14 July 2009

Skjærgårdsvogna...

Nå har jeg allerede startet på min tredje ferieuke!
Tiden går så alt for fort når man har ferie. Vi har vært bortreist ca. 2 uker, men denne uken skal vi feriere her hjemme, deilig å være litt hjemme også. Ikke minst kose seg med litt hobbyrelaterte ting om kvelden. Har ikke fått gjort så mye på den fronten tidligere i ferien, men nå har jeg funnet frem alle halvferdige prosjekter fra vinteren/våren, målet er å bli ferdig med alt før høsten kommer. Noen av prosjektene er ganske raske å bli ferdig med, kun noen trådender som må festes, mens andre trenger endel stikking før de kan kalles ferdig.

Var litt uheldig i ferien, både mobilen og mitt digitale kompaktkamera tok kvelden...*sukk*
Ny mobil har jeg allerede anskaffet meg, men jeg venter på at de skal få inn igjen det kameraet jeg har lyst på, som forøvrig er en Canon Ixus IS95. De trodde det skulle komme inn igjen i dag!
Krysser fingrene... :O)
Må bare vise dere noen bilder av en kjempeflott SKJÆRGÅRDSVOGN!
NB: Bildene er tatt av Eva Kylland, og er fra denne bloggen.
Jeg har egentlig aldri vært noen fan av campingferie, selv om mamma og pappa har fartet rundt i campingvogn/campingbil siden jeg var en neve stor. Jeg ville at de skulle invistere i en hytte istedet, men ferie for dem var å reise til nye steder, derfor var hytte aldri noe valg for dem.
I fjor sommer kom jeg over disse bildene, av en vogn de hadde valgt å kalle Skjærgårdsvognen. Den var pusset opp i I New England stil, jeg ble helfrelst fra første blikk på bildenen, jeg fikk plutselig et brennende ønske om å kjøpe meg en campingvogn jeg også. I en periode i fjor høst sjekket jeg finn.no hver dag, for å se om jeg fant en gammel, velholdt vogn som ikke kostet for mye. Men det ble aldri noe kjøp da, like greit ettersom samlivbruddet kom like etterpå.

Men jeg har ikke lagt ideen helt på is. Så kjekt det hadde vært å ha en koselig vogn som kunne stå fast på et sted i sommermånedene, fortrinnsvis et sted i skjærgården...

Her er et bilder fra uteplassen, kjempekoselig... :O)

Hvis du vil se flere bilder, klikk her, så kommer du direkte til bloggen.

11 comments:

Anita said...

Heia! Åja! Har aldri hatt sanse jeg heller, men etter å ha sett vogna til Mitas hjørne, har interessen blitt sååååå mye større! Og med de skjønne bildene dine også, så... Får vise mannen. Reiser på ferie til mandag vi og blir borte i 12 dager! Gleder oss! Kos dere fortsatt!

GryNoKa said...

Så flott!
Den vogna kunne jeg også tenkt meg!
Ha ei flott sommeruke!
Klem Gry : )

Anita said...

Neida, på deltid! Halv tid! Så jeg skal jobbe som nå, har kommet inn på Helsesøster videreutdanning, så om 2 år er det farvel til turnus :0)) Kos deg!

Tino said...

Så stilig, nesten så man kunne tenke seg campingvogn selv.

Ha en flott ferie videre!
Ps. Har sendt mail ;)

Flittige hender said...

Hei!
Denne var stilig, har ikke sett maken.
Jeg synes camping er topp, takk for titten - så stilig du har gjort det.

Turid said...

Hei for en nydelig vogn. Tror disse vognene som står på campingplasser begynner å bli moderne igjen, mange ser at det er ganske koselig og at en får mulighet til å ha en egen "hytte" nærme vann og med masse sosialt. Leste akkurat om ei i RB som har kjøpt seg en slik, hun var kjempefornøyd. Vi drømmer nå om bobil ... den kan også plasseres på en fast plass noen uker. God sommerdag til deg!

Mette said...

Hei Synnøve...
Lenge siden sist, håper du har det bra og jeg håper vi kan sees snart! Hadde vært moro å vært litt kreative sammen en gang....

Kos deg masse!
Mange klemmer fra Mette

Velkommen til min kreative verden said...

Så flott at du viser bilder fra andres blogger. Ja, denne vogna var fin: )

Wenche said...

Å så stilig den var.Jeg er en av de som har stor sans for campingvogn.Har en selv som står fast på en plass .Og der bor jeg gjerne fra 1 mai til 15 september og bare nyter campinglivets gleder.
Jeg har en utmerkelse til deg på bloggen min.

Tilonino said...

Så utrolig stilig den vogna er. Det måtte være en fryd å være der i fint sommervær. Ha en fortsatt fin sommerhelg. Tilonino

Villblomsten said...

Nydelig campingvogn :-)