10 February 2010

Kjøkkenet… :O)

Jeg har lovet dere bilder fra den nye leiligheten…
Selv om det nå er fjorten dager siden vi flyttet inn har vi ikke helt kommet i orden, mangler bl.annet å få hengt opp det som skal opp på veggene. Ettersom de består av mur og gips trenger jeg hjelp av noen som har borr, så inntil vidre ligger de oppgavene på vent!
Velger å vise dere noen bilder fra kjøkkenkroken vår.

IMG_6736
Kjøkkenkroken er kanskje ikke så stor, men jeg er overrasket over hvor mye jeg tross alt har fått plass til der. Er ikke så veldig glad i sånne krydderhyller over komfyren men syns det ble ganske dekorativt med kunstglass og eggeglass i forskjellige farger.
IMG_6730
På denne veggen skal jeg skru opp tallerkenhyllen min, under den skal det være en rekke med hjerteknagger(de samme som på den hvite hyllen som pappa har laget til meg, bare litt større)

IMG_6733
En gammel ostekasse til krydderet. Denne ble redde fra garasjen til pappa, han hadde skruere og spiker i den. En flott Green Gate mugge som jeg fikk i innflyttningsgave av storesøsteren min.

IMG_6728
Komfyren kjøpte jeg ny før jeg flyttet inn, da den gamle var integrert i innredningen. Kjøpte med induksjonstopp. Som dere kan se har jeg byttet ut noen av knottene, skal byttet ut flere etterhvert. Håper å få tak i noen i farget glass.
IMG_6750 IMG_6747IMG_6746

IMG_6734
Kjøkkenmaskinen må selvfølgelig få plass på benken, selv om jeg må være litt selektiv på hva som skal stå der, da plassen ikke er så stor.
IMG_6737

Håper dere likte å få en kikk inn på kjøkkenet mitt…. :O)

30 comments:

Monicas said...

så koselig krok.....heldig du e som eie sjøl...

Vibekes lille grønne said...

Gratulerer med nyinnflytting! Kjøkkenet er blitt koselig, og enda finere blir det sikkert når hyller og kroker kommer på plass! :)

Hulda said...

Kjøkkenet ser jo både koselig og fint ut. Mye fint du har der. Et tips med slike hyller over komfyren er å lage de om til tallerkenhyller. Det gjør man enkelt ved å sette inn en stang i tre der de største rommene er.

Anonymous said...

Så fint du har fått det! Et koseloig lite kjøkken. Så bra du fikk reddet din lille skuffen fra din fars garasje. Den var fin!

Klem Igi

Hennes said...

Koselig kjøkken :O)
Det var veldig fint med pynteglass og sånn i krydderhyllen,lurt..
Kjekt å se litt av leiligheten din.

Ha en fin kveld.

Linda.

Anonymous said...

Hei.Så koselig du har fått det.Kjempe fint.Ha en riktig fin Onsdagskveld.Klem fra Bodil..

jannes hobbykrok said...

Endelig!!!Var nær ved å etterlyse noen bilder nå!!!Så koselig det ble i kjøkkenkroken,her ga du meg noen ideer!Vi har også lite kjøkken,og jeg er stadig på utkikk etter ting for å gjøre det koselig der!Du ga meg noen nye ideer!Stabelen med kjøkkenhåndklær digger jeg!Herlige farger!
Ha en flott kveld,gleder meg til fler bilder!
Janne

Tovepia said...

Så koselig du hadde det! Og dekorativt med glass i krydderhylla!!

Flott kasse til krydderet også.
Tenker du har hatt mye å gjøre, så husk og kos deg også;)
Klem fra meg;)

Anita said...

Såå fint du får det, koselig alt sammen! Du må sy deg ett trekk til kjøkkenmaskinen, det er jo sikkert fort gjort :0)) KOs dere, ser fram til flere bilder!

Beate said...

ååå, her var det mange flotte ting. den rosa vann-kokeren er jo bare supersøt!

ønsker deg en fin kveld

klem beate

Anonymous said...

Dette ser jo kjempeherlig ut. Jeg hadde gledet meg til du skulle begynne å innrede denne leiligheten for jeg synes det er så artig når du dekorerer med alt det vakre håndarbeidet du lager. Jeg følger spent med videre!

Groskro said...

Så fin og koselig kjøkkenkrok du har fått deg! Og de eggeglassene og kunstglassene over komfyren var kjempefine!!

Ha en fin onsdagskveld :-)

Yvonne said...

