25 April 2008

Jeg maler!

Jeg svinger malekosten!
Har ganske mange møbler som skal få ny look i forbindelse med at vi snart skal flytte inn i vårt nye hus.

Har en gammel speilkommode(uten speil) som jeg holder på å male svart. Den skal få plass i gangen, sammen med et stort speil som også skal males sort. Begge disse to tingene var trehvite, så det skal bli deilig med fornyelse. Trehvitt har jeg vært lei veldig lenge men jeg har likevel ikke gjort noe med det før nå. Har vært litt i tvil om jeg skulle male sort eller hvitt, men jeg bestemte meg for sort da jeg tror det blir best med sort interiør i gangen.

Jeg skal også male kjøkkenbordet og stolene, salongbordet på stuen, et vitrineskap, en bokhylle, og noen stoler. Men de skal males i hvitt!
Har fått øynene opp for den franske landstilen, ispedd litt svensk og dansk landliv. Henter masse inspirasjon fra alle de flotte interiørbloggene som finnes.Denne pinnestolen kjøpte jeg for mange år siden, og den gang lutet jeg den slik at den skulle bli trehvit. Etter flere år i eksil på sjulet skal den nå bli tatt i bruk igjen. Den skal få minst et strøk til med maling, før den blir tatt i bruk. tror muligens den skal få "bo" på verandaen.Har ikke helt bestemt om denne stolen skal males, og om det eventulet blir sort eller hvitt. Jeg har kun en av den og tenkte at den skulle få et nytt liv i gangen sammen med den sorte kommoden. Men jeg tror det kan bli for mye sort, så det er mulig at jeg beholder den slik fargen er, men med nytt trekk på setet.

xoxo

3 comments:

Fru Fjeldhammer said...

Hei, så glad jeg ble for at du la igjen en kommentar i bloggen min, for da fant jeg jo din!!!

Flott blogg du har, jeg gleder meg til å følge med på flyttingen deres, litt av et prosjekt du har satt igang med masse maling!

Så flink du er til å scrappe!!Jeg scrapper litt jeg og (langt i fra din liga da), men dessverre har jeg ikke laget en Lo siden april 2007, da flyttet vi.. og jeg fikk eget scrapperom... vet ikke om tilgjenglighetene ble så stor at jeg ble skremt!! *LOL*

Ha en fortsatt fin kveld!!

Mari said...

Åh, den hvite stolen der var smashing :)

Vibeke said...

Ser ut til at vi liker den samme stilen. :)