07 April 2008

Litt shopping!Det er en spennende interiørbutikk på Årnes, og i dag tok jeg turen dit. Har vært der en gang før, men da hadde jeg så dårlig tid! I dag koste jeg meg og brukte ganske lang tid på å kikke, og ikke minst handle. Resultatet av shoppingen kan du se på bildene. Det ble to runde trekurver med hank og en oval kurv i flettet netting. I tillegg kjøpte jeg 3 Gant opptørkningshåndklær. Jeg syns fargene og mønstrene var så flotte at jeg bare måtte ha dem... De vil passe perfekt på det nye kjøkkenet vårt, enten som putetrekk eller som det de er ment som, nemlig tørkehåndklær. 3 små rosesåper og en liten kokebok om "fristende muffins" fant også veien til min handlekurv. Sistnevnte ble kjøpt på bokhandelen.

I går var vi en liten søndagstur til Ullern Gård. Der selger de antikke/shabby chic møbler, og det var faktisk mye fint der. I tillegg hadde de også en liten kafe - Einars binge"- hvor man kunne få kjøpt vafler og hjemmelagd ertesuppe(veldig god). Jeg fant en slagbenk som jeg fikk veldig lyst på, men da jeg ikke har mål fra vårt kommende kjøkken så vet jeg ikke om den passer der. Det kan hende den er for lang, den var nemlig 190 cm.. Derfor må jeg vente litt til før jeg bestemmer meg for om jeg skal kjøpe den eller ikke.
Den var grønn med trehvit sitteplate. Ikke akkurat min favorittfarge, men jeg kommer eventuelt til å male det som er grønnt hvitt.

I dag har vi også hatt besøk av takstmannen. Det blir spennende å se hva han kommer frem til. Vi har allerede fått en verdivurdering av megler og vi håper det ikke blir alt for stor sprik mellom megler og takstmann. For skulle vi få det megler mener huset er verdt blir vi kjempeglade. :-)

XOXO

8 comments:

Mia said...

Hei på deg, Synnnøve Olava! Og takk for koselige kommentarer i bloggen min. Du har da en spennende blogg her, som det har vært gøy å oppdage. Ja, det ble ikke mye til hage- og terrasseliv i helgen, men vi får da ikke gi opp, og må bare tro på bedre tider...

Så fine ting du har kjøpt deg. Likte veeeeldig godt den fil de fer-kurven din. Og så de fine blåhvite håndklærne da... Nydelig teppe du har sydd også. Jeg liker så godt det at du har gjenbrukt stoffer. Det er noe jeg selv også drømmer om i større grand enn det jeg gjør idag... men så er det jo så alt for fristende å kjøpe nye deilige stoffer også da... Jeg gleder meg til å se det blåhvite nye kjøkkenet ditt etterhvert.

Anita said...

Hei

Så stilige ting du har shoppa.
Har du shoppa de i den nye interiørbutikken i apotekergården?

Klem

Hanne said...

Hei Synnøve Olava!

Jeg liker bloggen din så godt at jeg har gitt deg en pris. Ta en titt i bloggen min:)

Klemmer fra Hanne:)

Rønnaug S. said...

Heisann! Vimsa innom her en dag forrige uke. Tusen takk for korginspirasjon. Greide å kjøre over korga mi med bilen (:() og etter titten her gikk det opp for meg at finnes så mange koselige å velge mellom at jeg bare måtte ut å finne en ny.

Liker forreste godt det jeg finner her inne :)

Timotei said...

Herlighet så mye fint du har fått tak i! Jeg er så svak for kurver og dine var helt etter min smak! Nydelig kjøkkenhåndklær også. Friskt og fint med blått og hvitt. Må være spennende med nytt hus. Artig å kunne kjøpe inn litt nytt og planlegge hvordan en vil ha det. Gleder meg til å følge med videre!

oheidia said...

Det er ingen tvil om at du liker blått, Synnøve! Kjempefint det du har kjøpt her. Så flot å skulle innrede hjemmet sitt og om bare 14 dager skal dere inn! Det krever jammen noen forberedelser!

Vi fikk Petter pus i oktober 2003 fra dyrebeskyttelsen. Ingen visste hvor gammel han var, men de antok ca 3 år gammel. Han pleier ikke være langt borte fra hjemmet vårt. Om natten bruker han å ligge oppå dyna oppå bena mine. Han er veldig spesiell god og veldig knyttet til oss og redd for andre (særlig menn er han redd for og ikke unger). Sier noe om hva slags opplevelser han har hatt før. Jeg er utrolig lei meg men har ikke gitt opp håpet. Har satt opp lapper og vært og lett (derfor jeg var på åkern!).

Ja ja... Takk for at du stikker innom bloggen min. Jeg stikker innom din også - for du har en sånn koselig blogg!

Klem Heidi

Pia Helen said...

for tusende gang, når skal jeg mottat pB stemplet jeg kjøpte av deg på scrapping.no for 1 år siden??????

kopi fra innlegg:
InnleggSkrevet: Tir Feb 13, 2007 12:17 am
Ja takk PB1754F - In a Nutshell
kr. 50.- innkl. porto

Begynner å bli rimelig lei, folk som tar i mot penger og ikke sender varer..

Katta said...

Vilka vackra korgar du köpt! Gillar verkligen den nätkorgen.Vad söt din dotter är. Ha en bra helg, kram Katta