Så koselig du har fått det på kjøkkenet ditt! Digger de forskjellige knottene, de var rålekre. Og ostekassen med krydder, wow, sånn kunne jeg tenkt meg og. For ikke å snakke om den rosa tekanna! Herlig! Kan jeg spørre hvor du har kjøpt den?

Gleder meg til å se bilder av resten og!

Ha en flott kveld!
Stor klem fra Yvonne

Annepålandet said...

Det var et hyggelig kjøkken!
Gøy med knottene. Det har kommet en ny "knottebutikk" på Strømmen Storsenter, like ved Kaffemakeriet. Kanskje de har noe du liker?
Blir spennende å se resten etter hvert. Du er så flink til å få det koselig, uten at det ser ut som en møbelkatalog.
Ha det bra!

Hespe said...

Utrolig flott kjøkkenkrok du har fått deg! Om ikke plassen er så stor, så gjelder det å tenke over hvordan man organiserer ting, og det har du gjort kjempebra!

Gleder meg til å få titte mer rundt i leiligheten :o)

Ha en fin kveld!

Klem fra Hildegunn

Maren said...

Kjempekoselig kjøkken!!

Rekkehuset said...

Koselig har det blitt på kjøkkenet ditt:-) Du er heldig som har kommet på plass! Vi har flyttekasser overalt, i morgen kommer flyttebilen og tar med det meste herfra. Men noe må vi ha igjen, vi skal nemlig sove på madrasser her til brukstillatelsen er i orden på nyhuset...er litt matt nå kjenner jeg. Håper både du og Bertine koser dere i deres nye hjem! Klem fra Hanne.

Sylke said...

Koselig kjøkken du har fått! Så fint med glassene i flere farger!

Ha en fin kveld, klem

Janne i Fagerlia said...

Dette ser jo lyst og trivelig ut. Vi kjøpte også induksjonsovn for en stund siden, men jeg angrer egentlig litt. Synes den er svært "sensitiv", og det skal ikke mye til før platene kobler seg ut. Likeledes må både kasseroller og plater være helt tørre - hvis ikke kobler ikke platen seg inn. Men oppvarmingen skjer utrolig raskt, så noe positivt er det jo.

Bestemor Drillo said...

Koselig kjøkken selv om det er lite ser du ut til at du har fått utnyttet plassen godt !
Gratulerer så masse ! Klem!

Inger Anne said...

Takk for titten , også her kommer din gode smak frem.

hanne said...

Så koselig du har gjort det! Ble spennende krydderhylle med fargede glass og eggeglass! Flotte "hvitevarer"! Her vil du nok trives.

Anita said...

En liten ting til deg hos meg :D!

Timotei said...

Så fint det blir i lileigheten din! Det er mye styr med oppussing og flytting, så det er nok deilig når ting begynner å falle på plass. Så fine de små glassene på hylla og så likte jeg veldig godt bunken med flotte kjøkkenhåndklær. Nydelige farger.

Hanne said...

Ååååå, så koselig! Gratulerer med ny leilighet!

Frk.Badegakk said...

Nei så gøy!
Kjøkkenkroken din er ganske nøyaktig lik vår kjøkkenkrok. Bare at vi har bjørkekjøkken og innebygd kjøleskap/frys og oppvaskmaskin. Eller er det klin likt!=D
En tallerkenhylle til noen av kokebøkene mine hadde kanskje ikke vært så dumt? Strålende idé! Da må jeg bare se om jeg kan finne meg noe sånt...hmmm...
Nydelig kjøkken forresten! Utrolig hva man får plass til når man bare har nok skap å stappe ting inn i!=D

Lise said...

Så koselig kjøkkenkrok du har fått deg! Kjempelurt å bruke krydderhylla til kunstglass og fine eggeglass. Ha en koselig morsdag!

Bluggi buggi blogg said...

Gratulerer med ny leilighet. Håper dere koser dere der. Det ser i hvertfall koselig ut på kjøkkenet.
Jeg har det sånn at å henge ting opp på veggene kommer til sist når jeg vet at allt er på plass. Må liksom bo meg litt inn først :)
Ha det fint.
Trude :)

Bluggi buggi blogg said...

Gratulerer med ny leilighet. Håper dere koser dere der. Det ser i hvertfall koselig ut på kjøkkenet.
Jeg har det sånn at å henge ting opp på veggene kommer til sist når jeg vet at allt er på plass. Må liksom bo meg litt inn først :)
Ha det fint.
Trude :)

medina said...

Så koselig kjøkken du har. Det er jo det viktigste rommet vi har. Gratulerer!