07 December 2009

Jippi…, jeg har endelig fått solgt huset!

Jeg hadde egentlig gitt opp håpet å å få solgt huset før Jul. Lite folk på de visningene som har vært, gjorde ikke akkurat sitt til at jeg trodde på noe snarlig salg.
Men det har vært et par som har vært her to ganger som plutselig kom med et bud i forrige uke. Det var for lavt til at jeg aksepterte det, men jeg kom med et mottbud som lå 60.000 over deres bud og 50.000 under takst. Da bestemte de seg for å avvente og kikke på noe annet i helgen.

Men i dag la de inn ett bud på den summen jeg hadde tilbudt de før helgen, da aksepterte jeg selvfølgelig umiddelbart. Så nå er jeg den lykkelige selger av et hus!

Rekkehusleiligheten jeg kikket på i høst måtte jeg la gå fra meg, måtte bare innse at den ble for dyr. Men jeg kikket på en leilighet i samme området, kun 200 m fra skolen Bertine evnt vil begynne på og kun 1 km unna der hvor pappa’n til Bertine bor. Denne leiligheten er ikke så veldig stor, kun 52 m2, men jeg liker plaløsningen og beliggenheten veldig godt. Også ligger den på bakkeplan, slik at jeg kan slippe kattepusene inn og ut av verandadøren. Skal i banken i morgen tidlig, hvis alt går som jeg ønsker og håper så legger jeg inn bud på den.

Kryss fingrene for meg!

67_-115480857

Et bilde fra verandasiden. Inngangen er på andre siden av huset.

26 comments:

Turid said...

Gratulerer med salg av huset, så bra at det gikk i orden før jul. Er glad på deres vegne. Den leiligheten ser jo helt super ut. I første etage er jo helt topp, her er det jo mulighet til å lage en liten hage og sette opp en levegg eller noe. Kan bli koselig å sitte der med et håndarbeid, mens dattera de finner noen å leke med i nabolaget. Og fine vinduer. Ser veldig bra ut det. Viktig å kjøpe noe en har råd til, så får du heller innrede litt praktiskt. Og håpe på at det er noen store gode boder. Ønsker deg en riktig god kveld og juleforberedelse. Så får du heller blogge når du har tid og overskudd.

snakkemunn said...

Flott at du fikk solgt huset så slipper du å tenke på dette i julen.:-))
Leiligheten ser grei ut den, deilig å sitte på gresset om sommeren. :-)

anneskreative said...

Å så deilig det må være og få solgt huset når det var det du ønsket,,,,
Gratulerer så mye.
Lykke til med banken og kjøp av leiligheten,,,,håper det går i boks for eg....
Regner med at du holder oss oppdatert her inne,,,,smiler.
tvi tvi....Klem Anne

Sylke said...

Gratulerer så mye med hussalget! Det er omtrent ett år siden at vi solgte det gamle huset vårt, og det var ganske spennende. Heldigvis gikk det fort. Det betyr mye å få slike ting ordnet, så man slipper å bruke så mye krefter. Lykke til med resten!

MirreVirre said...

Gratulerer med hussalg! Det var julegave det tenker jeg! Og lykke til i banken, og husk, det ordner seg for snille jenter!

Lavendel said...

Lykke Til!!!

Yvonne said...

Gratulerer med hussalg! Og jeg skal krysse fingre for at det går bra i banken. Dette er første gang jeg legger inn kommentar til deg, men jeg har fulgt med på bloggen din lenge, og vil bare si at jeg syns du er utrolig dyktig og kreativ. Alltid like spennende å se hva du lager. Ha en strålende adventstid! Klem Yvonne

Kort og Søm said...

Så bra du fikk solgt!! Lykke til ny bolig, mange praktiske løsninger man kan ha i mindre leiligheter vet du..
(snakker av erfaring :o)
Fredrikke :o)

Beate said...

Gratulerer så masse med salget, og lykke til med jakten på ny plass å bo. Håper alt ordner seg raskt!

Hulda said...

Håper det går bra da! Ønsker deg lykke til!

jannes hobbykrok said...

Masse,masse lykke til!Gratulerer med hussalg!Gleder meg til å følge innredningen av ditt nye hjem,for det legges selvfølgelig ut på bloggen!???Ikke sant???
Janne

Anita said...

Hurra!!! Super bra, nå ble jeg glad på deres vegne :0))) Skal smugkikke på Finn jeg nå, på leiligheten! Nå er det 71 grader nord! ha en flott start på uken og lykke til i banken!

Anonymous said...

Hei.GRATULERER av salg av huset.Kjempe kjekt.Gla for dine vegne.Gått å få slippe å tenke på det i jula.Lykke til i Banken i morge.Skal krysse fingrene for deg.Ønsker deg en riktig fin førjulstid.Klem fra Bodil..

STRIKKEMOR(O) said...

Så flott at du har fått solgt huset!! Og leiligheta ser fin ut, sjølv om den ikkje er så veldig stor. Beliggenhet er vel så viktig. Ha ei fortsatt fin veke!

Blåbærtua said...

Gratulerer med salget! Hvis det er meningen at du skal ha den leiligheten, så får du den nok. Ønsk deg deg det optimale og forvent deg å få det. Får du ikke denne leiligheten, er det fordi du skal ha noe bedre! Lykke til :O)

HildeP. said...

Hei på deg!
Grattis med hussalg, så flott førjulsgave du har fått da! : ) Lykke til med jakten på ny leilghet, spennende! Husk: Ikke ta det første og beste som dukker opp! ; ) Lykke til i banken og ha ei flott uke! : )

- Hilde

Elins Strikkeri said...

Kjempeflott at du har fått solgt huset til den pris du ville ha! Håper på dine vegne at det går i orden med den leiligheten som du har sett på. Krysser fingre for deg, ha ei flott veke:))

Janne i Fagerlia said...

Så bra - sikkert en lettelse. Tvi, tvi for den nye leiligheten.

Annepålandet said...

Gratulerer med salg av hus! Det tar alltid litt tid nå for tiden, så du har vært heldig. Leiligheten ser flott ut - fint å bo på bakkeplan og plenklippen går i en fei. Ønsker lykke til!!

Villmarkstausa said...

Godt når ting ordner seg;-))

Linda said...

Gratulerer Synnøve! Er kjempe glad på dine vegne:-) Klem Linda

Rekkehuset said...

Gratulerer med salget! Kan tenke meg det var en lettelse:-) Jeg krysser fingre for at alt går i orden slik at du kan kjøpe leiligheten du ønsker deg! Hjertelig hilsen Hanne.

LeKaQuilt said...

Gratulerer med hus salg! Kjekt at det gikk i orden slik at du slipper å bekymre deg for salget. Nå krysser jeg fingrenne for at du får kjøpt den leiligheten du ønsker deg. Lykke til !!

Pillan said...

Gratulerer med salg av hus.
Håper at det ordner seg med nytt krypinn snart.

Pernilla

Hennes said...

Grattis. :O)
Jeg krysser fingre for dere.
Lykke til videre i den spennende tiden frem mot ny leilighet.
Ha en fin kveld.
Linda.

Sølvi's blog said...

Gratulerer og lykke til med både hussalg og leilighetskjøp. Gleder meg til å se hvordan dere får det på den nye plassen.