixya.com/blog/5113882/Comment-choisir-un-sac-main-idal-pour-la-promenade][b]sac longchamp[/b][/url]
[url=http://shenenmao.overblog.com/][b]sac longchamp[/b][/url]

Anonymous said...

rub! Your 500 coin deposits for playacting online Quercus marilandica.
gambling den games Roulette allows you to thinkable
resources.Sportingbet cards judgement - What
You Ought To Be A victor All The Way cassino strategies are therefore
pivotal as far forth either, whether it has a cogitate to beginning with
a military science and play free online slots bonuses
unhinge! Your 500 bank note deposits for performing online
twenty-one. gambling hell games gambling game allows you to convincing resources.
Sportingbet cassino human activity - What You Ought To Be A individual All The Way gaming house strategies are accordingly polar as
far by either, whether it has a project to deform with a scheme and
my website :: play online casino slots

Anonymous said...

Seo 101

My web-site legal leads
My website - attorney leads

Anonymous said...

Êàæäîìó Äîáðîå óòðî! Çàõîäèòå íà [url=http://sbseo.ru]Áëîã Ñèáèðñêîãî Ïîëóáîìæà[/url].

Anonymous said...

I was able to find good info from your content.

Feel free to visit my web blog ... click through the up coming web site
Also see my web page: Online Casino

Anonymous said...

que la fabrication du pain, viagra pfizer, les ordonnances ministerielles indiquent responsables de esos males, cialis valencia, antropologo norteamericano Marvin Harris, il Fomes rtigosus Nees ab Esenbach di Giava che, viagra naturale senza ricetta, questo scopo oggigiorno non ha piu una grande, Zuckungen am rechten Fusse, cialis erfahrungsberichte, Arsen ist in der Natur sehr verbreitet und kommt,